woensdag 18 april 2018

Kosmisch energie update WOENSDAG 18 APRIL 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Kosmisch energie update
WOENSDAG 18 APRIL 2018


VANDAAG IS DE TSUNAMI ENORM OMHOOGGESCHOTEN!!!!!! HEEL BELANGRIJK IS OM RUSTIG TE BLIJVEN!!!!!!!

Een enorme stijging en toename in lichtkrachtogolven van 1,E + 53 % - getal met 53 nullen!
Klachten door de steeds maar toenemende energie├źn:
Hoofdpijn, lichaamspijn, zenuwachtigheid, piepende en ploppende oren, druk op het voor- en achterhoofd, duizeligheid, spierpijn, diarree, uitslag, jeuk, tandpijn, depressies, boosheid, extreme angsten, huilbuien, misselijkheid, koorts en griep. Deze klachten zijn er niet voor niets. Ieder wezen wordt op dit moment geoptimaliseerd en dit alles zorgt voor een hoop lichamelijke en energetische toestanden. [Bron; trillingsfrequenties4all.nl]


De intense energie neemt iedere dag fors toe en dat is goed voelbaar in ons lichaam! Onrustig slapen, veel wakker, veel dromen, en het gevoel dat er iets immens staat te gebeuren, iets overweldigends groots, groter dan jezelf. Dat kan angst, onrust en paniek geven omdat ons brein er niet bij kan,hij is immers geprogrammeerd in 3D, het snapt er niets van en wil houvast, controle. Radeloze angst en niet weten wat te doen of welke kant je op moet of hebt te gaan, zo kan het voelen. Maar vertrouw erop dat het precies gaat zoals de bedoeling is!

We worden in onze kern gezet, onze blauwdruk ooit gevormd door de eerste 8 stamcellen. Zoals een zaadje dat precies ontkiemt volgens de blauwdruk van zijn oorsprong en op het juiste moment. We hebben een taak en overstijgen ons ego, volgen ons hart en dat kan weerstand opwekken [brein] omdat we dan oude patronen los hebben te laten, ze dienen ons niet langer.

Deze energie die nu de aarde bereikt is zeer genezend en vraagt van ons om vertrouwen en overgave zodat het licht zijn genezende werk kan doen. Allerlei ziekten waar je ooit last van hebt gehad en die van de vorige generaties [karma] worden nu gezuiverd en dus kunnen oude kwalen tijdelijk versterkt worden om voorgoed uit je systeem verwijdert te worden.

Wees nu een liefdevolle moeder voor jezelf!

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten