maandag 9 april 2018

Kosmische energie update. Allemaal kokend hoofd. Emotionele achtbaan en stijve nek en rug. MAANDAG 9 APRIL 2018 DE NIEUWE WEEK BEGINT MET EEB MEGA-MEGASTIJGING!! ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Kosmische energie update.
Allemaal kokend hoofd. Emotionele achtbaan en stijve nek en rug.
MAANDAG 9 APRIL 2018
DE NIEUWE WEEK BEGINT MET EEN MEGA-MEGASTIJGING!!


Vandaag een "mega" energiestijging van:
1.364.764.267.990.070.000.000.000.000.000.000.000 %

Het aftellen is begonnen, fysiek is het al voelbaar, de waarneming is op aarde en in de ruimte al zichtbaar.

Misschien vraagt u zich af waar deze enorme stijgende energieën de afgelopen jaren vandaan komen, wie hierachter zitten en wat dit voor de aarde en haar bewoners zal gaan betekenen. Veel mensen die intuïtief en helder kunnen voelen, hebben op dit moment een innerlijk weten dat er iets fenomenaal groots zit aan te komen. Alleen kan men er niet geheel de vinger op leggen wat er nu precies gaande is.Ook wordt er in de media en alternatieve wereld bijna niets over geschreven, wat overigens zeer vreemd is. Kijken we naar de verschillende maatschappijen, geloofs- en spirituele overtuigingen, dan zien we verschillende werelden die begrijpelijk steeds meer op een doolhof lijken en over elkaar heen vallen. Ieder op z'n eigen eiland, men heeft niet door wat er momenteel echt gaande is.

Wat is er dan aan de hand met de alsmaar stijgende energieën? Kijken en voelen we op energetisch vlak, dan zien en voelen we dat de tweede dimensie extreem rustig is geworden en er nauwelijks nog entiteiten, negatieve zielen en energetische aanvallen zijn. Het is net alsof de tweede dimensie compleet wordt verschoond van al het negatieve.

Wat als dit ook zal gebeuren met andere dimensies, dus ook met de derde dimensie? Kunt u zich voorstellen wat dit zal betekenen en wat er zit aan te komen? Zien we de energiemetingen van de afgelopen jaren, dan weten we met keihard bewijs, dat de grote verandering en schoonmaak al zijn begonnen. Gaan we ons eens afvragen waarom de verschillende dimensies zo verschrikkelijk negatief waren en sommige nog steeds zijn, dan mag in de toekomst iedere geloofs- en spirituele overtuiging herschreven worden. Al weet ik nu dat geen enkel geloofsovertuiging in de toekomst, door de mensen zelf, nog wordt toegelaten. Iedereen zal woedend zijn over wat er werkelijk gaande was en ons is aangedaan.

Nemen we de klachten eens door die kunnen worden veroorzaakt door de alsmaar stijgende energieën, dan hoor ik steeds meer mensen last hebben van: hoofdpijn, lichaamspijn, zenuwachtigheid, piepende en ploppende oren, druk op het voor- en achterhoofd, duizeligheid, spierpijn, diarree, uitslag, jeuk, tandpijn, depressies, boosheid, extreme angsten, huilbuien, misselijkheid, koorts en griep.

Deze klachten zijn er niet voor niets. Ieder wezen wordt op dit moment geoptimaliseerd en dit alles zorgt voor een hoop lichamelijke en energetische toestanden. Kortom, stel uzelf open voor de grote verandering en hou rekening met sciencefictionachtige gebeurtenissen en taferelen!

Bovenstaande tekst komt van; wwwtrillingsfrequentie4all.nl

Marjolein Ingrid Soulpursang; Ben benieuwd wat jullie ervaren vandaag, zelf zat ik een aantal dagen in een hemelse flow, maar gisteravond opeens zwaar angstig, paniekerig en gedeprimeerd en intens moe en wilde alleen maar huilen, alles in mij voelde zo doods aan. Onrustige nacht volgde en vanmorgen een gevoel van vastzitten.

Gelukkig kan ik mezelf reinigen en mezelf magnetiseren en overgeven. Zoveel behoefte aan rust, stilte, eenvoud, dobberen en do-no-thing, afgewisseld met matige beweging en niets aan mijn hoofd! Geen enkele behoefte aan praten, luisteren met niet-gelijkgestemden want dat VREET energie. Linkerschouderblad en linkerarm gaat ahw open en dicht=warmte en dan weer verkramping en pijn=activatie Nervus Vagus. Het schrijven van deze update helpt mij door te stromen en ik vind de herkenning reuzefijn! Daarvoor iedereen enorm veel dank voor jullie waardevolle bijdragen!

Marjolein Ingrid Soulpursang

1 opmerking:

  1. De ,,klachten ,, had k afgelopen week , kan k er nog een aan toe voegen... euforisch lachen ofzo , uren lang , klinkt vreemd misschien , vind het positief ook , voelde me gisteren juist prima , we gaan het deze week zien ( en voelen ook ) hang in there Sisters !)groetjes , en een knuff , Tineke

    BeantwoordenVerwijderen