zaterdag 14 april 2018

Ascensie journaal VRIJDAG 13 APRIL 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascensie journaal
VRIJDAG 13 APRIL 2018DE TSUNAMIWAND HEEFT ZICH VANDAAG ENORM OPGEBOUWD!!!!!!
Een energiestijging van13.750.000.000.000.000.000.000 % !! wat betekent dat de "frequenties" veel van ons lichaam eisen om zich hierop aan te passen!


Wat een intense week hebben we incl. de hevige zonnestormen van afgelopen weekend en tevens van dinsdag en woensdag. Van extreme hitte aanvallen tot een totale uitputtingslag. We worden letterlijk opgewarmd op die plekken waar we onszelf in de kou hebben laten staan. Heftige transformaties dus geef je over!

De onderstaande tekst komt van;Tamara van de Beek juni 2015 De Wijsheid van het Hart.
Het is bekend dat zonneactiviteit het menselijke bewustzijn beïnvloedt. Zonnevlammen beïnvloeden het centraal zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), alsook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties heftig kunnen opspelen.

Zonnevlammen kunnen er ook voor zorgen dat je nerveus bent, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig. Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording. Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen.

De effecten
Je kunt je geïrriteerd en uitgeput voelen. De zonnevlammen breken oude patronen af die niet langer nodig zijn (wederom magnetisme) zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kun je je tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. De manier waarop je tijd en ruimte waarneemt verandert, je vergeet woorden tijdens het praten, je slaappatroon is verstoord, je kunt energie boosts ervaren gevolgd door een tekort aan energie. Het lichaam is dan aan het resetten.

Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Voor mij een duidelijk signaal. Op het moment dat ik deze hoge tonen weer hoor weet ik inmiddels dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen. De energie helpt je om steeds meer uitgelijnd te zijn met het Kosmische Hart Chakra.

Tips voor meer balans tijdens een zonnestorm
Beweeg mee, verzet zorgt er alleen maar voor dat energie blokkeert en bepaalde symptomen zullen verergeren

Houd je mineralenhuishouding goed op peil (vooral calcium en magnesium)

Aarden, loop op blote voeten, neem een voetenbad met zeezout, maak een wandeling
Drink meer water (met wat himalaya zout), water is een uitstekende geleider
Luister goed naar je lichaam en de veranderende behoeften van je lichaam
Neem meer rust om je lichaam de kans te geven de nieuwe informatie te verwerken
Gebruik je adem om je aandacht te houden in je lichaam, je hart ipv je hoofd!

ZIE IK MAAK ALLES NIEUW
Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen]] oiv de enorme hoge lichtfrequenties die alleen nu nog maar toenemen! Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oké want daardoor doorbreek je de energieblokkades of energiecysten die soms keihard zijn oiv opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes. Hevige griepklachten oftewel vibrationele griep.

Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer opengaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie en nu de hogere dimensie bereikt.

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan door goed op je energiepeil te letten!
Kopieren en verder delen mag, graag zelfs! met of zonder bronvermelding maakt mij niet uit het gaat om het delen ervan!

Marjolein Ingrid Soulpursang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten