woensdag 18 april 2018

Leni De Chou ~ energie update

Kracht van het licht De maan stond de afgelopen twee dagen in het teken stier, en dat is nog zo tot deze middag. Deze energie zorgde voor onrust en spanningen.

Het vuur van afgelopen weekend zorgde ervoor dat we ook al die onrust hadden, maar tegelijk ook de energie om ook effectief nog iets te doen. De huidige energie doet ons twijfelen aan wie we zijn en waar we voor staan.


Wie nog geen radicale keuzes heeft gemaakt voor zichzelf, kan de afgelopen twee dagen geconfronteerd zijn met uiterlijk, materie en alles wat niet resoneert met gevoel.
Ik merkte bij een aantal mensen dat een sluimerende burn-out meer op uitbreken komt, wat voor mij aangeeft dat er voor die mensen van buitenaf nog veel beïnvloeding is.

En daarom schrijf ik dit stukje... Omdat er afgelopen weekend een grote ommekeer heeft plaatsgevonden. Al wie duidelijk voor zichzelf al afstand had genomen van bepaalde situaties en voor een concrete verandering heeft gekozen (los van enige actie) zal de komende week enorm gesteund worden in zijn of haar eigen energie en in staat zijn om concrete zaken te gaan creëren of voltooien.
Anderen kunnen dan weer hun dagelijkse activiteiten hebben verdergezet, zonder zich bewust te zijn van de grote vermoeidheid die ze in zich dragen en van het enorme tekort aan energie en kracht. Spijtig genoeg gaan nog steeds velen zich dan richten op relaties, en houden zo een oud beeld in stand, waardoor ze de passie van dit moment missen.


Waar je je ook bevindt, op dit moment kan je beter wat afstand nemen van elke situatie, neutraal blijven en niet te veel meegaan in de emotie. Zorg voor voldoende eigen energie door dicht bij jezelf te blijven, voldoende tijd alleen door te brengen en in een vertrouwde omgeving te vertoeven. Hou anderen op een afstand als ze jou niet helemaal voelen of begrijpen.


Dit zijn zeer intense dagen die een grote bewustwording in gang zetten, alleen zal het voor iedereen compleet anders verlopen, afhankelijk van je besef en innerlijke keuze voor verandering.


© Leni De Chou
 https://www.krachtvanlicht.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten