zondag 29 april 2018

De aanhoudende energetische druk blijft ons verder duwen 28 april 2018 / Fran Tielemans

De aanhoudende energetische druk blijft ons verder duwen
28 april 2018 / Fran Tielemans
Veel kans dat ook jij je gestretcht voelt in deze tijd, of dat nu fysiek is, emotioneel, mentaal, spiritueel, of gewoonweg in alles.

De aanhoudende energetische druk blijft ons verder duwen, uit onze comfortzone, en in het onbekende. Zoals ieder mens hou jij van je comfortzone. Ze is veilig, bekend, rustig. En daarbuiten wenkt de onzekerheid, het onbekende en de uitdaging. Maar eigenlijk weet je zelf wel al te goed dat té lang in die comfortzone blijven op de duur een gevoel brengt van onvervuld zijn, van stagnering, van onrust.


Omdat je weet dat dit niet de goeie plek is voor je om lang te vertoeven. Je draagt immers voorlopers-energie in je, die je telkens het wat te makkelijk wordt voor je, je opnieuw wakker schudt, vooruit stuwt en stimuleert tot groei. Ook al roep je hard vanuit je ego dat je niet wil, dat je genoeg hebt van die voortdurende groeispurten, en dat je eindelijk stabiliteit wil. Maar die stabiliteit zit al in je, je hoeft ze alleen maar te zien en te voelen. Je bént vol liefde, je bént wijs en je bént krachtig, en er is niets wat je niet aan kan in je leven, anders had je het niet zelf gecreëerd. Effe goed naar adem happen dus, en vooral je zegeningen tellen - die in deze tijd vaak ondergesneeuwd raken onder transformatiepuin.

Fran Tielemans