woensdag 11 april 2018

Kosmische energie update WOENSDAG 11 APRIL 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Kosmische energie update
WOENSDAG 11 APRIL 2018

 
VANDAAG EEN ENERGIESTIJGING VAN 3.403 % !!

Het blijft een achtbaan van ups and downs, des te hoger de energie des te dieper de reiniging en het gevoel van alsof je met je benen door een zware modderstroom moet lopen =lymfe, dat vraagt dus om voortdurende aanpassing en overgave van ons!


Tijdens deze heilige en helende weg die we alleen hebben te gaan in alle eenzaamheid en verlatenheid komen we juist nu mensen tegen op ons pad die nog niet zo ver zijn, we lijken ze als een magneet naar ons toe te trekken, even is er een wederzijdse herkenning om vervolgens het gevoel te hebben dat het je afstoot en zelfs leeg en verdrietig doet voelen. De aantrekking is verdwenen met de oude vorm oftewel de oude jij.

Ze spiegelen hoe je zelf ook eens was en hoe je nu gegroeid bent en verandert. Dat is confronterend want relaties die niet mee gegroeid zijn heb je nu los te laten en je eigen pad te vervolgen. Ze resoneren niet meer met wie jij nu bent.

We zoeken naar onze kern [celkern] van puur liefde en licht die we ooit uit het oog zijn verloren toen we gingen overleven en in de denken-doen modus. We ontwaken en worstelen ons door diepe pijn heen gepaard gaande met ontgiftings-symptomen die ons letterlijk tot rust en overgave dwingen.

We willen zoveel, we willen zo graag dit en dat , maar al deze af-leidingen werken nu niet langer, we hebben afspraken te cancelen we hebben geen puf en willen het niet eens aan ons hoofd hebben. We hebben meer dan genoeg aan onszelf, af en toe vallen we even weer in oude patronen zodat we ze herkennen en in het licht kunnen zetten, oude patronen maken ons nu moe, uitgeput, verdrietig, eenzaam en verlaten. Onze oude overlevingsrol is uitgespeeld en we nemen afscheid! Het nieuwe gloort al, we worden voorwaarts geduwd door de immense hoeveelheden lichtgolven en lichtdeeltjes. Ze brengen al het oude vertrouwde aan het licht om ze voorgoed weg te spoelen uit ons systeem. Wat ontwaakt is de liefde en licht voor en in jezelf!

De klachten die kunnen worden veroorzaakt door de alsmaar stijgende energieën; hoofdpijn, lichaamspijn, benauwdheid, enorme vermoeidheid tot uitputting, hartfladderen, zenuwachtigheid, niet kunnen nadenken of focussen, geheugenproblemen, piepende en suizende oren, druk op het voor- en achterhoofd, gewrichtsklachten, pijn borstbeen , pijn tussen de schouderbladen, nek-en schouderpijn, ontvellingen, haaruitval, zeer pijnlijke benen en voeten, duizeligheid, spierpijn, last van gevoelige ogen ,diarree, misselijk, opgeblazen, groeipijnen aan pezen en banden, uitslag, jeuk, tandpijn, depressies, boosheid, enorme verdriet, extreme angsten, huilbuien, misselijkheid, koorts en griep, gevoel van doodsheid en leegte vol duisternis en verlatenheid. Het gevoel dat je achteruit gaat en dieper wegzakt ipv vooruit!

Marjolein Ingrid Soulpursang