zaterdag 14 april 2018

Kosmische energie update DONDERDAG 12 APRIL 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Kosmische energie update
DONDERDAG 12 APRIL 2018


WOWWW VANDAAG WEER EEN MEGASTIJGING!!!
Vandaag een energiestijging van 100.000 % !!!

Er hangen heel veel spanningen in de atmosfeer, je kunt de energie-pijlen die afgevuurd worden voelen; ze knetteren vlijmscherp je energiesysteem binnen. Zoals onweer en bliksem ontladingen.
Het gaat er heftig aan toe in de ruimte incl. de zonnewinden die afgelopen weekend de aarde bereikten. Veel "rommel" wordt de ruimte in geschoten ahw.


Ontladingen, ont-ploffingen, afweerpijlen ik voel ze vandaag allemaal binnekomen en dat geeft een overbelast zenuwstelsel, immense pijn, spierpijnen, gewrichtspijnen, emotionele ontladingen.

De intensiteit is sterk, de kracht is enorm waarmee onze zielen weer volledig in ons fysiek lichaam gezet worden. Voorheen sliep onze ziel [chakra 2 milt] omdat het niet overleven kon in de 3e Dimensie en we ons een persoonlijkheidsstructuur hadden aan te meten om te overleven. Nu onze ziel ontwaakt en opstijgt worden al deze ragfijne pijnknoopjes die onze persoonlijkheidsstructuur vormden doorboort met licht en voelen we de immense pijn, want licht doet pijn=fysiologie.

We worden steeds gevoeliger en iedere laag die eronder zit is nog gevoeliger dan de vorige laag. Zelf merk ik dat ik eerst enorm opgeblazen raak en het aanvoelt als een veel te krappe jas die knelt, die jas is mijn ego en dient als een beschermjas voor de onderliggende pijn. Hij spant letterlijk aan wil winnen om mij voor de pijn die eronder zit te behoeden. Oude pijn waar ik doorheen heb te gaan ipv eromheen. Bovendien kan het ego die zich voedt met angst en duisternis niet overleven in het licht dat zich nu razendsnel opbouwt en ons ermee overspoelt tot in alle cellen.

We worden steeds gevoeliger en iedere laag legt weer een pijnlijker laag bloot om te helen. Hoe dichter bij de finale des te intenser de pijn, soms misselijkmakende pijnen mn aan de binnenkant van je bovenbenen=egozone= bescherming van het heilige sacrum=lumbale zenuwen mn L2.
Overgave en vertrouwen! ons lichaam heeft een aangeboren intelligentie die ons navigeert en dirigeert, daar kan ons brein niet bij!

De klachten die kunnen worden veroorzaakt door de alsmaar stijgende energieën; hoofdpijn, lichaamspijn, benauwdheid, enorme vermoeidheid tot uitputting, hartfladderen, zenuwachtigheid, niet kunnen nadenken of focussen, geheugenproblemen, piepende en suizende oren, druk op het voor- en achterhoofd, gewrichtsklachten, pijn borstbeen , pijn tussen de schouderbladen, nek-en schouderpijn, ontvellingen, haaruitval, zeer pijnlijke benen en voeten, duizeligheid, spierpijn, last van gevoelige ogen ,diarree, misselijk, opgeblazen, groeipijnen aan pezen en banden, uitslag, jeuk, tandpijn, depressies, boosheid, enorme verdriet, extreme angsten, huilbuien, misselijkheid, koorts en griep, gevoel van doodsheid en leegte vol duisternis en verlatenheid. Het gevoel dat je achteruit gaat en dieper wegzakt ipv vooruit!

Marjolein Ingrid Soulpursang.