maandag 23 april 2018

Kosmische energie update MAANDAG 23 APRIL 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Kosmische energie update
MAANDAG 23 APRIL 2018


WOWWW EEN NIEUWE EN ZEER KRACHTIGE TSUNAMIGOLF HEEFT ONS BEREIKT!!!!!!
Sinds vannacht 03.00 uur bouwde een nieuwe en zeer krachtige tsunamigolf zich op. Een immense hoeveelheid lichtdeeltjes en lichtgolven bereikte de aarde en overspoelt alles en iedereen!

De opbouw van de hoogfrequente energiegolven vergt veel van ons lichaam om zich aan te passen. Als een magneet wordt nu oude energie bij je omhoog getrokken via je zenuwstelsel en komen ze in je bewustzijnsveld = de lege ruimte voor je [chakra 4] Dit geeft vele storingen en emotionele ontladingen van oude energie. Al deze lichtimpulsen overprikkelen ons nu snel en we hebben rust nodig om ze te verwerken en te integreren.


Er is veel Nervus Vagus [parasympaticus, motorisch en herstellend vermogen] activatie oiv de zonnestormen van de afgelopen dagen en dat merk je aan je vele stress ontladingen door de minste of geringste prikkel. Het is pure ontlading van oude energie en oude patronen van vele levens en generaties toen het niet veilig was om je emotioneel te ontladen! Hier zit dus veel oud zeer uit de kindertijd!

Je zult merken dat je af en toe even helemaal out of control zult worden en heftige emotionele uitbarstingen kunt hebben om daarna de immense moeheid te voelen van de zware lasten die je meetorste op je schouders. Deze nieuwe hoogfrequente energie trekken al je oude stress en spanningen, die je zo lang noodgedwongen hebt moeten onderdrukken om te overleven in de 3D, nu als een magneet naar boven en geven dus hevige emotionele ontladingen om daarna voorgoed te verdwijnen als sneeuw voor de zon! Om je zo weer in je heilige hartruimte te zetten!

Geeft symptomen vh zenuwstelsel, angstig zijn, nerveus, opgejaagd, woede, agressie, kort lontje, geïrriteerd, machteloosheid, doodsheid, drukdoenerig, pijn aan de scheen benen, binnenkant benen, wervelkolom, schouder-nekklachten voeten, onderrug, stuitje, misselijk, dizzy, darmen, huiduitslag, buikpijn, volle buik en opgezwollen en sterk aangespannen middenrif ,bevroren gevoel of vlammende hitte gevoelens. Vibrationele griep, benauwdheid oiv expansie van het lichtlichaam, hartfladderen, hart overslaan, hartkloppingen. Pijn kaken, kiezen, wazige ogen, amper het daglicht kunnen verdragen, moeheid tot uitputting, slaapstoornissen, hoofdpijn, schedelpijn, vergeetachtig, in verschillende werelden tegelijk zijn, kriebelende sensaties, voorhoofdpijn, pijn en spanning onderkant linker ribbenkast.= plek vd bijnieren. Veel geborrel in je lichaam.

Durf in vertrouwen te zijn ipv in angst want vertrouwen geeft je kracht en liefde! We zijn nu met velen gezien de vele reacties, onder de oude energie gloort nieuw leven!

Marjolein Ingrid Soulpursang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten