zaterdag 7 april 2018

Ascensie journaal VRIJDAG 6 APRIL 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascensie journaal
VRIJDAG 6 APRIL 2018


SINDS GISTERAVOND BEREIKTE ONS DE ALLERSTERKSTE FREQUENTIESTIJGING SINDS DE AFGELOPEN 6 MAANDEN!!!
DEZE IMMENSE VLOEDGOLVEN STUWEN ONS VOORWAARTS!
Wat een "ENORME" energiestijging van 533.215 % !

Gisteravond rond 22:30 uur kwam er weer een enorme energie-update, deze zal vandaag weer de hele dag voelbaar zijn.
Misschien vraagt u zich af waar deze enorme stijgende energieën de afgelopen jaren vandaan komen, wie hierachter zitten en wat dit voor de aarde en haar bewoners zal betekenen. Veel mensen die intuïtief en helder kunnen voelen, hebben op dit moment een innerlijk weten dat er iets fenomenaal groots zit aan te komen. Alleen kan men er niet geheel de vinger op leggen wat er nu precies gaande is. Ook wordt er in de media en alternatieve wereld bijna niets over geschreven, wat overigens zeer vreemd is.


Kijken we naar de verschillende maatschappijen, geloofs- en spirituele overtuigingen, dan zien we verschillende werelden die begrijpelijk steeds meer op een doolhof lijken en over elkaar heen vallen. Ieder op z'n eigen eiland. Wat is er dan aan de hand met de alsmaar stijgende energieën?

Kijken en voelen we op energetisch vlak, dan zien en voelen we dat de tweede dimensie extreem rustig is geworden en er nauwelijks nog entiteiten, negatieve zielen en energetische aanvallen zijn. Het is net alsof de tweede dimensie compleet wordt verschoond van al het negatieve. Wat als dit ook zal gebeuren met andere dimensies, dus ook met de derde dimensie? Kunt u zich voorstellen wat dit zal betekenen en wat er zit aan te komen?

Zien we de energiemetingen van de afgelopen jaren, dan weten we met keihard bewijs, dat de grote verandering en schoonmaak al zijn begonnen. Gaan we ons eens afvragen waarom de verschillende dimensies zo verschrikkelijk negatief waren en sommige nog steeds zijn, dan mag in de toekomst iedere geloofs- en spirituele overtuiging herschreven worden. Al weet ik nu dat geen enkel geloofsovertuiging in de toekomst, door de mensen zelf, nog wordt toegelaten. Iedereen zal woedend zijn over wat er werkelijk gaande was en ons is aangedaan.

Nemen we de klachten eens door die kunnen worden veroorzaakt door de alsmaar stijgende energieën, dan hoor ik steeds meer mensen last hebben van: hoofdpijn, lichaamspijn, zenuwachtigheid, piepende en ploppende oren, druk op het voor- en achterhoofd, duizeligheid, spierpijn, diarree, uitslag, jeuk, tandpijn, depressies, boosheid, extreme angsten, huilbuien, misselijkheid, koorts en griep.

Deze klachten zijn er niet voor niks, ieder wezen wordt op dit moment geoptimaliseerd en dit alles zorgt voor een hoop lichamelijke en energetische toestanden. Kortom, stel uzelf open voor de grote verandering en hou rekening met sciencefictionachtige gebeurtenissen en taferelen!

Met dank aan www.trillingsfrequenties4all.nl

Bovenstaande stuk tekst heb ik overgenomen van deze website omdat het zo helder weergeeft wat er gaande is!

Voelen jullie de sterk gestegen energie ook? We worden letterlijk weer in onze oorspronkelijke vorm voorwaarts geduwd middels dit hoogfrequente licht die via onze kruinchakra als een waterval over ons hele lichaam uiteen valt en ons omspoelt met frisse zuivere en sprankelend energie.

Dit beïnvloedt ons zenuwstelsel want die verwerkt al deze licht-impulsen niet zo snel en raak je nerveus, gespannen, overprikkeld, vermoeid en emotioneel. Dit hoogfrequente licht trilt alles wat zich heeft vastgezet in je lichaam los en dat gaat gepaard met ontgiftings-symptomen als overvolle en opgeblazen middenrif/buik, misselijk grieperig, darmklachten, verstopte sinussen vol slijm en snotterigheid. Alles wordt opgeschoond en dit is hard nodig en betekent evolutie!

Je zult steeds meer en meer behoefte gaan voelen aan eenvoud, back to basic, verstilling, innerlijke rust en ontspanning, ruimte voor jezelf, geen behoefte aan drukte, drama of afleidingen. Ze dienen je niet langer en vreten nu juist energie terwijl het je eerst energie gaf. Dit geeft ook een innerlijke strijd tussen het oude vertrouwde willen behouden en het intense verlangen naar vrijheid, ruimte, rust, zachtheid, liefde en eenvoud.

Het vraagt om overgave en vertrouwen in het proces dat zo immens groot en ontzagwekkend is dat ons brein er niet bij kan, maar je intuitie=je buikhersenen weten dat het je THUIS is waar je naar verlangt en naar toe wil; in liefde en licht weer 1 zijn met jezelf. Daar begint het allemaal mee; de hereniging met en in jezelf!

ZIE IK MAAK ALLES NIEUW
Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen]] oiv de enorme hoge lichtfrequenties die alleen nu nog maar toenemen! Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oké want daardoor doorbreek je de energieblokkades of energiecysten die soms keihard zijn oiv opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes. Hevige griepklachten oftewel vibrationele griep.

Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer opengaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie en nu de hogere dimensie bereikt.

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan door goed op je energiepeil te letten!

Kopieren en verder delen mag, graag zelfs! met of zonder bronvermelding maakt mij niet uit het gaat om het delen ervan!

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten