woensdag 4 april 2018

Kosmische energie update WOENSDAG 4 APRIL 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Kosmische energie update
WOENSDAG 4 APRIL 2018



EEN EXTREME HOGE GOLF!!
Vannacht rond 04.00 uur bereikte ons opnieuw een enorme hemelshoge golf en we stijgen en stijgen steeds verder.
Deze golven omspoelen ons volledig tot we dobberen in een oneindige zee van sprankelend licht, laat je meevoeren en verzet je er niet tegen; hier hoor je THUIS!


Voor ons fysiek lichaam is het wennen en aanpassen terwijl onze ziel verder groeit en stijgt. Ons lichaam is als een slak en onze ziel zit al tegen de hemelpoort zoals een straaljager die door de geluidsbarrière heen gaat en in de oneindige ruimte aankomt!

Geef je lichaam de kans en tijd om zich aan te passen en let op je energiepeil. Wat geeft energie en doet je goed en wat vreet energie?

Zelf voel ik gelijk de hoge frequentie en geniet er intens van en laat me meedobberen. Bovendien zie ik met mijn 3e oog geometrische patronen ondanks de enorme druk op mijn voorhoofd en snotterigheid die de oude energie loslaten uit het trilhaarepitheel[ binnenste bekleding van je organen zoals longen, darmen]=vibratie=frequentie. Zit er snotterigheid en/ of slijm vast [=vastklevende oude stukken] dan trek ik ook lagere energie aan in mijn omgeving, tot het lostrilt en weer gaat stromen en met zakdoeken tegelijk=vaarwel oude IK!

Veel gehoorde klachten door de steeds maar stijgende energieën - Hoofdpijn, gewrichtspijn mn vd knieen , bandenpijn zoals enkel-en polsbanden ,lichaamspijn, zenuwachtigheid, piepende en ploppende oren, druk op het voor- en achterhoofd, duizeligheid, Bovenarmpijnen, hartritmestoornissen, benauwdheid, opgeblazen, spierpijn, diarree, misselijkheid, uitslag, haaruitval, nagels scheuren/breken, jeuk, tandpijn, depressies, boosheid, conflicten,extreme angsten, huilbuien, koorts en griep.


Marjolein Ingrid Soulpursang