zondag 5 maart 2023

Energierapport maart 2023 - Jennifer Hoffman


Energierapport maart 2023 - Jennifer Hoffman

Er zijn deze maand een aantal echt grote energie-evenementen en ook veel onder de oppervlakte-evenementen en we zullen energie en potentieel hebben voortransformatie komt vanuit elke hoek op ons af. Maart kan een soort carnavalssfeer hebben, zoals wanneer je rondloopt en iedereen probeert je aandacht te trekken, zodat je je geld uitgeeft aan hun rit of hun koopwaar koopt.

Het is meer dan een keerpunt, het is een keerpunt voor de mensheid wanneer het Grote Ontwaken de Nieuwe Potentialen ontmoet en het 3D-paradigma zijn laatste draai maakt rond de karmacirkel.

De energiebasis van deze maand is The Rendez-vous, wat niet betekent een ontmoeting, maar jezelf meenemen. En we hebben thema's als vrijheid, wonderen, motivatie, waarheid en energiebeheersing. Geen druk hier, we hebben dit eerder meegemaakt. Geen repetities meer, het is de openingsavond en het is tijd om wakker te worden, op te staan, op te staan ​​en op te staan ​​en te schitteren. Dit is een krachtige maand en het is rijk aan potentieel dat je kunt gebruiken zolang je je mogelijkheden op tafel krijgt, je prioriteiten op orde hebt en je wonderen claimt.

Een van de thema's in maart is wonderen, een onderwerp waar ik, zoals u weet, een brede expertise in heb. Nu zijn wonderen geen magie en gebeuren ze niet willekeurig. Ze zijn het product van weloverwogen, gerichte intentie en een energietool die je elke dag zou moeten gebruiken om je realiteit te manifesteren. Wonderen zijn simpelweg de beweging van energie van de ene plaats naar de andere. Door ze te beschouwen als de beweging van energie, iets waar je heel vertrouwd mee bent als je me al een tijdje volgt, haal je het mysterie en de verwarring uit wonderschepping. Als je meer wilt weten, doe dan mee met mijn gratis 3-daagse Miracle Mastery Challenge van 2 maart tot en met 4 maart 2023.

Het woord wonder betekent iets dat verwondering creëert. Beschouw wonderen als iets geweldigs en dat zijn ze omdat ze je over het algemeen van een plek van niet-moeten naar hebben brengen, van angst naar opluchting, van rampspoed naar kalmte. Dat is voor mij altijd het geval geweest als ik wonderen tot stand bracht, omdat ze me gewoonlijk uit een absolute ramp naar een werkelijk wonderbaarlijke reeks zegeningen brachten. Ik heb mijn wonderverhalen vele malen met jullie gedeeld en ik ga mijn wonderproces delen in mijn 3-daagse Miracle Mastery Challenge, je leert meer via deze link.

Er gebeurt zoveel in maart dat ik niet weet waar ik moet beginnen, dus ik zal het detail van het Energierapport van maart beginnen door te kijken naar het eerste aspect van maart en dat is de numerologie. Maart 2023 is een 1 maand, 3 + 7 = 10, wat reduceert tot een 1. Interessant ook, dat de laatste dag van februari ook een 1 was (2 + 2 + 8 + 2 + 0 + 2 + 3 = 19, 9 + 1 = 10 of 1). 1 betekent een nieuwe start, een nieuw begin en de eerste stap. De langste reis begint met de eerste stap en voor ons is iets anders waar, de volgende stap op elke reis begint wanneer we een stap in een andere richting zetten. Dat is wat we hebben in maart en het is passend dat het een maand van beginnen is na februari vol op 9 energie, het aantal eindes. En de energiecyclus gaat door.

Ook hebben we begin maart het Alpha Omega-portaal van de nieuwe maan van 20 februari in het spel, het was een krachtige nieuwe maan die veel energie activeerde en het ging gepaard met zeer zware zonnevlamactiviteit, die we nu nog steeds voelen. Maart begint ook met een prachtige exacte conjunctie tussen Jupiter en Venus in Ram, wat een ander niveau van nadruk legt op het maart-energieparadigma van wonderen, energiebeheersing, waarheid, vrijheid en motivatie.

De eerste grote dag in maart is de 7e wanneer Saturnus Vissen binnengaat. Dit start een nieuwe energiecyclus die begon in februari 1991, de laatste keer dat we Saturnus in Vissen hadden. Ik dacht erover na en realiseerde me hoe lang geleden dat was. Mijn jongste zoon was toen 2 jaar oud, hij is nu 34. Ik weet dat er VEEL is gebeurd in die periode van 30 jaar en we hebben te maken met een aantal zeer duistere en dichte energieën vandaag, waarvan er vele geactiveerd werden in die periode van 1991. Kijk wat er toen in de wereld gebeurde.

En terwijl ik dit schrijf, herinner ik me dat ik in 1991 in Houston, Texas woonde en veel channelingwerk begon te doen. Niet met Uriel, maar met veel andere energieën, vooral engelachtige. Ik had een grote spirituele groep opgericht en we ontmoetten elkaar regelmatig en deden veel channeling en energiewerk. Het was leuk en een begin van het werk dat serieus zou beginnen met de ascensiecyclus van 2003 die we begonnen. Dit was een vroeg spiritueel ontwaken dat de basis legde voor wat we vandaag doen. En nu Saturnus weer in Vissen gaat, is het tijd om een ​​paar niveaus omhoog te gaan om het spirituele begrip, de volwassenheid en de ervaring weer te geven die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan.

Dus als je verward bent over je spirituele richting, missie of doel, of als je ontzet bent door de spirituele charlatans die deze beweging gebruiken om mensen te misleiden en te manipuleren, dan komt er nu een einde aan. Saturnus zal tot februari 2026 in Vissen staan ​​en we zullen de komende 2 jaar veel veranderingen zien in de samenstelling van de spirituele gemeenschap. Nieuwe leraren zullen naar voren treden, oude leraren zullen vertrekken, en degenen die hun publiek hebben gemanipuleerd, zullen worden onthuld en buiten de boot vallen.

Saturnus in Vissen brengt nu een gevoel van orde en volwassenheid in ons spirituele leven, vooral met Neptunus in Vissen. Sommige astrologen zeggen dat het kommer en kwel brengt, maar daar ben ik het niet mee eens. Saturnus is de leraar, de discipliner, de taakmeester die geen genoegen neemt met minder dan perfect en erop staat dat we afmaken waar we aan beginnen voordat we verder gaan met iets anders. Ik geloof dat Saturnus in Vissen enige orde gaat scheppen in de spirituele chaos en verwarring die Neptunus in Vissen sinds februari 2012 heeft gecreëerd.

Ik denk ook dat Saturnus in Vissen een deel van de tirannie die we de afgelopen 3 jaar hebben meegemaakt, gaat beteugelen. Veel daarvan begon met Saturnus in Steenbok, vooral toen het conjunct Pluto was van januari tot maart 2020. Wat gebeurde er toen? Ik zal hier in meer detail op ingaan in de Energy Purpose & Soul Mastermind, en daar kun je hier meer over leren.

De volle maan op 7 maart staat op 15 Maagd, wat geen spectaculair aspect is, maar het brengt wel een interessante energie in de maand omdat het een nuttig aspect vormt voor Uranus nu in Stier. Met Mercurius in Vissen en Saturnus die op die datum naar Vissen gaat, aangezien Maagd het lagere octaaf van Vissen is, hebben we een interessante keuze tussen Martyred Healer versus Christed Awareness.

Onze vraag is: offeren we onszelf op voor de genezing en vreugde van anderen of dienen we onszelf? Zijn we 'in dienst' als dienaar of 'van dienst' als een gemachtigde meester? Dit is altijd de kern geweest van onze karmische cycli en zielsgroepen en we zullen dit jaar meer kansen krijgen om die keuzes te maken. Onze KERN-karma-pijlers worden geactiveerd, zodat we vooruit kunnen gaan met de helderheid van vrijheid in plaats van de energiegevangenissen van onze karmische KERN-afstemmingen.

Vervolgens hebben we de Equinox op 20 maart, wat ons nieuwe zonnejaar is. Dan begint het jaar pas echt. En de Equinox nieuwe maan om 0 Ram wordt gevolgd door een nieuwe maan op 20 april om 29 Ram, nog een Alpha Omega Portal. Deze bieden kansen voor afsluiting, voor heroverweging en energetische herijking. We hebben dubbele Ram-energie die motivatie, opwinding en angstvrije actie in het spel zal brengen. Het is ook lente op het noordelijk halfrond en aangezien ik in het zuiden woon, waar de lente vroeg begint, geniet ik overal om me heen van de tekenen van nieuwe groei en nieuw leven. Degenen onder jullie in de koudere klimaten zullen dit over een paar weken zien.

Als je niet besluitvaardig bent geweest of je een beetje in de war voelt, bereid je dan voor op een dubbele dosis moed en een verlangen naar vrijheid. Ram zijn de pioniers, de risiconemers, degenen die in het onbekende kijken om erachter te komen wat daar is. Hoewel ze niet altijd de beste keuzes maken, ontbreekt het ze niet aan moed, nieuwsgierigheid en een verlangen om te weten wat er achter de volgende horizon ligt. En rond 15 maart komt Mars eindelijk uit zijn retroschaduw en kunnen we echte actie en beweging hebben.

Dan verlaat Mars, de actieplaneet en de planetaire heerser voor Ram, eindelijk Tweelingen op 26 maart, na een zeer lange transit die begon in augustus 2022. Dat is een zeer lange tijd voor Mars om in een teken te staan, vooral een teken dat regeert over karma , communicatie en reizen terwijl het ook verwarring, twijfel en overdenken veroorzaakt. Dus als je aan het dwalen bent in je afvragen wat je volgende stappen zijn, wat het beste pad is, of wat het juiste en beste is om te doen, zul je tegen het einde van de maand misschien wat duidelijkheid krijgen als Mars zijn extra lange tijd in Tweelingen voltooit en beweegt. op.

Deze avontuurlijke mentaliteit zal je goed van pas komen in maart terwijl je nieuwe horizonten voor jezelf verkent, je vermoeide, oude gewoonten achter je laat en dat geldt ook voor alles wat je energie opslokt. Als je niet bereid of in staat bent geweest om relaties los te laten die je echt op geen enkele manier dienen, die je vreugde stelen en die je niet 'liefhebben, eren en respecteren', zal March je in de richting van je leven wijzen. vreugde.

Wat er nu gebeurt, hangt af van je bereidheid om je nieuwe, 5D-paradigma te creëren, om je nieuwe zielsmissie van vreugde te ontmoeten en dat is een persoonlijke keuze die je zult moeten maken.

Onthoud dat elke keuze gevolgen heeft en dat elke energieverschuiving een herijking inhoudt die sommige mensen en situaties kan uitsluiten, maar dat is ook hun keuze.

Een sleutel tot succes in maart is onderscheidingsvermogen, beslissen wat juist en het beste voor u is en wat u en uw intentie dient, en acceptatie, waarbij ieders keuzes worden gerespecteerd als onderdeel van hun energetische soevereiniteit.

Ja, er is momenteel veel chaos in de wereld, maar chaos maakt deel uit van de ascentiecyclus en het is een teken dat we het 3D-paradigma aan het desintegreren zijn en meer licht en hogere frequenties integreren. Dus houd je licht vast, schijn je helderste en zet sterke en krachtige intenties voor vreugde om jezelf en anderen te inspireren, aan te moedigen en te motiveren.

De wereld heeft ons licht nodig en we creëren nu onze 5D-gemeenschappen. Er is steun voor jou op je reis, terwijl onze frequenties stijgen en ons verlangen naar het 5D-energetisch leven en de kwaliteiten van gemeenschap, verbinding, samenwerking, samenwerking en creativiteit om onze nieuwe paradigma's te zijn, ons dwingen om onze energieke families en vrienden te vinden en te creëren onze energieke gemeenschappen. Het begint deze maand.

Heb een geweldige maand.