zondag 5 maart 2023

Aartsengel Michaël, De Raad van Stralend Licht: Stilte als de weg naar huis goddelijken ~ Ailia Mira


Aartsengel Michaël,
De Raad van Stralend Licht: Stilte als de weg naar huis
goddelijken,
We groeten je, in liefde. We zijn dankbaar voor deze tijd samen met jou. We waarderen je bereidheid om tijd te besteden aan het cultiveren en vieren van je multidimensionaliteit, de waarheid van je wezen.
Wanneer je je openstelt voor een transmissie zoals deze, dan is dat wat je doet: je voor ons openen via je eigen enorme eeuwigheid. Wat je ook opent voor een innerlijke, multidimensionale bron van vreugde, van overvloed, van extase en expansie!
Vandaag willen we het hebben over stilte en de waarde ervan in jullie dagelijks leven. Het is zoiets eenvoudigs - om stil te zijn, met je lichaam, en jezelf te laten settelen in de stilte, van binnen.
Als je de tijd neemt om te zitten, in stilte... Niets doen. Gewoon zijn. Door je geest tot rust te laten komen, wordt je energie op natuurlijke wijze fijner, harmonieuzer en helderder. Deze herordening van je energie is een natuurlijk onderdeel van het leven. Het staat altijd voor je klaar, als een manier om te centreren, te verfrissen, opnieuw af te stemmen en thuis te komen in wie je werkelijk bent.
De echte jij is oneindig, ruim, tijdloos, eeuwig. En steeds uitbreiden. Wanneer je in resonantie bent met Alles Dat Je Bent, voel je je zo. Je voelt je ruim, vrij, wijd open, vloeiend. En je hebt het gevoel dat de tijd stilstaat, of wijd open, ruim is.
We raden je aan om deze staat van zijn te leren kennen. Weten, dat dit doen is de ECHTE JIJ leren kennen. De eeuwige jij. En deze oefening kan je leren, door de energie van Alles wat je bent mee te slepen, afstemming - je grotere heelheid leert je hoe je in afstemming kunt zijn met alles wat je bent geworden.
Als je eenmaal meer vertrouwd bent met deze manier van zijn, merk je misschien dat je de hele dag door een stil, helder, echt centrum in jezelf opmerkt. Het is er altijd geweest, maar misschien was je je er eerder minder van bewust.
Hoe meer je terugkeert naar eenheid met de onmetelijke stilte van je Ware Zelf, hoe meer je je bewust wordt van zijn eeuwige vrede en helderheid in je menselijke ervaring/je menselijke energiestroom.
Realiseer je dat je leven in wezen energie is die vanuit deze enorme oneindige stilte in vorm wordt geprojecteerd. Jij en je ervaring zijn een uitstraling van deze grotere heelheid die je Ware Zelf is.
Stilte opnieuw uitlijnen en opnieuw bezoeken. Gewoon zijn. Bewust rusten en je denken tot rust laten komen, is de diepst mogelijke voeding die je jezelf kunt geven. En het is de enige manier waarop je altijd kunt zijn wie je wilt zijn; door in resonantie te zijn, in eenheid met wie je werkelijk bent, kan de steeds groter wordende Oneindige Jij je leiden naar een manifeste expressie die gelijke tred houdt met alles wat je aan het worden bent. Je openen voor de goddelijke perfectie van je leven.
Je voegt eindeloos toe aan de uitgestrektheid die je bent, door de hele dag door je voorkeur over dingen uit te stralen. Je stelt ook bewust doelen, intenties, maakt keuzes over wat je wilt en je Oneindige Zelf wordt alles waar je de voorkeur aan geeft, en meer. Het breidt zich altijd uit en de Wet van Aantrekking versterkt en breidt zich uit op deze grotere JIJ, die je voortdurend aan het creëren bent.
Je creëert in de eerste plaats door Alles Dat Je Bent uit te breiden naar wat je verkiest. En dan ontwikkelt die energie zich. De Wet van Aantrekking ontwikkelt het. En als je jezelf toestaat om in eenheid te komen met je Ware Zelf, om af te stemmen, af te stemmen, te ontspannen en los te laten... dan zul je deze enorme stroom van Oneindig Licht meevoeren naar manifeste uitdrukkingen van je voorkeuren. Je zult die energie niet alleen ontvangen, maar het vertalen van het niet-fysieke naar het fysieke, en het manifesteren. Keer op keer zul je worden, ontmoeten, ervaren en ontvangen wat je verkiest, wanneer je in Eenheid bent met Alles Dat Je Bent.
Dus, zie je hoe een beetje tijd die je elke dag in stilte doorbrengt je zo goed van pas komt? Het laat je wennen aan de eeuwig uitbreidende TOTAAL van je wezen. Het leert je de weg naar en de ervaring van afstemming.
Wanneer je je voor het eerst begint te openen voor stilte, weet dan dat het aanvankelijk misschien geen stilte is die je ervaart. Er kan onrust zijn. Er kan gedachte na gedachte opkomen. Bekijk dit gewoon. Merk het op en laat het zijn. Laat het gaan. Blijf gefocust.
De meeste mensen voelen aanvankelijk een verlangen om 'iets te doen'. Mensen zijn erg gehecht aan actie en aan mentale prikkels. Iets kijken. Iets doen. Je productief voelen en energie en informatie opnemen.
Actie en het opnemen van informatie is slechts één aspect van mens zijn, maar we zien dat uw ervaringen over het algemeen uit balans zijn met betrekking tot input en output. Meer en meer van jullie nemen een toenemende hoeveelheid energie en informatie op, consumeren zoveel media - ideeën en beelden, en dit is niet in evenwicht door tijd te integreren, te absorberen en zelfs maar gewoon te zijn.
Door in gemeenschap te zijn met je Goddelijke Zelf, word je je steeds meer bewust van wat jou dient en wat niet. Je merkt dat je weet wat nu en het belangrijkst is en wat geen deel uitmaakt van je evolutiepad. Je begint te merken dat je bewustzijn en de duidelijkheid over wat de prioriteiten werkelijk zijn, je hele leven verlicht. Je voelt je steeds minder druk en overweldigd. Je laat heel natuurlijk gewoon het proberen om zoveel te doen los en voelt je je in plaats daarvan heel bewust van wat de beste resultaten oplevert en wat ertoe doet en deel uitmaakt van je opgaande reis.
Realiseer je dat het meer is dan het absorberen van ideeën en visuele beelden en informatie, het is de bedoeling dat je naar binnen gaat en stroomt.
Het is de bedoeling dat je het leven ook ervaart door te creëren. En als je geen tijd maakt voor stilte, stille tijd, leegte, niets doen … sta je niet echt open en beschikbaar voor je eigen grotere heelheid, je Ziel of Goddelijke Zelf, die je altijd leidt en het pad verlicht dat zal dienen jij in deze tijd.
Sta open voor de oproep tot stilte.
Maak stilte onderdeel van je dagelijks leven. De aanpak kan heel eenvoudig zijn.
Gewoon stil zitten, alert en ontspannen. Ogen open of dicht - zoals je wilt. En concentreer je op iets - de adem in je neus voelen komen, de beweging van de buik met je ademhaling, of zelfs een geluid, zoals witte of bruine ruis, of de vaatwasser - iets neutraals en dat niet tot nadenken aanzet. Als je dit doet, zul je merken dat je zachter en opener wordt en dat je geest tot rust komt. En dan voel je de ruimtelijkheid en openheid van je ware zelf.
Probeer niets te laten gebeuren. En laat je niet te veel afleiden door wat er kan gebeuren. Maar blijf gericht op dit geluid, of de ademhaling van het lichaam en laat jezelf zijn, in stilte, met je geest/gedachten stil en voel de energie van je wezen, in deze neutrale open staat.
Merk op hoe je gevoel van aanwezigheid verandert. Hoe de manier waarop je je voelt verandert. En sta jezelf toe om te leren genieten van het stil zijn.
We hopen dat je dit niet alleen uitprobeert, maar dat je het zo lekker en aantrekkelijk vindt dat je er vaak naar toe gaat.
Als u dat doet, zult u versteld staan ​​hoeveel gemakkelijker en duidelijker uw ervaring zal worden. Hoeveel meer tijd zul je hebben omdat het je duidelijk zal zijn wat je moet doen, en een groot deel van het doen zal verdwijnen – want het heeft niets te maken met iets dat je hogere doel is.
Er is een potentieel in elk moment, voor de Goddelijke Perfectie van jou/je Leven, om uitgedrukt te worden. Op elk moment. Op elk gebied van je leven.
De manier om de ontplooiing van je Goddelijke Perfectie te ervaren, om je hoogste potentieel mogelijk te maken, zal altijd duidelijk en duidelijk voor je zijn, wanneer je open en ontspannen bent en je geest stil is.
Naarmate je dagelijks tijd begint door te brengen in resonantie en je openstelt voor oneindige stilte, verschuiven je energie en vibratie op natuurlijke wijze naar hogere niveaus. Je ingestelde punt van zijn gaat vibrerend omhoog. Je begint je rustiger en kalmer te voelen. Je merkt dat je meer plezier voelt in je dagelijkse leven en meer gemak en gratie in hoe dingen tot stand komen. De dingen die je normaal verontrustend of uitdagend vindt, zijn nog steeds merkbaar, maar minder verontrustend. Je bent meer gecentreerd, verbonden en stabieler.
Het gevoel van Alles Echt Goed Zijn, wordt echt voor jou. Je voelt een voortdurend gevoel van innerlijke vrede en welzijn dat nergens specifiek over gaat, maar gewoon ontstaat. Dit is de ECHTE JIJ. De energie van oneindige harmonie, liefde, vrede, gelukzaligheid, licht, vrijheid en eeuwige expansie. Dit is hoe je hier hoort te zijn - open en je ontspannen, gecentreerd, kalm, gelukkig en vrij voelen.
Om vervolgens door je dag te gaan, te kiezen wat er volgt, je helder te voelen over wat je eigenlijk wilt doen of de volgende wilt zijn en er dan in te stappen. Met gratie en gemak.
Dit is het leven dat beschikbaar is voor ieder mens, nu en altijd. Ongeacht de omstandigheden of situaties is het gevoel van verbondenheid, kalmte, innerlijke rust en welzijn aanwezig. Het is je geboorterecht. Het is jouw overvloed die emotioneel en mentaal tot uiting komt. Het is de Eenheid van het Leven en de liefde die het Leven voor jou heeft, gevoeld en gekend als echt.
Je kunt rusten in deze Oneindige Stilte en de verbinding die je van nature hebt, in jou om in deze staat van zijn te zijn - resonantie met het Al.
En als je dat doet, keer je elke keer dat je dat doet naar huis terug. Terugkomen bij wie je werkelijk bent. Thuiskomen bij de Liefde en Helderheid en Harmonie en Welzijn die JOU bezit om te claimen, te herinneren, te heroriënteren en te ontvangen.
We sluiten voorlopig.
Wij zijn de Engelen – Aartsengel Michael, met Ailia en de Raad van Stralend Licht.
Wij wensen u, een prachtige dag.