zondag 5 maart 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Zonnevlammen laten zich al weer voelen.

Ruimteweerupdate
3 maart 2023 om 12:15 UTC
AR 3234 blijft af en toe M-Flares produceren naarmate hij dichter bij de westelijke rand komt. De regio produceerde een M3.8 flare om 21:16 UTC (2 maart) en een M3.3 vanmorgen om 10::32 UTC (3 maart).

Eventuele mogelijke uitbarstingen op dit punt moeten van de aarde worden weggeleid, aangezien deze later vandaag uit het zicht begint te raken. Het andere belangrijke interessegebied is AR 3242 terwijl het overgaat in de weergave van de aarde. Het produceert momenteel kleine C-Flares en zal worden gecontroleerd op mogelijke ontwikkeling. Er werden drie nieuwe zonnevlekgebieden toegewezen, waaronder AR 3245 die zichtbaar werd vanaf de zuidoostelijke rand. https://www.solarham.net/
---
De ene gaat, de andere komt. In principe verandert er dus niet zo veel, misschien dat de fakkels krachtiger worden en meer in de M en X zullen gaan zitten. Wij gaan het zien. Nu ook weer een fakkel aan de achterzijde (dus wordt voor ons gefilterd), daar zitten dus nog meer actieve zonnevlekken. Die binnenkort richting rechtstreeks aarde zullen draaien.

---> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Alle horizontale energieën zijn sterk. De Schumann resonantie, de snelheid van de zonnewind, de zonnestormen (met regelmaat). Die energieën hebben allemaal hun eigen invloed op de verandering in ons als persoon. Vele downloads zal je dan ontvangen. Je DNA verandert voortdurend. Je krijgt steeds meer vaardigheden. Het is de verschuiving van de oude naar de geheel nieuwe mens.
Zonnewindsnelheid: 605,1 km/sec --> extreem hoog

De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de (kaak)gewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Instroom fotonen energie extreem laag
dichtheid: 0,82 protonen/cm 3

Planetaire K-index/ Zonnestormen
Nu: Kp= 3,67 stil
24 uur max: Kp= 3,67 stil

Pieken Schumann resonantie :
-->De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

De verticale energie die ons als collectief stuwt is nog steeds liefdevol en krachtig. De invloeden van het portaal (3-3) en de Volle Maan (7-3) zijn aanwezig. Dus begrijp dat wij als collectief ook omhoog gebracht worden. Er komt steeds meer licht in en over de aarde. Ons proces, is hetzelfde als het proces van Moeder Aarde