vrijdag 24 maart 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 24-3 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 24-3: Zeer pittige zonnestorm, verstoord magnetisch veld en enorm groot gat in de corona van de Zon aarde gericht en alleen kleine C-klasse zonnevlammen.

ZEER HEFTIGE ZONNESTORM
De zonnestorm was pittig en loopt in de nacht zelfs op tot kp-8 tot 8:00 uur Dat is een bizar hoge zonnestorm. Dit kwam door een scheur in de beschermde magnetosfeer van de aarde. Na 12:00 uur was de zonnestorm voorbij. Door de bewolking was er geen noorderlicht zichtbaar in Nederland. De komende dagen wordt er nog milde verhoging in de nacht verwacht.

(Symptomen: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)

MAGNETISCHE VELD VERSTOORD
Er was tijdens de zonnestorm vanaf donderdag dus een zeer verstoord magnetisch veld. (Symptomen: onrust en mogelijk slechte aarding die wisselend is, tussen goed geaard (warme voeten) en slecht geaard (koude voeten) en ook nog andere ongemakken die horen bij verstoorde aarding.)

Er zijn zeer milde lage C-klasse zonnevlammen. Het enorme gat in de corona van de Zon dat op de aarde gericht staat veroorzaakt de huidige zonnestorm en dat gaat met golven de komende dagen, waarschijnlijk zelf een week door. Zie symptomen zonnestorm in bericht hiervoor.


Mijn laatste video over de groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE

Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com