vrijdag 24 maart 2023

Het draait allemaal om het Ascentieproces ~ Teri Wade


Het draait allemaal om het Ascentieproces. De “Tempels van Misleiding” zoals ik de Kerk noem, proberen dit te verkopen als de Opname. Dit betekent dat je je leven leeft volgens "Gods Boek" en dat je gered zult worden door een redder die ze Jezus noemen. Religie heeft alles te maken met controle en bedrog door de menselijke psyche te manipuleren door middel van angst.

Jacob's Ladder (Stairway to Heaven) is ook een allegorische voorstelling van het ascensieproces door onze dubbele DNA-helix geschreven in Genesis. "Hij had een droom waarin hij een trap op de aarde zag rusten, waarvan de top naar de hemel reikte, en de engelen van God stegen en daalden erop af." De betekenis ervan is de verbinding tussen de aarde en de hemel door ons bewustzijn, het heeft niets te maken met een fysieke locatie.

De mensheid is van alles afgehouden, inclusief onze geschiedenis, verleden, heden en toekomst. We zijn weggehouden van wie we werkelijk zijn, wat we werkelijk zijn en waar we werkelijk vandaan komen. Elke georganiseerde religie van onze wereld kent deze antwoorden en heeft zeer sinistere en dodelijke moeite gedaan om dit allemaal voor ons verborgen te houden.

Als je erover nadenkt, wat een ongelooflijk briljant maar slecht plan dat gedurende ons hele bestaan ​​is uitgespeeld op een zich niet bewuste soort. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door programmering/hersenspoeling en door manipulatie en degradatie van ons DNA.

MAAR, DIT VERANDERT ALLEMAAL...