vrijdag 11 november 2022

Slechts enkele uren tot 11:11-activeringen ~ Meg



Slechts enkele uren tot 11:11-activeringen

Hartelijk groeten ,
We staan ​​voor een speciale traktatie... in slechts een paar uur zal de 11:11 New Earth Gateway bereiken volledige versterking van harmonische hemelfrequenties die het bioveld binnenkomen. Terwijl de 11:11 harmonischen actief zijn, zal er een galactische infusie zijn van krachtig LICHT dat het planetaire veld verlicht. Je hebt misschien de hele week de energie voelen toenemen, met toenemende kundalini-stoten en rinkelen in de pijnappelklierkristallen en het binnenoor.
In de numerologie wordt 11:11 beschouwd als een hoofdnummerreeks. Sinds de geboorte van de numerologie in het oude Griekenland worden de nummers 11, 22 en 33 vereerd als Master Numbers. Als je een terugkerende hoofdnummerreeks ziet, zoals 11-11, is dit een bericht van Spirit.
11 is het getal van Verlichting, de ziener, de code van de ziener. 11 is de meest intuïtieve van alle getallen, een kanaal naar een hoger bewustzijn. 11:11 fungeert als een circuitverbinding voor multidimensionale elektrische stroom om te 'downloaden' in het menselijke en planetaire rastersysteem. 11 biedt de middelen om verbinding te maken. Stel je het nummer 1 voor - het ziet eruit als een kolom of antenne. 11 fungeert als een directe verbinding tussen de spirituele en fysieke wereld.

De 11:11-nummerreeks werkt als een vergroting van het verlichtingseffect dat sinds 2012 is toegenomen. Er vindt een grote onthulling plaats, die onthult waar we nog steeds zijn losgekoppeld van de Ziel-aanwezigheid. 11:11 is het symbool van Spiritueel Bewustzijn. We worden ons meer bewust van ons goddelijke zelf, ons doel en onze bestemming.

11 Meestergetal van verlichting pelt de lagen van vervorming en ontkenning weg, zodat we uit de duisternis naar authenticiteit kunnen komen. Onder invloed van 11:11 wordt de mensheid getriggerd naar nieuwe verlichtingsniveaus, naarmate meer en meer mensen ontwaken voor het circulaire besturingssysteem van de Nieuwe Aarde.

Nummer 11 staat voor twee pijlers, een poort, die een direct portaal opent tussen intentie en manifestatie. In de oude mythologie vertegenwoordigt de heilige geometrie van 11:11 de mannelijke en vrouwelijke circuits die in eeuwige verbinding zijn verbonden! Ik ben verheugd om nieuwe visies en intenties voor 2023 te creëren in de krachtige 11-11 gateway.

De 11:11 Poort biedt je de mogelijkheid om samen met anderen over de hele planeet je te concentreren op liefde en Lichtbewustzijn. Stap in de 11:11 toegangspoort en los de vervormingssluiers van het psychische geest- en hartcentrum op...zodat je de Nieuwe Aarde Tijdlijn kunt ervaren vanuit het 'hart' van de Ziel. De 11:11 Poort van deze vrijdag is een krachtig zaadmoment voor de geboorte van je Zielblauwdruk op de Nieuwe Aarde.

Tijdens deze esoterische gebeurtenis zullen de heilige 11:11 Ascentiecodes interageren met het neurale netwerk in de hersenen en multidimensionaal DNA om toegang te krijgen tot hogere dimensies van Spirit. 11 is een 'meestergetal' dat spirituele doorbraken katalyseert. En dit jaar hebben de door Uranus aangedreven Schorpioen-Stier-eclipsen een kosmische versnelling van de evolutie naar het kwantumbewustzijn in gang gezet.