zaterdag 26 november 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 25-11: Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 25-11:
Verstoringen: De hele dag situatie tegen zonnestorm aan (kp-4), met extreem hoge zonnewind dichtheid op donderdagavond, en zeer hoge X-ray pieken in de nacht.

BIJNA ZONNESTORM
Donderdagavond tussen 19:00 en 00:00 uur was de zonnewind dichtheid bizar hoog (hoogste 44 p/cm3. De snelheid ging pas vanaf 3:00 uur omhoog en liep de hele dag verder op naar 545 km/sec. Tussen 4:30 en 16:30 uur was er reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde met bijna zonnestorm (kp-3,5/4). Komende nacht hetzelfde, bijna zonnestorm (Symptomen:tijdens zonnestorm als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4) als gemiddeld:je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz.

Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt,dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en ook de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)

ZEER HOGE X-RAY PIEKEN
Er waren donderdagavond ook nog een ZEER hoge X-ray pieken rond 21:30 uur van ongeveer 120 p/cm³ die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid.
(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)


EXTREEM HOGE FREQUENTIES?
Tussen 2:00 en 3:00 uur was er iets extreems met hartfladderen en hoge frequenties. Heftiger dan de verstoringen laten zien. Waren er nog meer mensen die dat hebben ervaren rond die tijd?


GATEN CORONA
Ook nog een paar kleine gaten in de corona van de Zon, aarde gericht. (Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd.)


Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com