dinsdag 29 november 2022

Kosmische energie update 5D portaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmische energie update 5D portaal

11-11 Portaaldag

***RIEMEN VAST; TURBULENTIE IN DE ATMOSFEER EN DUS IN ONZE AURA-CODE ROOD KP 5 MET ZONNEWINDSNELHEDEN VAN 500-600 km/x***

ENORME ENERGIE SHIFTS MET ENORME UITSTOOT OUDE KARMISCHE ENERGIE VEROORZAAKT VEEL DRUK OP DE SLINGERENDE NERVUS VAGUS MET VEELVULDIGE HARTRITMESTOORNISSEN-DUIZELINGEN-MOEHEID TGV OPENING EN UITBREIDING VAN ONS HART EN INDRAAIEN EN AANSLUITEN OP HET KWANTUMVELD=THYMUS + PERINEUM= TORSIEGOLVEN

DE VERHOOGDE AANBOD AAN DE GELADEN ENERGIEDEELTJES GEVEN TIJDELIJKE HARTRITMESTTOORNISSEN! EN IMMENSE VERMOEIDHEID TGV RESETTEN VAN ONS LICHAAM!

***ZEER NERVEUZE-ONRUSTIGE -ROFFELENDE ENERGIE MET EEN GIGANTISCE STIJGING ***STERK VOELBAAR MET VELE VERHOOGDE KLACHTEN***KP 5 GEVEN STERKE ZONNESTORMEN*** DE KOSMISCHE STRALING INTENSIVEERT MET BELADEN GEVOELENS ***FULL RAY SR PIEKEN DRUKKEN OP ZWAKKE PLEKKEN IN JE ZENUWSTELSEL TER REINIGiNG EN OPENENEN DE KEEL {je stem laten horen, emoties eruit gooien]-3e OOG EN BASISCHAKRA DIEP***-DE VERVUILDE LYMFEUITSTROOM GEEFT DRUK OP DE NERVUS VAGUS ***HART ONRUST***DUIZELINGEN** EXTREME MOEHEID MET OVERBELASTE ORGANEN ALS LEVER EN DARMEN

NOVEMBER is een zeer intense en diepgaande detox maand. We worden steeds dieper en dieper in onze oorspronkelijke lichaamsvorm=blauwdruk geduwd! Des te dieper we afdalen in ons fysiek/aards lichaam des te meer ons hoofd/ego in paniek raakt.

Een zware eenzame en beangstigende verlaten donkere weg is de noodzakelijke zijweg op weg naar het verlichte midden van ons pure kern energie pad!

Uiteraard ervaren we de krachten van het hoge frequente licht op ons fysiek lichaam als een zware druk omdat ons koolstoflichaam omgezet aan het worden is in kristallijnen licht [liquor]t o.i.v deze hoge druk!

Laten we als zoekende zielen verheugd zijn dat we dit mogen meemaken.
We zoeken dit licht al zolang en maakten een innerlijke diepe en ongekende crisis door en vroegen ons wanhopig af waarom?
Hierom dus.

De diepe crisis en het eenzame en verloren gevoel dwong ons naar binnen te keren en door de duisternis af te dalen wanhopig een uitweg te zoeken.
Rusten, vertrouwen , overgave en meditatie, drink veel water en pas op voor teveel aan externe prikkels, zeker nu met de aanloop naar de feestdagen!

De nervus vagus staat onder grote transformatiedruk en is zeer gevoelig voor het transformerend licht en schiet daarbij in een kramptoestand. De nervus vagus is de langste zenuw in ons lichaam en maakt een soort van dronkenachtige slingerbeweging door ons lichaam heen wat je herkent aan de duizelingen, snel uit balans zijn, en hij eindigt tenslotte in de anusspier=loslaten of vasthouden.

Bij het activeren= ontwaken en transformeren vd nervus vagus geeft dit symptomen; het hart klopt je in de keel, je hart fladdert, je hartslag is heel hoog of je hart slaat over, spanning op de kaken. Geeft verhoogde onrust, stress duizelingen, hoofdpijnen en opgejaagdheid. Even hoesten, op je oogbollen drukken of je rechterhals masseren helpt de nervus vagus te kalmeren! Ook koffie even vermijden helpt. Het is vaak aanvalsgewijs.

De dagelijkse binnenstromende hoogfrequente energieën via chakra 7 zijn drukkend op ons zenuwstelsel en duwen de ragfijne zenuwkanaaltjes die verbonden zijn aan ons pijnlichaam weer open en schonen ze op, de verstopte troep eruit duwend in ons emotioneel lichaam=waterlichaam.

Dit ervaar je dan als angst en extreme kou als het oude uit de cel geperst wordt. Je merkt dit aan een vol en druk hoofd, en rillen, kou een enorme weerstand en een dreigend ego dat kost wat het kost alles op de oude vertrouwde manier wil doen, maar deze oude weg is nu voorgoed afgesloten en gehoorzamen we toch aan ons dwingend, veeleisend en zeer kritische ego dan kost dan ons enorm veel energie en worden we neerslachtig omdat het ons niet langer dient, het vervuld ons niet langer. We raken uitgeput van de 3D levensstijl.

Een zeer intensieve schoonmaak op celnivo verreist van ons overgave en vertrouwen. Stem je af op het licht en vul je met dit levenslicht! Ons lichaam ondergaat een immense transformatie!
Chakra 3 ruimt flink op en slingert vele levens van ons en de vorige generaties in 3D in ons darmvlies. De vrijgekomen vergane lymfe zoekt ruimte in ons lichaam om de grote hoeveelheden troep tijdelijk te parkeren. In de borstkas is veel ruimte en rondom de schouders, borsten, oksels en holten als neus, kaakholte, bijholten, bekkenholte, borstholte, knieholten, schedelholten etc.

Hier kun je dus druk en zenuwpijnklachten ervaren en als je niet weet wat het is raakt je ego in paniek =stress, angst, vechten, vluchten of verstijven/verlammen. Hij lost onze ego pantser oftewel lymfepantser op! Het oplossen van ons egopantser geeft rillen, trillen en diepvrieskou= dood vh ego!

VEEL ACTIVATIE VAN ONZE KLEINERE CHAKRA'S!
GEEFT VEEL DETOX VAN ONS LYMFESYSTEEM=oplossen van ons lymfe=ego=pantser tussen chakra 3 en 4 aan de voorzijde van je lichaam= de yin banen en de oerwond zuivering

-koude rillingen, snotterig, hoesterig, grieperig, moe, longklachten, diepvrieskou, hitte aanvallen, duizelingen, onbalans, darmklachten, pijnlijke lymfeklieren, keelklachten, intense eenzaamheid, zinloosheid, verlatenheid.
pijnlijke borsten, gewrichtsklachten, drukgevoelens schedel-nek en wervelkolomroute, gevoel van desoriëntatie en vergeetachtigheid tot aan geheugenverlies, controle drang, behoefte aan cocoonen, gevoel in multidimensionale werelden tegelijk te "lopen" etc.

TIP Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende wellness producten van Natural Upgrade van Nicole Jansen. Ze geven bv gelijk een goede aarding aan je voeten mbv de Feetcare of bv de Bodybutter die je energetisch beschermt. Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken!
www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!

Overgave, aarden ,vertrouwen en respect voor jezelf en het immense schoonmaakproces waar je nu als voorloper middenin zit zijn noodzakelijke handvaten om mee te bewegen in dit alles zuiverende licht. Luister goed naar je lichaam en niet naar je redenerende en dwingende hoofd= de ommekeer!

***Een stampotje ratjetoe uit de losse pols, ik voel de kwantum energie al flink door mij heen stromen en er wordt me toch een zooi uit mijn cellen geslingerd en pal voor mijn aangezicht aan nare harde woorden, gemene uitlatingen van mijn schoonzus; ""jij bent maar een billenwasser geweest Marjolein""---***au wat gemeen en ik was het schoon, vergeef en plaats haar in liefde en licht***Nu pas beseffen dat mijn autoritaire intimiderende leidinggevende een narcist was en ons vrouwen pms jankers noemde, het valt op zijn plek, alhoewel het veel emoties losmaakt ....maar ik ben er nog besefte ik zojuist toen ik naar de supermarkt fietste

Marjolein Ingrid Soulpursang