zaterdag 26 november 2022

Hoe De Vijfde Dimensie Je Leven Kan Veranderen ~ 25 november 2022 ~ Aurora Ray

Hoe De Vijfde Dimensie Je Leven Kan Veranderen

Door: Aurora Ray – 23 november 2022

Wij zijn allemaal hier op Aarde om een reden en die reden is om meer te ontdekken over onszelf en over andere mensen.

Om meer te weten te komen over onszelf moeten we in staat zijn om in ons hart en mind te kijken. Dit is waar de vijfde dimensie ons bij kan helpen.

De vijfde dimensie is niet iets dat je kunt zien, horen of aanraken; het is gewoon een innerlijke ruimte waarin je leeft wanneer je mediteert. Het is de plaats waar al je herinneringen verblijven, zowel de goede als de slechte.

De vijfde dimensie is als een spiegel waarin je jezelf ziet zoals je werkelijk bent: een lichtwezen dat van een andere wereld komt om anderen te helpen hun ware aard te begrijpen en hoe ze passen in het hele schema van dingen op deze planeet!

Wanneer je de vijfde dimensie bereikt, zal je weten wat het betekent om een leven te leiden van liefde en compassie voor alle levende wezens overal op Aarde maar ook in het hele universum!

De vijfde dimensie is de dimensie van spirit. Het is een dimensie die niet behoort aan tijd en ruimte maar aan ons innerlijke wezen. Het is waar we spiritueel leven, waar we vrij zijn van alle beperkingen en waar we onszelf kunnen zijn en onze individualiteit tot uitdrukking kunnen brengen op een onbeperkte manier.

Deze dimensie is zuiver liefde, onvoorwaardelijke liefde voor alle wezens op deze planeet en daar buiten. Het hart kent geen haat of jalousie omdat het alleen onvoorwaardelijke liefde kent voor alles en iedereen die op deze planeet of in het universum leeft.

En dus is de vijfde dimensie een staat van volledige ontspanning en bliss. Het is de staat van zijn waar alle gedachten gezien worden als slechts gedachtevormen, dus is het niet nodig om je zorgen te maken. Je mind zal altijd vrij zijn om te denken wat het ook maar wil denken, maar als je in de vijfde dimensie bent, kun je niet vast komen te zitten in je gedachten; ze zweven rond als wolken aan de hemel.

Je ziet dit als een heel mooi iets omdat wanneer je mind niet druk is met gedachten maar gewoon geniet van het leven, begin je anders naar de wereld te kijken; er zijn geen grenzen meer tussen tijd en ruimte omdat tijd slechts een illusie is en ruimte dat ook is.

Het is het gebied van puur bewustzijn. Het heeft geen enkele grens of beperking, dus kun je daar reizen met je lichaam, mind en ziel.

Het is als het ontwaken uit een droom, in een andere staat van bewustzijn zijn, of in een andere wereld zijn. Het is als een staat van bliss die je niet aan iemand anders kunt uitleggen, maar het is een van die dingen waarbij je je gelukkig en goed voelt.

De vijfde dimensie betekent dat je je steeds bewust bent van wat er om je heen gebeurt. Je bent altijd aan het leren en groeien van de levenservaringen, zowel groot als klein. Je zit nooit lang genoeg vast in één plaats of één situatie om verveeld of gefrustreerd te raken. Er is geen grens aan wat je kunt bereiken in deze wereld omdat er geen grenzen zijn aan de hoeveelheid kennis daar buiten waar we allemaal van kunnen leren!

De vijfde dimensie is niet een soort speciale plaats waar je naar toe gaat als je lichaam sterft. Het is een staat van zijn die ervaren kan worden door iedereen op elk moment.

De vijfde dimensie gaat ook over het zien van het leven op Aarde als een kans in plaats van slechts een situatie die aangepakt en verwerkt moet worden. Als we op deze manier denken wordt ons leven veel gemakkelijker omdat alles eenvoudiger en plezieriger wordt.

Het is voor ons niet nodig om ergens anders naar toe te gaan om de vijfde dimensie te ervaren; we kunnen eenvoudig beginnen door iedere dag de tijd te nemen voor onszelf en te genieten van elk moment ervan.

Wat weerhoudt mensen ervan om naar de vijfde dimensie te gaan? Weet jij wat het is? Het antwoord is: veel denken aan het verleden, je zorgen maken over de toekomst en het oordelen van anderen. Naar de vijfde dimensie gaan is het hebben van een open mind en een open hart. Je hebt een wereld zonder oordeel nodig.

Als mens hebben we de kracht om onze gedachten en handelingen te kiezen. Het vraagt bewuste inspanning om de beste beslissingen te nemen voor onszelf en de mensen om ons heen in plaats van in de gewoonte te vervallen om patronen te maken die ons leven negatief beïnvloeden.

Zelfdiscipline is een bewonderenswaardige eigenschap maar die kan bereikt worden op een minder stressvolle manier door gebruik te maken van meditatie, weerstand los te laten en eerlijk onze reacties op alledaagse situaties te evalueren.

Kies groei boven weerstand, geluk boven angst, vrede boven boosheid, blijheid boven zorgen, succes boven mislukking en liefde boven haat. Versmal je focus op die dingen die je wilt in het leven en laat al het andere los. Door negatieve gedachten en gewoonten te elimineren zijn we in staat echte inspiratie te ontdekken en ons beste leven te leiden.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: | Petronella / voor wakkeremensen.org