dinsdag 29 november 2022

Bereid je voor op de wereldwijde verschuiving van 2023 - door Meg Benedicte

Gechanneld door:  Meg Benedicte 

Bereid je voor op de wereldwijde verschuiving van 2023


Hartelijk groeten ,
Terwijl we in december in afstemming komen met het galactische centrumervaren we een reeks nulpuntactiveringen. De zon is uitgelijnd met GC tijdens de jaarlijkse kosmische corridor van 12:12 - 12:21, direct op 18-21 december. Mercurius reist GC op 4-6 december en Venus op 7-10 december. Elk jaar ontvangt het zonnestelsel een infusie van goddelijk Lichtbewustzijn dat vanuit het galactische nulpuntsveld stroomt, terwijl de stargate open is tot de zonnewende op 21 december.

Wanneer de Zon conjunct komt met de spiraalvormige vortex van het zwarte gat op 26° Boogschutter, smeedt hij een directe weg naar de uitstraling van het galactische centrum. Dit is een gedenkwaardige tijd in de kosmos! Tijdens deze krachtige uitlijning verhoogt de galactische golfpuls op het nulpunt de vergroting in het veld.

Erkend als een krachtige potentiële energiebron, werkt het galactische nulpuntsveld als een universele geest die beïnvloedt hoe materie wordt gevormd. Het wordt vaak de God Matrix genoemd, het rooster van verstrengeling, de bron van ontstaan ​​in ons universum. Binnen de verenigende kracht van de phi-spiraal is menselijk DNA gecodeerd om alles op het nulpunt te 'herinneren'. Naarmate de bewuste geest evolueert naar het bereiken van verlichting, speelt het nulpuntsveld een cruciale rol bij het beïnvloeden van de toekomstige uitkomst van de materiële wereld.

Wanneer we de creatieve Bronkracht aanboren die op het nulpunt pulseert, reiken we door tijd/ruimte/dimensies om toegang te krijgen tot het God Seed-atoom van pure levenskracht. De levendige God Matrix werkt als een dynamische oersoep van knallende virtuele deeltjes, wachtend op een bewuste verbinding. Met onze gerichte deelname zijn we in staat om direct invloed uit te oefenen op de vorming van een nieuw aardbesturingssysteem.

Terwijl de oude patriarchale hiërarchie geleidelijk instort, is het nu tijd om je volledig los te maken van alle onevenwichtige hiërarchische machtsdynamieken. Dit omvat het ontrafelen van alle vastzittende patriarchale top-down hiërarchieprogrammering en patronen die zijn opgesloten in tijdlussen vanuit de geest, het hart en het lichaam. Een tijdlus of temporele lus omvat tijdrealiteiten die opnieuw worden ervaren in een cyclus van herhaling.

De wereldwijde reset wordt intenser in 2023, omdat de twee zeer verschillende wereldtijdlussen uiteenlopen. Ze functioneren in twee verschillende besturingssystemen: een machtsonevenwicht van bovenaf versus een circulair samenhangend systeem. We leven allemaal op een bepaald moment tussen de twee besturingssystemen. De één meer verstrikt in de ander dan de ander. Het komt neer op een keuze. Als je besluit het oude hiërarchische krachtsysteem te verlaten, ondersteunen de galactische ascensiegolven je overgang. De nulpunt galactische gateways vormen de brug om over te steken.

De chaotische wereld weerspiegelt hoe ontwrichtend het is om op grote schaal te veranderen. Stel je voor dat twee treinen naast elkaar rijden met verschillende snelheden en je probeert al rijdend van de ene naar de andere te springen. Het zal destabiliserend aanvoelen. Het zal een sprong in het diepe vereisen. Het zal een aanzienlijke heroriëntatie met zich meebrengen, een geheel nieuwe kijk op het leven. De verschuiving zal elk deel van je wezen beïnvloeden. Neem de sprong!

Op 12:12 en 12:21, terwijl de GC Stargate actief is, zal ik twee wereldwijde webcasts leiden om te helpen bij het ontmantelen van alle tijdlussen van de patriarchale hiërarchie. Als je geroepen bent om het circulaire besturingssysteem van de Nieuwe Aarde geboren te laten worden, voeg je dan bij ons in het nulpuntsveldbewustzijn en verkondig je intenties voor een veilige, liefdevolle, harmonieuze toekomst. Profiteer van deze golf van bronkracht om je voor te bereiden op 2023. Het galactische nulpuntsveld reageert op je bewuste visies en intenties, particulerend in fysieke manifestatie.

Bereid u voor op 2023, registreer u hier voor het webinar van 30 november: https://newearthcentral.com/?p=254770 Registreer u hier voor de webcast van 12:12 uur: https://newearthcentral.com/?p=254617