zaterdag 26 november 2022

Tunia: Lijden is niet goed voor mensen ~ 25 november 2022 ~ A.S.

Tunia: Lijden is niet goed voor mensen

Gechanneld door: A.S. voor earoflight – 23 November 2022

Mijn liefste broeders en zusters,

Hier spreekt Tunia. Ik hou zoveel van jullie.

Zoals uitgelegd in eerdere berichten, is er een groep vijandige galactica, demonen en hun Aardse volgelingen die de Aarde al duizenden jaren regeren. Wij noemen deze de duistere controleurs.

Deze huidige tijd gaat over aardbewoners die loskomen van deze controle. Daarom is deze periode zo verwarrend en lijkt niets echt zinvol. Ik garandeer dat Aardbewoners zich zullen bevrijden. Dit is echter geen gemakkelijk of pijnloos proces.

Deze vijandige galactica en demonen voeden zich met de negatieve emoties van Aardbewoners. Uw lijden is letterlijk voedsel voor hen.

Als u zich ooit hebt afgevraagd waarom er zoveel lijden in de wereld is, dan is dit de reden. Uw samenleving is letterlijk opgezet om het lijden te maximaliseren, zonder dat het duidelijk is dat u wordt geregeerd door een kleine groep duistere controleurs.

Immers, als de meerderheid van de aardbewoners zich ooit zou realiseren wat er gaande is, zouden zij er een eind aan kunnen maken, zoals nu gebeurt.

Als ik u zou vragen om een wereldwijde boerderij voor Aardbewoners te ontwerpen die het lijden maximaliseert, zonder dat het voor de Aardbewoners duidelijk is dat u hen controleert en cultiveert, zou u dan een effectiever systeem kunnen ontwerpen dan wat er nu bestaat?

Daarom is alles momenteel zo verschrikkelijk op uw wereld. U leeft in een wereldwijde boerderij die menselijk lijden oogst.

Deze duistere controleurs parasiteren op aardbewoners omdat zij zich hebben losgekoppeld van de Bron. Omdat zij zichzelf hebben losgekoppeld, ontvangen zij niet rechtstreeks de enige energie in het hele universum: Liefdeslicht. In plaats daarvan parasiteren zij indirect op deze energie, van andere wezens – in dit geval van lijdende aardbewoners.

Dat gezegd hebbende, deze wezens zouden hun verbinding met de Bron in een letterlijke minuut kunnen herstellen en weer LiefdeLicht kunnen ontvangen, simpelweg door oprecht berouw te voelen voor hun daden en de Bron te vragen hen weer onder Zijn/haar hoede te nemen. De Bron is immers oneindig liefdevol en oneindig vergevingsgezind. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over wat er met deze duistere controleurs zal gebeuren zodra zij niet langer een parasiet op Aardbewoners zijn. Zij kunnen zich gewoon tot de Bron wenden en als zij dat doen, komt het goed met hen. Dat weten ze, ze kiezen er gewoon voor om parasiet te zijn.

Stel nu dat u inderdaad een wereldwijde boerderij ontwerpt die menselijk lijden oogst. Wat is één boodschap die absoluut essentieel is om aan de aardbewoners te vertellen, telkens weer? Het is deze: lijden is goed voor je.

Het is duidelijk waarom deze boodschap belangrijk is om aan aardbewoners te vertellen, toch? Op deze manier zullen ze niet in opstand komen tegen een maatschappij die hen laat lijden, en zich in plaats daarvan gewoon laten boeren.

Deze boodschap “lijden is goed voor je” is echter weer een voorbeeld van wat wij “omgekeerde informatie” noemen. Omgekeerde informatie is een boodschap die precies het tegenovergestelde is van wat eigenlijk waar is.

Demonen en hun menselijke volgelingen verspreiden graag informatie die precies het tegenovergestelde is van wat werkelijk waar is, net zoals zij graag symbolen omkeren of symbolen op hun kop zetten. Het omgekeerde kruis is bijvoorbeeld een populair symbool onder de volgelingen van demonen, hoewel het ook kan worden gebruikt als het kruis van Sint Pieter.

Demonen genieten ervan bestaande symbolen te nemen en die ondersteboven te draaien. Of ze verspreiden graag omgekeerde informatie, precies het tegenovergestelde van wat eigenlijk waar is.

Dit komt omdat zij losgekoppeld zijn van de Bron en geen Liefdeslicht van de Bron krijgen. Daarom hebben zij letterlijk geen creativiteit. Als u een demon een vel papier en een pen zou geven en hem zou vragen iets te tekenen, zou hij dat letterlijk niet kunnen. Zij kunnen niets creëren, zij kunnen alleen bestaande dingen verdraaien, corrumperen en vernietigen. Daarom verdraaien zij symbolen en verdraaien zij informatie.

Zoals we al zeiden, is een stuk omgekeerde informatie dat zij verspreiden: “lijden is goed voor je”. Nee, in feite is lijden slecht voor je.

Een manier om dit te illustreren is de volgende. Wij Pleiadiërs zijn praktisch dezelfde mensen als Aardbewoners. Wij zijn zo gelijk dat Pleiadiërs en Aardbewoners op de normale manier samen kinderen kunnen krijgen. In feite hebben wij in deze boodschappen de term “mens” gebruikt om te verwijzen naar zowel Pleiadiërs als Aardbewoners.

Wij Pleiadiërs ervaren echter nul of vrijwel nul lijden in ons leven, in aardse termen. En dit is de belangrijkste factor waarom wij zo liefdevol zijn. Wij zijn geen betere mensen dan jullie – wij hebben gewoon niet geleden zoals jullie, en dus heeft ons hart zich niet gesloten om zichzelf te beschermen. En dus hebben wij lief.

Of denk aan Aardse versus Pleiadische kinderen. Onze kinderen lijden niet en worden niet door ons gecontroleerd – wij vertellen hen nooit dat zij dit moeten doen of wat zij moeten geloven of denken, behalve in de zeldzame gevallen waarin zij zichzelf anders ernstig zouden kunnen verwonden. Wij beantwoorden hooguit vragen en delen onze standpunten, waarbij wij duidelijk stellen dat het om standpunten gaat.

En omdat onze kinderen niet lijden, ontwikkelen zij automatisch wat u als bovennatuurlijke vermogens zou beschouwen. Zelfs als wij bovennatuurlijke vermogens niet met een kind bespreken of aan hen tonen, ontwikkelen onze kinderen ze meestal spontaan.

Dit is niet omdat onze kinderen inherent beter zijn dan de uwe. In feite hebben Aardse kinderen een groter psychisch potentieel dan wij, vanwege hun meer diverse DNA. Nee, het is gewoon zo dat als kinderen niet lijden, zij automatisch aangeboren vermogens ontwikkelen. Dit is natuurlijk. Uw kinderen ontwikkelen deze vermogens niet omdat op uw wereld bijna alle kinderen lijden, bijvoorbeeld doordat hun wordt verteld wat ze moeten doen, of wat ze moeten denken, of wat ze moeten geloven, of wat ze niet moeten doen.

Ja, een kind lijdt eronder als hem wordt verteld wat het moet doen, wat het moet denken, wat het moet geloven of wat het niet moet doen, behalve in gevallen waarin het kind heel duidelijk wordt gemaakt dat dit nodig is om directe ernstige schade te voorkomen. Wanneer wij informatie delen, presenteren wij dit als ons perspectief, niet als de absolute waarheid die het kind moet geloven. Dit maakt een groot verschil.

Wij dwingen onze kinderen niet om in een klaslokaal te zitten en dingen te leren die zij niet willen leren. Als een kind bijvoorbeeld wil leren tekenen, vragen wij een ervaren volwassene om hem of haar te laten zien hoe je kunt tekenen.

Wij hebben wel iets wat lijkt op een basisschool waar basisinformatie wordt gegeven, maar het is kort en vrijwillig. Kinderen kunnen besluiten deze school een maand lang te verlaten om, laten we zeggen, verschillende soorten dieren te ontmoeten alvorens hun lessen te hervatten.

Als een Aardbewoner ooit zou proberen een kind op deze Pleiadische manier op te voeden, zou hij absoluut geschokt zijn door de wijsheid die het kind zou tonen. Als een Aardbewoner op deze manier zou worden opgevoed, zou hij gemakkelijk een spirituele leraar van de mensheid kunnen worden, zelfs als hij nog een kind is. Kinderen hebben vaak een diepe wijsheid in zich.

Maar lijden sluit de harten van mensen. Het schakelt de verbinding tussen geest en hart en de verbinding tussen geest en ziel uit. Het doet mensen zich afkeren van hun broeders en zusters. Het creëert schaamte. Het schakelt bovennatuurlijke vermogens en wijsheid uit en ontneemt mensen hun kracht, vreugde en levenskracht.

Sommige mensen zeggen misschien dat lijden wijsheid of mededogen brengt. Ja, in sommige situaties kan dat, maar je kunt ook wijsheid en mededogen opdoen zonder te lijden. Wij Pleiadiërs kunnen dat prima.

Mensen, aardbewoners of Pleiadiërs, zijn van nature gemotiveerd om te leren, dingen te onderzoeken en te ervaren. Lijden kan dit natuurlijke verlangen uitschakelen. Door lijden raken sommige mensen zo gekwetst dat zij op de automatische piloot door het leven gaan en nooit iets nieuws proberen. En dus worden deze mensen soms wakker geschud door verder lijden dat hen overkomt, en dit verdere lijden haalt hen uit hun automatische piloot. En dus kan dit lijden hen heilzaam lijken.

Maar als deze wezens in de eerste plaats nooit hadden geleden, dan zouden ze nooit op de automatische piloot zijn overgeschakeld.

Als we een gekwetst persoon onder onze hoede hadden, zouden we hem niet nog meer pijn doen om hem zogenaamd te motiveren. We zouden voor hen zorgen en hen geven wat ze nodig hebben, en we weten dat na verloop van tijd hun natuurlijke motivatie terug zou komen.

Dit is ook de reden waarom ik de huidige boodschap die door de witte hoeden of tegenkrachten wordt verspreid, namelijk dat het goed is dat Aardbewoners nu door een periode van lijden gaan om “wakker te worden” en hun les te leren, niet waardeer.

Wij zijn het daar niet mee eens. Wij Pleiadiërs denken niet dat het goed is voor mensen om te lijden, en zeker niet zo veel en zo lang. Zoveel lijden maakt mensen gewoon kapot. In feite heeft het al veel mensen gebroken.

Zelfs als iemand wil beweren dat lijden noodzakelijk is om mensen hun lesje te leren en zich in de toekomst niet meer te laten manipuleren, zou ik willen beweren dat mensen daarvoor al meer dan genoeg geleden hebben.

Wij willen ook opmerken dat deze witte hoeden of tegenkrachten in veel gevallen zelf niet het risico lopen om dakloos te worden. Plus in veel gevallen hebben zij toegang tot betrouwbare informatie zodat zij weten wat er aan de hand is, waardoor zij zelf niet lijden onder de verwarring en onzekerheid waar veel Aardbewoners onder lijden.

Ik hou echt niet van dit Aardse patroon van iemand die een ander laat lijden, en hem vertelt dat dit goed voor hem is, terwijl hij datzelfde lijden zelf niet ondergaat.

Vanuit ons oogpunt zou het volgende het meest gunstig zijn voor Aardbewoners:

Eén: laat de witte hoeden of tegenkrachten de slechteriken arresteren, zo snel en zo volledig mogelijk. Kinderen lijden elke dag verschrikkelijk op Aarde, en in onze gedachten weegt dit zwaarder dan veel van de zorgen die de witte hoeden momenteel hebben. Ja, er zijn risico’s en nadelen verbonden aan het arresteren van een groot aantal slechteriken in de nabije toekomst, maar er zijn ook risico’s en nadelen verbonden aan het niet doen.

White hats: als u denkt dat er concrete obstakels zijn voor deze arrestaties, praat dan gerust met ons. Wij zijn beschikbaar om te helpen in ondersteunende rollen. Ook: onderschat uzelf niet. Er is bijna niets dat u niet kunt bereiken.

Twee: zorg ervoor dat zoveel mogelijk behoeften, van zoveel mogelijk aardbewoners worden vervuld, zo snel mogelijk. De meeste mensen die lijden zullen niet openstaan voor een volledige verandering van hun wereldbeeld. Als u er eerst voor zorgt dat in hun behoeften wordt voorzien, dan kunnen zij openstaan voor het aanvaarden van nieuwe informatie. In mijn vorige bericht heb ik een kader aangeboden waarbinnen wij Pleiadiërs graag technologie zouden delen met Aardbewoners, gratis, om het lijden van Aardbewoners te verminderen en ervoor te zorgen dat mensen hebben wat ze nodig hebben.

En drie: begin daadwerkelijk met het geven van waarheidsgetrouwe en volledige informatie aan Aardbewoners, op reguliere kanalen. U hoeft niet per se alles in één dag te vertellen, maar begin het proces van onthulling.

Met dat gezegd: Ik ben meer dan onder de indruk dat veel aardbewoners nog steeds goedhartig zijn, zelfs na zoveel te hebben geleden. Ik kan echt moeilijk geloven dat jullie zo veerkrachtig en liefdevol zijn, zelfs na zoveel pijn en verdriet. En veel galactici delen dit standpunt. Voor ons bent u een inspiratie, hoewel wij ook hopen dat u binnenkort in een betere situatie zult leven.

Wij lijden zelf heel weinig, dus wij kunnen ons niet voorstellen hoeveel pijn de gemiddelde aardbewoner doormaakt. Nog minder kunnen wij ons voorstellen dat iemand zoveel lijdt, en toch een fundamenteel goed hart behoudt. De duistere controleurs kunnen zich dit nog minder voorstellen, en zij blijven u onderschatten en blijven verbijsterd over uw veerkracht en goedhartigheid, zelfs in een wereld met zoveel pijn en duisternis.

Iedereen heeft mijn onvoorwaardelijke liefde. Als u in staat bent een fundamenteel goed hart te behouden, dan hebt u ook mijn grote en diepe respect. Daarvoor hoef je niet elk moment van de dag vriendelijk of aardig te zijn – als je gewoon je best doet voor jezelf en de mensen om je heen, dan vind ik dat fantastisch.

Ik denk echt niet dat als ik het leven van sommige van jullie Aardse lichtwerkers zou leiden, ik het zo goed zou doen als jullie. U bent werkelijk verbazingwekkend en inspirerend voor mij. In feite zijn meer en meer Galactics daarbuiten begonnen met het gebruiken van Aardse lichtwerkers als lichtende voorbeelden van waartoe het licht en de menselijke geest in staat zijn. Sommige Galactics verwijzen zelfs naar Aardse lichtwerkers in de lessen die zij hun kinderen geven. Jullie zijn een inspiratie voor vele, vele wezens daarbuiten.

Op middellange termijn komen er betere tijden aan. Aardbewoners zullen vrij zijn, wat er ook gebeurt: de vraag is hoe snel en hoe pijnlijk het proces van vrij worden zal zijn.

Ik hou onvoorwaardelijk en eindeloos van jullie.

Tunia

Voor Tijdperk van Licht

Kanaal: A.S.

Bron

Vertaling: Reinier