zaterdag 26 november 2022

De energie van dit moment (vanmorgen) Martha Krul


De energie van dit moment

Kijk en voel. Voel je dat de energie voortdurend aan het veranderen is. Er verandert meer dan je denkt. Laat los en laat je achterovervallen. Het is goed. Een groot kussen ligt voor je klaar. Laat al je krampachtigheid gaan en je zal ineens voelen waar je naar verlangde. Ontspanning. Openheid, geluk, vreugde, lichtheid, vrolijkheid. Al die emoties en gevoelens zijn er. Ook voor jou. Laat je koudwatervrees los, spring en voel dat het nooit zo "erg" is als dat jij jezelf constant aan het vertellen was.

De tijd is nu....--> spring en ga genieten van hetgeen je zo naar verlangde.

Zonnewindsnelheid is hoog en de zonnestormen kunnen zich laten voelen.
--> De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Zonnestormen
Zonnestormen beïnvloeden het centrale zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), alsook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties plotseling heftig kunnen opspelen.

Zonnestormen kunnen er ook voor zorgen dat je nerveus bent, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig. Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie.

Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons cel-geheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording. Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen.