woensdag 30 november 2022

Waarom De Meeste Romantische Relaties Geen Stand Houden ~ 29 november 2022 ~ Daniel Scranton


Waarom De Meeste Romantische Relaties Geen Stand Houden 

Gechanneld door Daniel Scranton – 28 November 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

We geven onszelf alles wat we nodig hebben om de beste versie van onszelf te zijn voor jullie allemaal en alle andere wezens die we helpen in ons universum. We houden ons niet in als het erom gaat onszelf de liefde en het mededogen te geven die we zo graag van anderen ontvangen. Een van de grootste geheimen die jullie niet op school of in religies worden geleerd, is dat als je wilt dat anderen je op een bepaalde manier behandelen, je eerst jezelf moet behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden.

Dit is de gouden regel, deel twee waar we het over hebben. Ja, je wilt anderen behandelen zoals je zelf graag behandeld wilt worden, maar je moet ook jezelf behandelen zoals je wilt dat anderen jou behandelen. Het universum is een gigantische spiegel, en het laat je altijd zien wat er in je omgaat, in plaats van wat je wilt dat de wereld denkt of ziet. Wat je ook wilt dat anderen over je denken en zeggen, denk die gedachten en zeg die dingen tegen jezelf. Vertel het universum, en laat het universum zien, wat je terug wilt zien van je medemensen.

Je hebt anderen zoveel meer te geven als je je eerst heel en compleet voelt in jezelf. Dit is de belangrijkste reden waarom de meeste romantische relaties niet werken of niet duren tot de dood jullie scheidt. Dat komt omdat ten minste één van de personen in de relatie naar de ander kijkt om hem iets te geven dat hij zichzelf nooit heeft kunnen geven. En in het begin is het gemakkelijk voor de ander om dat te doen, maar uiteindelijk raken ze verstrikt in andere aspecten van het leven en vergeten ze hun partner te geven wat die nodig heeft en wil. En dat is meestal wanneer de relatie uitdooft.

Maar als je van de manier waarop je met jezelf omgaat een prioriteit maakt, dan komt er geen einde aan de hoeveelheid liefde, lof en aanbidding die je van je medemensen kunt ontvangen. Dit is iets wat we graag zouden zien in jullie openbare schoolsystemen, maar helaas wordt er niet eens over gesproken in het curriculum. En de meesten van jullie moeten wachten tot jullie volwassen zijn om te beseffen wat al tientallen jaren in jullie leven ontbreekt. Wij zijn hier om jullie toestemming te geven jezelf alles te geven wat je wilt en nodig hebt van je medemensen, en alle anderen voorlopig met rust te laten. Vertrouw erop dat zij jullie die zelfliefde zullen weerspiegelen waaraan jullie je vanaf nu in je leven zullen wijden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org