zondag 27 november 2022

De energie van dit moment (vanochtend) Martha Krul


De energie van dit moment

Wij zien dus dat het allemaal veel omvangrijker is dan een paar dagen zonnevlammen, zonnestormen, zonnewind, etc. Het is het verhogen van het bewustzijn van de mens en een immens grote sprong. Wij zitten al langere tijd in die lift en voorlopig gaan wij niet stoppen.

Het blijft doorgaan en die transformatie van de mens gaat verder. Lees de diverse artikelen die op mijn pagina te vinden zijn. Dit heeft alles met de Maya's te maken. Je ziet de tarotkaart die iedere dag overeenkomt met de Maya kaart. Het aardse proces loopt ook op dat spoor. Mensen moeten zover getransformeerd zijn om het aardse (apocalypse) verder te kunnen volbrengen. Het is veel, heel veel omvattend. En wij zijn daar speciaal voor naar de aarde gekomen. Is het bijzonder, of is het bijzonder???

De snelheid van de zonnewind is weer hoog: 509,9 km/sec

De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.