zondag 27 november 2022

The Escalating Symphony – Zaterdag Satsangha – Door Dr. Schavi M. Al


The Escalating Symphony – Zaterdag Satsangha – Door Dr. Schavi M. Ali

Op zaterdagochtend, 26-11-2022, om 9:18 uur (EST), reisden de zonnewinden met 557,8 km/s, zoals werd vermoed dat ze zouden stijgen vanaf de niveaus van vrijdag.
De "KP-index" wordt beoordeeld als "onrustig", en de magnetosfeer is zeer dicht omhuld met deeltjesplasma dat erin wordt gedrukt.
Zonnevlammen worden tot nu toe beoordeeld in de vroege numerieke "B-Klasse" -fasen, maar ook dit kan veranderen in sterkere stromen naarmate het weekend vordert, en ze kunnen op dit moment zelfs hoger zijn vanwege de coronale massa-ejectie (CME) die is met intensiteit uit onze zon geëxplodeerd.
Een dergelijke CME-intensiteit komt via sterkere affakkeling en de winden die ze het zonnestelsel in duwen - waarvan er vele de orkestrators zijn van geomagnetische stormen op "G1", "G2" of "G3" -niveaus.
In termen van kosmische gebeurtenissen zijn er twee theorieën over waarom ze daadwerkelijk voorkomen in relatie tot 'spirituele' concepten:
1.) Het lage collectieve bewustzijn van de mensheid moet worden gezuiverd, gereinigd en verheven tot een HOGER BEWUSTZIJN, omdat huidige gedachten, gevoelens, woorden en daden spirituele atoomfrequenties creëren die zich manifesteren als disharmonische ervaringen zoals haat, oorlogen, hongersnoden, ziekten, enz. als evenals weersomstandigheden zoals aardbevingen, orkanen, tornado's, sterke stormen, enz. die zich voordoen terwijl onze planeet zichzelf probeert te beschermen tegen de verschrikkelijke daden van de mensheid.
2.) Elke 24.000 tot 26.000 jaar is er een compleet transformationeel/evolutionair proces van alle aspecten van de schepping, automatisch georkestreerd door SOURCE ongeacht wat er gebeurt vanuit een “3d” perspectief op Aarde/Gaia, en dit veroorzaakt een transformatie naar HOGERE KENNIS hoe dan ook terwijl het proces van krachtige dramatische verandering plaatsvindt. Vanuit dit perspectief kan de mensheid de transcendentie naar GROTERE LICHT niet uitstellen of stoppen, of zelfs maar in enige belangrijke mate deelnemen. Het zou gebeuren ongeacht de gebeurtenissen op de planeet, politiek, sociologisch, economisch, filosofisch, militair, enz.
Het is dus niet genoeg om alleen maar over kosmische gebeurtenissen te spreken in termen van 'wetenschap'.
De "wetenschap" van kosmische gebeurtenissen is het "resultaat" van een ogenschijnlijk HOGER DOEL - ofwel om de fouten van de mensheid als gevolg van lagere bewustzijnsniveaus te corrigeren, ofwel om hoe dan ook een uitbreiding en escalatie van de schepping door de hele kosmos te ontwikkelen. De meeste oude leringen verstrengelen beide scenario's.
Dit is maar een gedeelte van het gehele artikel: