zaterdag 26 november 2022

Nieuwe Maan Energieën: Christelijk Licht En Codes Van Goddelijkheid / Door Anrita Melchizedek ~ 26 november 2022

Nieuwe Maan Energieën: Christelijk Licht En Codes Van Goddelijkheid

Door Anrita Melchizedek – 25 november 2022 (eraoflight)

Geliefde Harten,

De portalen en poorten van de Nieuwe Aarde versnellen sterk in dit Nu, terwijl we ons verdiepen in, en het volgende niveau van ons Christelijk Licht belichamen, versterkt door de Nieuwe Maan in Boogschutter op 23 november.

Na de intensiteit van het Eclips-seizoen ademen we zachter en stemmen we ons steeds dieper af op het Ene Hart van Al Wat Is. Wij eren dat de immense verschuiving en afwerping, versterkt door de Eclips-poorten, voornamelijk gericht waren op het loslaten van alle oude identiteiten waaraan wij “vasthouden” en die wij vanuit ons menselijk aspect/egobewustzijn geloven en ons inbeelden te zijn. Want alleen door Niets te worden en elk geloof, oordeel, patroon en programma los te laten dat in het leven is geroepen door de “identiteit” en de “etikettering” van onze rollen met betrekking tot wie wij onszelf zien, worden wij Alles. Dit is een proces van loslaten, in onthechting, observeren als de Getuige Aanwezigheid van de Geliefde Ik Ben, en het Liefdevolle Hart uitbreiden met mededogen en niet-oordelen, om alles te zien met “Nieuwe Ogen”, het Derde Oog. Alleen dan, als Kosmische Wezens, Sterwezens, VRIJ EN ZEKER, en uitbreidend vanuit onze Zuiverheid en Onschuld als het Licht van God dat we Zijn, kunnen we volledig opnieuw onze rollen omarmen als Nieuwe Aardbewoners, Bewaarders, Poortwachters, Rasterbewaarders, Ouders, Partners, Vrienden, Geliefden enzovoort. Ook moeten wij inzien dat alles gewoon een rol is en dat het hoogste potentieel binnen elke rol tot uitdrukking komt in ons vermogen om te verschijnen, op te staan en te steunen, en de ruimte van Liefde vast te houden, ongeacht de lessen, de zegeningen en alles.

Deze zeer diepe ego-dood biedt voortdurend een nieuw begin/wedergeboorte en kansen, waarbij elk Nu-moment “een ander perspectief” biedt, een hogere staat van Bewustzijn en het “afbrokkelen van oude overtuigingen” als de Lichtcodes van binnenuit activeren, voornamelijk in dit Nu, de codes 111 en 222 en variaties daarvan. Deze Lichtcodes, van Diamant, Kristallijn en Regenbooglicht, uiten zich in verhoogde niveaus van Kosmisch Bewustzijn, de activering van het Solar (Soular) Kristallijn Lichtlichaam, Pijnappelklier activeringen, tijdlijnen van Zelf Meesterschap en nog veel meer. Wij breiden onze dienstverlenende rollen verder bewust uit door de belichaming van onze Goddelijkheid, door te kiezen voor datgene wat altijd het Hoogst is afgestemd en Multidimensionaal in kaart brengt om het Hoogste Resultaat van alles wat zich in ons Universum aandient naar ons toe te trekken.

In dit Nu zijn het de codes van de Goddelijkheid die mooie harten versterken en steeds diepere niveaus van zuiverheid en onschuld en Diamanten Licht met zich meebrengen. Gekerstend Licht, in gouden frequenties, met prachtige roze hartuitbreidingen komt verder tot uitdrukking, met diep oranje en rode lagere chakra-uitbreidingen en ego-dood. Loslaten van het oude, gebrekkige, slachtoffer/vervolger bewustzijn, misbruik en machtsmisbruik, vervormde religieuze overtuigingen, seksueel misbruik en nog veel meer, dat allemaal naar boven komt om te worden opgeruimd en getranscendeerd als de stroom naar de kristallijne organische tijdlijnen zich uitlijnt. We verzachten en vertragen om de dankbaarheid te voelen terwijl we ons hart verruimen, en drukken met gevoel de passie en vreugde van onze Ziel uit, en het volgende niveau van Dienstenwerk, met onderweg nog duizend “Ik hou van je”.

De zachtheid van dit Nu, dit “nieuwe begin” houdt een belofte in van ons Universum dat alles met grotere niveaus van gratie en gemak zal stromen naarmate we de stroom dieper synchroniseren in de organische tijdlijnen van de Nieuwe Aarde en de leiding van ons prachtige Zielenlicht.

Het is de stroom die zich uitdrukt door in de natuur te zijn, met Moeder Aarde. Het is de stroom die tot uitdrukking komt in onze creativiteit en het delen van ons Licht. Het is de stroom die zich uitdrukt wanneer we ons verdiepen in vertrouwen en overgave aan ons Universum. Het is de stroom die ons verbindt met het Eenheidsraster van Goddelijke Liefde als het Eenheidsraster, als vibrerende Sterrenpoorten van Goddelijke Liefde. Het is de stroom die ons verbindt met Kwantumbewustzijn, Fotonisch Licht en Plasma Licht en het vermogen om alles te voelen wat zich bewust en onbewust uitdrukt op deze heilige aarde. En het is de stroom die zich in elk Nu-moment uitdrukt, via de oneindige patronen van heilige geometrieën, geluids- en kleurfrequenties, die ons opstijgend bewustzijn creëren, van het ene moment op het andere, als de Lichtstam, en als de Vlammen van Goddelijkheid die het Pad van Liefde bewandelen.

De stroom die zich voor ons allen geliefde harten aandient, wordt in eerste instantie ervaren via het Hart van Gaia en via de polsslag en het ritme van Moeder Aarde en het Kristallijnen Bewustzijnsraster.

Terwijl wij ons Hogere Zelf belichamen, wordt ons gevraagd om op te staan in dienst van de mensheid, in dienst van allen. En we begrijpen ook dat elk gebied van ons leven waarin we nog steeds onze macht weggeven aan de beurt is om te worden vrijgemaakt voor de geheel nieuwe organische tijdlijnen die ten diepste kunnen worden ervaren door de stroom en leiding van ons Zielenlicht en de Codes van Vrijheid en Waarheid die door deze Nieuwe Maan-energie stromen.

Dit is ook de tijd waarin wij de scheiding tussen onze verschillende bestaansvormen, tijdlijnen van ons hogere en lagere zelf, via de universele akasha, opheffen en ons dieper verbinden met het Eenheidsraster. We verdiepen ons ook in de Innerlijke Vlakken en het Kwantumveld, om de Kristallijne Steden van Licht, Shamballa, de Galactische portalen, Inner Plane Ashrams en meer te ervaren. Terwijl het hart zich uitbreidt in elk Nu-moment, via het Kwantum Hologram, communiceren wij telepathisch. Wij verbinden ons met allen, brengen multidimensionaal in kaart in co-creatie, visualiseren, voelen, gewaarworden en visualiseren elk Nu-moment vanuit dit Nu-perspectief.

Doe nu met ons mee aan de prachtige Christelijk Licht Eenheid  Aanroeping terwijl we ons verdiepen in ons prachtige Licht op deze heilige aarde geliefde harten.

Ontspan je en adem diep in je lichaam terwijl we deze prachtige aanroeping beleven.


DE CHRISTELIJKE LICHT EENHEID AANROEPING

Diep ademend in het lichaam,
ademend liefde in en ademen we liefde uit,
verbinden we ons met het Kosmische Hart van de hele Schepping,
als één hart en één liefde en één
verenigd veld van licht.

We activeren nu de Drievoudige Vlam vanuit ons Liefdevolle Hart,
en ervaren dit prachtige Diamant, Gouden en Roze Licht,
dat van binnenuit straalt, terwijl we ons verdiepen in ons Christuslicht.

Wij zijn één met al het leven.
Wij zijn één met onze Geliefde Ik Ben Aanwezigheid,
We zijn één met de Geliefde Ik Ben Aanwezigheid van elke man, vrouw en kind op deze heilige aarde,
Wij zijn één met Moeder/Vader God,
We zijn één met ons universum.


In deze golf van Goddelijke Liefde,
fuseren we nu met onze multi-dimensionale zelven van…
zusterdimensies, verschillende planeten en sterren,
parallelle realiteiten, fysieke en niet-fysieke universums,
en versmelten allemaal in dit oneindige eeuwige Nu-moment,
in bewust bewustzijn van alles wat we zijn,
binnen het Kosmische Hart van de hele Schepping.

We ervaren nu onze volledige grootsheid en Licht,
als deze heilige Vlammen van Goddelijkheid,
als Christus Bewuste Wezens van Licht,
kijkend door onze Meesterogen
naar al het leven om ons heen.

Geïntegreerd, gecentreerd, uitgelijnd, verbonden en in volledige
waardering van onze multi-dimensionaliteit,
oneindig Zijn en onbeperkt Potentieel,
verdiepen we ons in dit Nu-moment,
waar alles met meer gratie en gemak stroomt..,
waar alles synchroniseert in en door de organische tijdlijnen van de Nieuwe Aarde,
en de begeleiding van ons prachtige Zielelicht, ons Universum.

We ervaren nu deze diepe golf van Goddelijke Liefde en Dankbaarheid,
terwijl we ons verbinden met het Eenheidsraster van Goddelijke Liefde,
als vibrerende Portalen van Goddelijke Liefde,
die onze Lichtcodes delen en alles ontvangen wat nodig is vanuit het Eenheidsraster.

Als we ons Licht uitbreiden in diepe ritmische ademhalingen,
en liefde in en uit ademen,
verbinden we ons met onze Lichtstam,
met onze Zielsbroeders en Zielszusters,
 en nu, alle Lichtwezens van Boven die helpen bij de uitbreiding van het Christelijke Licht op deze heilige aarde.

We zijn nu gewikkeld in de Diamanten Vlam van Zuiverheid en Onschuld,
de Gouden Vlam van Christus Bewustzijn en nu,
de Roze Vlam van Goddelijke Liefde.

Terwijl deze drievoudige Vlam zich blijft uitbreiden vanuit onze liefdevolle harten,
hebben we een gevoel van onze Geliefde Ik Ben Aanwezigheid,
ons prachtige Hogere Licht,
dat steeds dieper met ons versmelt
als het Fotonisch Plasma Licht, en Diamant Licht codes van Kristallijn Bewustzijn onze Liefdevolle Harten binnengaan,
en de codes van Goddelijkheid ontbranden en activeren via de Gouden Zon binnenin.

We stemmen ons nu af op de Innerlijke Aarde Zon, de Gouden Zon binnenin, de Zon, Centrale Zon en Grote Centrale Zon,
als we opgaan in het Christelijke Licht binnenin, onze Zuiverheid, onze Onschuld,
terwijl we alles loslaten wat ons niet langer dient als het Licht van God dat we zijn.

We laten in dit Nu los,
tot het maximum dat de Kosmische Wet kan toestaan,
slachtoffer/vervolger bewustzijn, misbruik en machtsmisbruik,
verwrongen religieuze overtuigingen, seksueel misbruik en alles wat zich voordoet,
om gezuiverd en getranscendeerd te worden,
als de stroom naar de kristallijne organische tijdlijnen zich uitlijnt.

We verzachten en vertragen om de dankbaarheid te voelen terwijl we ons hart verruimen, en met gevoel uitdrukken,
de passie en vreugde van onze ziel,
en het volgende niveau van Dienstenwerk,
terwijl we tegen onszelf zeggen “Ik hou van je, met onze volledige naam nu, Ik hou van je, ik hou van je.”

We brengen nu een focus op de Innerlijke Zon in onze Liefdevolle Harten.
Gewikkeld in deze prachtige vlammen van Zonne Christus Bewustzijn,

breiden we uit naar de Nieuwe Aarde sjablonen, en nu,
de Innerlijke Christus binnenin.
We activeren de oorspronkelijke Patronen van Perfectie,
in de vorm van heilige geometrieën,
fractale geometrieën, numerologieën, geluid, kleur, sleutelcodes en Lichtcodes,
in ons lichaam en energieveld,
als we ons verdiepen in Zielsbelichaming,
en wedergeboorte als ons Christelijk Licht.

Al onze karmische lessen, alle pijn, verlies, hartzeer,
ontgoocheling en afscheiding,
worden nu omarmd in deze Oceaan van Goddelijke Liefde,
en het Kosmische Hart van Moeder/Vader God,
terwijl we voorbij het oude en in het nieuwe groeien.

Door de codes van Goddelijkheid,
voelen en voelen we de Goddelijkheid in onszelf,
en het Goddelijke in anderen,
wetende dat we allemaal Eén zijn.

Terwijl we onze lagere lichamen weer in balans brengen,
als open harten in dit Gouden Tijdperk van Licht,
ervaren we het volledige bereik van onze emoties in vertrouwen en overgave aan ons Universum.

Deze codes van Goddelijkheid worden nu geactiveerd en geactualiseerd in onze Christelijke Harten,
en nu door elk van onze chakra’s,
en nu, in alle heilige plaatsen en vortices van Moeder Aarde,
en in de harten en geesten van elke man, vrouw en kind op deze heilige Aarde die het Pad van Goddelijke Liefde kiezen.

We sturen nu deze prachtige diamanten, gouden en roze vlammen…
naar al die plaatsen die genezing en Liefde nodig hebben,
en transformeren alles wat niet van het Licht is,
polariteiten samenvoegen in de tijdlijn van Eén Eenheidsbewustzijn,
en in de organische stroom van de Nieuwe Aarde.

We richten ons nu op ons dienstwerk,
ons vermogen om op te staan en ons Licht te delen,
en om naar ons toe te trekken wat we nodig hebben in elk Nu-moment,
terwijl we onze realiteiten multidimensionaal in kaart brengen,
en kiezen wat het beste past in elk moment.

Als we onze ogen sluiten en diep, diep naar binnen gaan,
verbinden we ons met de Zielenfamilie,
Zij die ons dienstwerk kunnen ondersteunen zoals wij dat van hen.
We ervaren nu deze prachtige telepathische communicatie,
deze diepe Liefde en herverbinding met
onze Zielsfamilie en Vrienden van het Licht,
die deze Zielen via ons Universum naar onze realiteit trekken,
in elk resonerend Nu-moment,
de timing van alles respecterend.

We ervaren nu een diep gevoel van dromen van ons hart..,
en de vreugde van ons hart,
goddelijk geïnspireerd in dit Nu-moment,
terwijl we grotere momenten van tijdloosheid ervaren,
gewoon zijn, met nieuwe perspectieven,
en verhoogde niveaus van Kosmisch Christus Bewustzijn,
terwijl we de balans creëren voor alles wat we moeten doen,
met grotere niveaus van gratie en gemak, passie, doel, vrijheid, soevereiniteit, eenheid en Liefde.

Wij ZIJN HIER RECHTSTREEKS, LEVEN DE NIEUWE AARDE.

We komen nu terug in onze heilige ruimte,
geaard in het Kristallen Hart van Moeder Aarde,
terwijl we deze verbinding open houden met het Kosmische Hart van Moeder/Vader God,
naar het Hart van Alles,
als één hart, één liefde, één verenigd veld van licht,
terwijl we ons Licht eren als de Vlammen van Goddelijkheid die we zijn.

En zo is het, en zo is het.

Met Anrita Melchizedek

Stemmen van de Lichtstam

Door Anrita Melchizedek

Vertaling: wakkeremensen.org