maandag 28 november 2022

Kosmische energie update 5D portaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Kosmische energie update 5D portaal

DE BORSTRUIMTE EN BEKKENRUIMTE HEBBEN HET ZWAAR TE VERDUREN o.i.v HOGE DRUKGOLVEN DIE ONS NAAR HET LEVENSLICHT DUWEN EN DUISTERE VERGANE LYMFE UIT ONS SYSTEEM DRUKKEN VAN VELE KARMISCHE COLLECTIEVE FREQUENTIES
KLEINE GEOMAGNETISCHE STORM

Een kleine G1-klassegeomagnetische storm is aan de gang op 28 november terwijl de aarde door het gemagnetiseerde kielzog van een CME beweegt. De CME sloeg toe op 25 november en veroorzaakt sindsdien geomagnetische onrust.

KP 4-5; zonnewindsnelheden van 600 km/s

Zonnewinden zijn 'zenuwstelsel winden" die razen door je energieveld -blueprint- en je van links naar rechts doen slingeren om zo de aangeslibde duistere energie mee te sleuren in een rap tempo! Ze blazen je lymferaster schoon van oude bestanden vol met zelfkritiek, angst, schuld, schaamte, minderwaardigheid van vele voorouderlijke tijdlijnen die nu via ons lichaam verwijdert worden.

KARMISCHE FREQUENTIES STROMEN MASSAAL BINNEN TER COLLECTIEVE ZUIVERING
We hebben de te maken met een duizelingwekkende -in snelheid toegenomen- hoogfrequente energiegolven!

Met veel druk op de spieren, ledematen en skelet. Ze drukken en duwen ons middels het cranio sacrale ritme -eb en vloed ritme- letterlijk in de juiste aardse vorm zoals we bedoeld zijn. Hierbij laten we vele vervormingen los vanuit onze diepste bindweefsellagen [karmawiel]. Dit geeft cel vernieuwing! Dit veroorzaakt ook de extreme koude aanvallen en de zware doodse en zeer deprimerende gedachten stromen.

SR pieken geven opschoning van je hartruimte [foramen=cel membraam=resonantie]= de woonkamer van je ziel. De draaisnelheid van je thymus neemt razendsnel toe en oude zelven vliegen je om je oren vol met oud zeer de thymus is je kernkrachtcentrale en is verbonden aan de hormoonklieren, vandaar dat er nu veel paniek, angst vrijkomt vanuit de bijnieren en de schildklier die de onderdrukte en ingehouden emoties nu heeft te transformeren=celstofwisseling.

Juist doordat we nu traag en moe zijn kunnen we niet anders dan de ingehouden emoties loslaten vol frustraties, verdriet, onmacht en woede. Alsof de shit letterlijk uit je mond komt= de anale-orale weg ipv oraal-anaal= de ommekeer dus!

Daardoor zijn we nu snel overprikkeld en super geïrriteerd, emotioneel, gefrustreerd, verdrietig, onrustig en gestrest incl. hartritmestoornissen, benauwd en hoger druk borstkas.

Veel druk op de nervus vagus o.i.v hoge instroom van de hoogfrequente energie= fotonenlicht. Het hart klopt je in de keel, je hart fladdert, je hartslag is heel hoog of je hart slaat over, spanning op de kaken. Geeft verhoogde onrust, stress duizelingen, hoofdpijnen en opgejaagdheid. Even hoesten of je rechterhals masseren helpt de nervus vagus te kalmeren! Het is vaak aanvalsgewijs.

Nu we ons meer en meer gaan verbinden met de navelstreng met de kern van moeder aarde in 5D, gaan we ook meer en meer de oude navelstrengverbinding met de oude aarde in 3D loslaten en stromen aan duistere energie komen vrij die verwerkt moeten worden middels de stofwisseling. Al onze oude vertrouwde zelven vliegen ons om de oren= hertz en worden nu weerspiegelt in onze omgeving; ooit waren we net zo, maar het vervult ons niet langer.

Veroorzaakt druk rondom je nek en keelchakra=je elektrische stroomnetwerk oftewel je blauwdruk.

Hartritmestoornissen, benauwdheid, duizelingen, hoofdpijnen, druk op de borst, dikke hals en okselklieren tgv ontgiften, spijsverteringsklachten en heel veel uitlaatgassen momenteel o.i.v het volledig verticaal uitlijnen vd linker long onder kwab = de lege dode longruimte ontplooit zich en heel veel ingehouden koolzuurgassen=spanningsveld komen vrij en hopen zich op in het middenrif=opgeblazen en geven een verhoogde druk op de lever tgv grote aanbod aan vrijgekomen afvalstoffen.

In onze linkerflank en linker borstkas ruimte zit het stampvol met oude vergane en gestagneerde lymfe dat nu op gang komt en zich ophoopt rondom je keelchakra waardoor de nervus vagus onder druk komt te staan.

De nervus vagus staat onder grote druk en is zeer gevoelig voor het transformerend licht.
Rust en stilte, vertrouwen en overgave afgewisseld met matige beweging. Veel water drinken en geloven in dit schitterende levenslicht dat voorzichtig hier en daar gloort als kleine flitsende lichtpuntjes!

We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator, aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

TIP Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende wellness producten van Natural Upgrade van Nicole Jansen. Ze geven bv gelijk een goede aarding aan je voeten mbv de Feetcare of bv de Bodybutter die je energetisch beschermt. Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!

Overgave, aarden ,vertrouwen en respect voor jezelf en het immense schoonmaakproces waar je nu als voorloper middenin zit zijn noodzakelijke handvaten om mee te bewegen in dit alles zuiverende licht. Luister goed naar je lichaam en niet naar je redenerende en dwingende hoofd= de ommekeer!

***Mijn nervus vagus jodelt flink ik ga vandaag lekker dobberen op de Mekong Delta***


Marjolein Ingrid Soulpursang