woensdag 30 november 2022

Kryon: evolutie, toekomstscenario's ~ Lee Carroll


Kryon: evolutie, toekomstscenario's

Gegroet, lieverds, ik ben Kryon van Magnetic Service. Dit zal een ander soort channeling zijn. Het is geen standaard bericht, maar in plaats daarvan zijn het de presentaties van drie toekomstige mogelijkheden die je inderdaad kunt zien. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd en georganiseerd door wat een "futurist" wordt genoemd. Een futurist is iemand die zijn/haar tijd wijdt aan het voorspellen van toekomstige regeringssystemen, economieën en potentiële uitvindingen die de toekomst van een cultuur kunnen veranderen. Dit stelt de mensheid vervolgens in staat om zich op een welwillende manier voor te bereiden op dingen wanneer het gebeurt. Dat is een futurist. Dus ter ere van de futurist wil ik een beeld schetsen van drie dingen die je in je toekomst zou kunnen verwachten.

Een van de vragen die eerder vandaag tijdens het seminar werden gesteld, ging over elektronica en machines en over de toekomst van wat jullie "kunstmatige intelligentie" noemen. Waar gaat het heen? Is er daardoor gevaar voor de mens? Moet de mensheid in een donker gat gaan dat ze zelf heeft gecreëerd omdat ze machines heeft gemaakt die zich tegen haar hebben gekeerd? Gaat het het soort dingen doen dat je sciencefictionfilms hebben gepresenteerd?

Hier is het antwoord: "Je weet niet wat je niet weet." Dat betekent dat je toekomst niet voorspelbaar is op basis van alles wat je in het verleden hebt meegemaakt. De evolutie van circuits, van kunstmatige intelligentie, van technologie zelf gedurende de laatste 50 jaar zal niet van toepassing zijn op de volgende 50. De logica van het verleden dwingt je om de toekomst te voorspellen, maar dat kun je niet. Al je angst voor toekomstige kunstmatige intelligentie is gebaseerd op je verwachting dat je machines zult creëren die hetzelfde disfunctionele bewustzijn van angst, hebzucht, haat en oorlog zullen hebben dat de menselijke natuur wordt genoemd. Het is echt grappig om te bedenken dat je eigenlijk bang bent dat je jezelf niet kunt beheersen, en dat je een "denkmachine" zult creëren die precies hetzelfde gebroken bewustzijn zal hebben als jij. Systemische bewustzijnsverandering komt eraan.

Je kunt eenvoudigweg geen toekomst voorspellen waarin je het alleen kunt vergelijken met een verleden waar je vandaan gaat. Voorbeeld: geef me alstublieft de evolutionaire ideeën over de volgende generatie voor een betere ijsbox. [Stilte] Oh, heb je ze niet meer? Wat er is gebeurd? Het antwoord is elektriciteit. Dat zou een systeemverandering zijn. Als je een enorme systemische paradigmaverschuiving hebt, denk je dan dat dit invloed heeft op een voorspellingspad dat je zou kunnen proberen te voorspellen? Het antwoord is ja. Dus bewustzijnsverandering zou een "spoiler" zijn, als je dat zo wilt zeggen, voor het vermogen van de futurist om de toekomst te voorspellen.

Laat me je drie toekomstscenario's geven in een tijdlijn die niet in jaren is aangegeven, maar in een numerieke volgorde: één, twee en drie. Dit betekent dus dat er geen tijdlijn is voor deze mogelijkheden, maar ze vertegenwoordigen inderdaad een evolutionaire groei van de ene naar de andere.

Vervolgens wil ik je vertellen dat alles wat ik presenteer daadwerkelijk is gebeurd, maar dat je het nog niet hebt gezien. “Kryon, hoe is dat mogelijk? Heb je het over de aarde?” Ik heb het inderdaad niet over de aarde. Onthoud, oude ziel, je bent niet zomaar een oude ziel, je bent een extreem oude ziel. We hebben enige tijd geleden een bericht gestuurd met de titel: "Hoe oud ben je?" Het plaatst je ziel op andere planeten zoals de aarde en gaat door verschuivingen zoals die je nu hebt, alleen op andere tijden in het verleden.

Velen van jullie worden nu wakker voor deze eigenschap en herinneren zich wat er gaat komen en hebben gevoelens dat je het misschien al eerder hebt ervaren. Deze esoterische herinnering begint je angst te temperen, die vaak wordt veroorzaakt door wat je tegenwoordig met de mensheid ziet gebeuren. Verandering is soms beangstigend. Maar je voelt je meer op je gemak omdat je je op een bepaald niveau herinnert waar het heen zou kunnen gaan. Je hebt eerder meegedaan aan “The Shift”.

De toekomst is volledig afhankelijk van vrije keuze. Dat ben jij, nu, hier op aarde. Hoe snel de verandering plaatsvindt, is aan jou en hoe snel het bewustzijn beweegt, is hetzelfde. Je hebt de vrije keuze om in het donker te blijven of in het licht te gaan. Je hebt vrije keuze voor langzame of snelle verandering. Dus als ik zou zeggen dat het 50 jaar of 100 jaar zou duren, zou ik het mis hebben. Sneller of langzamer hangt volledig af van jou en de mensen op deze planeet. Er zullen enkele verrassingen zijn, en de verrassingen in technologie zullen verrassingen zijn omdat niemand er ooit aan heeft gedacht vanwege wat je nog niet hebt gezien. Je verwachtingen worden allemaal getemperd door je verleden, en nu kunnen ze dat niet zijn.

Scenario nummer één
Scenario één is niet noodzakelijkerwijs in de verre toekomst, maar het zou worden beschouwd als de eerste stap van wat komen gaat. De focus voor de toekomst van elektronica zal de gezondheid van de mens zijn. Elektronica gaat meer naar binnen keren naar het vermogen van de mens om technologie te gebruiken voor genezing. Op dit moment richt de elektronische ontwikkeling zich niet naar binnen. Het is altijd naar buiten geëvolueerd. Het heeft je in staat gesteld om in één keer met de wereld te praten en netwerken te creëren die allemaal tegelijk kunnen gebruiken. Dit is een uiterlijke evolutie. Maar nu ga ik het hebben over elektronica die naar binnen gekeerd zal worden en zal communiceren met iemands bewustzijn – een innerlijke evolutie. Ik geef je het eerste scenario. Het gaat om uitvindingen die nog niet hebben plaatsgevonden en om processen die nog niet worden begrepen.

De kankerpatiënt meldt zich in het ziekenhuis, gaat liggen en bereidt zich voor. Maar de voorbereiding is niet voor een operatie. In plaats daarvan gaat er iets anders gebeuren. Er gaat een heel kleine, kleine injectie van iets in haar lichaam – iets waarvan je vandaag niet zou verwachten dat het werkt. “Oh, ik weet het”, denkt een lezer. "Het is geëvolueerde micro-robotica." Dat is het niet. Het wordt biologie, met delen die niet groter zijn dan een cel die je nauwelijks kunt onderscheiden.

We hebben het nu over de ontwikkeling van wat jullie stamcellen noemen. Wat als je een stuk van je systemische cellulaire structuur zou kunnen nemen, een die tot je eigen systeem behoort, die een bewustzijn van jou en de welwillendheid van jou heeft, en het instructies zou kunnen geven om naar een ziek deel van jou te gaan en het te verjongen? Dit is een deel van je eigen systeem dat je nooit zou kwetsen, wat niet kunstmatig is, maar dat "instructeerbaar" is. De betrokken elektronica maakt deel uit van het vermogen om instructies te geven en zal helpen je bewustzijn in de geïnjecteerde celgroep te doordringen om het te vertellen wat je wilt dat het doet. Je leidt deze groep cellen door de bloedbaan op weg naar het vernietigen van de tumor, maar niet op de manier waarop je dat nu probeert te doen binnen je medicijn. In plaats daarvan staat de tumor op het punt te worden "geherprogrammeerd". Wist je dat elke ziekte een programma heeft? Misschien is dat iets waar je aan moet werken. [Kyron glimlach] Ziekte heeft eigenlijk een "ziektebewustzijn" en werkt doelgericht. Maar het is niet slim en begrijpt vaak niet dat het zijn gastheer doodt, maar ziet alleen groei als het einddoel.

Deze celgroep die we bespreken is geen vorm van robotica. Het is geen kunstmatige intelligentie. Jij bent het, die je eigen bewustzijn op een wonderbaarlijke manier in je eigen lichaam brengt door middel van uitvindingen die er nog niet zijn. Het is deels biologie, deels machine en deels elektronica. Je zult het allemaal samen gebruiken in een welwillend scenario dat een specifieke energie rond de tumor verzamelt met behulp van een proces dat je nog niet kent. De tumor reageert vrijwel onmiddellijk, omdat hij opnieuw wordt geprogrammeerd. Onthoud, het leeft en het past niet in je lichaam. Het begint meteen te sterven. Het is geherprogrammeerd op een systemisch, biologisch niveau.

Wat kan ziekte op deze manier vernietigen? Wat je in deze ervaring ziet, is de eerste golf van begrip van hoe je persoonlijke bewustzijn kan worden doordrongen in speciale cellen die voor dit doel van je zijn geoogst en die in feite op intentie gebaseerde instructies hebben gekregen. De tumor vecht niet. Het heeft geen andere keuze dan onmiddellijk dood te gaan omdat het opnieuw is geprogrammeerd om te "weten" dat het ongepast is. Is dit mogelijk? Is dit überhaupt haalbaar? Oh ja! Ik heb je zojuist een realiteit gegeven die zal gebeuren. Bewustzijn is niet langer een ongrijpbaar begrip. Het wordt gemeten als energie en op de juiste manier gebruikt als energie.

Scenario nummer twee
Wat ik je zojuist heb gegeven, is eigenlijk archaïsch vergeleken met de tweede. De kankerpatiënt meldt zich bij een gebouw en het gebouw kan een bord hebben waarop staat:
De V-groep - Volledige en totale genezing!
One-stop-shopping voor ziekte-eliminatie

Er zal concurrentie zijn binnen dit proces, aangezien het veel meer beschikbaar is om te worden gemaakt zonder enige medische procedures. Om deze reden verbetert en verbetert het. De kankerpatiënt gaat het gebouw binnen. Deze keer is er geen injectie.
Wat jullie nu gaan ervaren is de evolutie van wat jullie virtual reality noemen. Je kunt het echter niet langer virtueel noemen, aangezien de schijnbaar kunstmatige realiteit ervan vervaagt in je eigen realiteit. Vandaag heb je het begin ervan. Je zet een bril op en je kunt rondkijken en een uiterst realistisch programma beleven. Je kunt met 360 graden rondkijken in je omgeving en prachtige natuur zien en plekken beleven waar je nooit kunt komen. Hoe verbazingwekkend je ook denkt dat dit is, lieverds, dat is speelgoed vergeleken met wat ik je nu ga laten zien.
De kankerpatiënt gaat het gebouw binnen en komt terecht in een grote kamer met een heel bijzonder apparaat. Ik zal het apparaat niet beschrijven, want het zou een deel van het proces kunnen verraden. Maak je geen zorgen, het komt eraan. Het zal worden uitgevonden. Het zit in de hoofden en de Akasha van degenen die het zullen doen.
Terwijl het apparaat is ingeschakeld, bevindt de patiënt zich in korte tijd op een andere plaats met een andere realiteit. Het is er een die haar in staat stelt om te staan ​​en te lopen en normaal te zijn, maar ze doet niet echt een van die dingen. Zo echt is het dat ze in deze schijnbare simulatie met anderen kan communiceren. Ze werkt niet samen met een programma, maar met andere intelligenties die menselijk lijken, omdat ze dat in werkelijkheid zijn. De andere mensen bevinden zich in een ander deel van het gebouw en communiceren ook met haar via het apparaat. Dit evenement van haar vereist bijna het hele gebouw en vele andere mensen. Ze is niet alleen. Niets is kunstmatig aan de uitwisseling, maar alles is kunstmatig wat ze ziet en aanraakt. Dat weet ze inderdaad, maar al snel zal ze het zich niet meer herinneren.

In deze 'andere werkelijkheid' loopt ze een genezingscentrum binnen. Het is zo echt dat ze het briesje kan voelen in het park waar ze is en het gras kan ruiken. Ze loopt het gebouw binnen en gebruikt de lift, net zoals ze in haar woonplaats haar huisarts zou bezoeken. De receptioniste neemt haar naam en communiceert met haar en ze praat zelfs een beetje over haar familie. Geen enkele ruil is kunstmatig. Geen enkele intelligentie is kunstmatig, maar alles wat ze anders ervaart, is door de evolutie van elektronica die met haar bewustzijn werkt.

De patiënte gaat op een bank liggen en boven haar hoofd hangt een groot videoscherm. Terwijl de verpleegsters om haar heen bewegen met objecten met draden, komt haar kankergezwel op het scherm in beeld. Ze is comfortabel en in een positie van spierneutraliteit, alsof ze op het punt staat een dutje te doen, maar ze is klaarwakker en klaar voor een confrontatie. Er is helemaal niets bedreigend om haar heen, maar het is zo echt dat ze alles wat ze ziet kan aanraken en voelen. Het scherm boven haar blijft de tumor laten zien, maar ze is niet bang, want ze weet wat er gaat komen. Ze bereidt zich voor op de strijd.

Ze krijgt een soort draagbare controller overhandigd, waarmee ze op een bepaalde manier kan bewegen en op de een of andere manier de tumor en zijn omgeving kan beïnvloeden. Het lijkt alsof ze haar eigen tumor daadwerkelijk aanraakt met de controller, en elke keer dat ze dat doet, reageert het en probeert het snel weg te gaan. De verpleegsters waarschuwen haar om niet te snel te gaan, en dan helpen ze haar met wat ze moet doen en hoe ze moet bewegen, en dan juichen ze toe als ze het goed doet. Ook om haar heen in de kamer begint ze een soort bekende liedjes of melodieën te horen, en met de controller in haar handen begint ze te communiceren met wat er op het scherm staat. Langzaam ziet ze op het scherm dat ze de tumor daadwerkelijk aan het uitwissen is. Het maakt bezwaar en wiebelt en begint langzaam voor haar ogen te krimpen. Het personeel werkt met haar samen en geeft haar meer advies. "Let op de kleuren!" ze vertellen het haar. “Beweeg je controller met de kleuren! Het vertelt je wat het ongemakkelijk maakt! De tumor schreeuwt bijna en beweegt wild. Ze blijft de controller manipuleren. De liedjes en melodieën gaan door en ze realiseert zich langzaamaan dat ze de hele tijd meezingt en glimlacht.

Dierbaren, deze vrouw geneest haar eigen tumor! Het is zo echt. Ze is in een andere wereld, een kunstmatige wereld, maar tegelijkertijd is ze er helemaal niet. Haar lichaam ziet en voelt de dingen echter zo echt dat haar bloeddruk reageert, haar bewustzijn reageert, ze zweet en haar werkelijke chemie gelooft dat ze in dit genezende gebouw hard werkt om ziekte te slim af te zijn. In deze verbazingwekkende en uiterst reële virtuele wereld begint ze te zien hoe haar tumor door haar eigen handen wordt vernietigd, haar eigen verlangen om ervan af te komen, en haar eigen intentie en harde werk.

De tumor en de patiënt lijken in een verhitte strijd verwikkeld te zijn en ze mag rusten. Ze eet een virtuele maaltijd en voelt het in haar maag zakken, dan keert ze terug naar de bank om de strijd voort te zetten. Deze keer lijkt de tumor haar te voelen aankomen en kleurt en beweegt zonder zelfs maar "aangeraakt" te worden. De vrouw zingt weer. Er is vreugde als ze langzaam, beetje bij beetje, de tumor uit haar lichaam wist. Ze voelt de vermoeidheid van de strijd en de vreugde van de overwinning als het krimpt en kleiner en kleiner wordt en verdwijnt. Geen beweging meer, geen kleurveranderingen meer.

De virtuele ervaring duurt een volledige dag. Het is zo echt dat ze in die tijd verschillende maaltijden eet en haar lichaam daadwerkelijk wordt gevoed. Ten slotte staat ze op om te vertrekken, maar ze is nog niet klaar. Nu meldt ze zich voor tests in een andere kamer. De doktoren communiceren met haar en beginnen met de standaardtesten die ze altijd hebben gedaan. Er is een naaldprik en er wordt bloed afgenomen – allemaal zoals gewoonlijk, allemaal virtueel. Dan komt het personeel terug met de resultaten. Ze ziet de chemie en de grafieken en zelfs het afvalmateriaal waar de tumor was, aangezien de overblijfselen door haar systeem worden weggespoeld. De dokter glimlacht en zegt tegen haar: “Gefeliciteerd! Het is echt weg,' en er is een gevoel van vreugde, opgetogenheid en feest.

Als het tijd is dat ze terugkeert naar de echte wereld, brengen ze haar langzaam terug. Ze zette geen veiligheidsbril op, lieverds. Ik ga je niet vertellen wat ze deed, maar het was compleet, meeslepend en het omringde haar. Er ging niets boven – een virtuele wereld die bijna net zo echt is alsof je een andere dimensie binnenstapt. [Kryon-glimlach]

Als ze volledig is teruggekeerd, geeft niemand haar een "echte" test om erachter te komen hoe het werkte, want iedereen weet het al: volledige genezing. Haar lichaam en haar systeem en haar geest herkenden de ervaring alsof het in alle opzichten volledig en totaal echt was. Met de hulp van virtuele patronen, die eigenlijk aan haar bewustzijn waren verslaafd en haar 'kenden', liep ze weg zonder kanker. Dat is de kracht van toekomstige elektronica en technologie. Dat is technologie die zich 'naar binnen' keert. Het is een toekomst die erkent wat bewustzijn kan doen en hoe krachtig de geest is. Dat is scenario twee.
Scenario nummer drie
Er zijn altijd vragen over de multidimensionale Mens. “Kryon, is het mogelijk dat we ooit onze eigen multidimensionaliteit kunnen ontdekken en, zonder enige elektronica of machines van welke soort dan ook, onze chemie kunnen veranderen in een proces dat bekend, begrepen en intuïtief is?” Ja, dierbaren. Ja.
De reden dat ik hier zo zeker van ben, is omdat dit jouw blauwdruk is. Dit is waar het hele ontwerp van DNA voor is. Dit is de evolutie waarover ik heb gesproken. Ik kan je niet vertellen hoe lang het kan duren, aangezien de klok van de evolutietijd wordt gecontroleerd door het bewustzijn van de vrije wil van de mensheid. Maar laat me iets in je lichaam introduceren dat eigenlijk is ontworpen om dit soort dingen te doen, maar dat op dit moment disfunctioneel is. Het is iets dat je kent en hebt geaccepteerd "zoals het is" in al zijn disfunctionele staat. Je merkt niet eens dat het kapot is. Je hebt het nooit anders gezien.
Waar we het over hebben is wat jullie je "aangeboren" hebben genoemd. Hoe voelt het om het hoogst ontwikkelde wezen op aarde te zijn, met een intellect waarmee je je eigen bestaan ​​kunt onderzoeken, kunt vragen waarom je hier bent, de liefde van de schepper kunt voelen en zelfs de woorden kunt zeggen: 'Ik ben die ik ben,” maar toch een deel van je eigen lichaam hebben dat slimmer is dan jij?

Kinesiologie (spiertesten) wordt al tientallen jaren door beoefenaars en medicijnen gebruikt om antwoorden te vinden op zeer eenvoudige vragen over uw lichaam die uw bewustzijn eigenlijk zou moeten weten! Hier is een verklaring van waarheid, en voor mensen moeilijk om te horen: Beste mens, je geest en bewustzijn, hoe verbazingwekkend je het ook voelt, zijn momenteel volledig gescheiden van je chemie, en dat was nooit het ontwerp.

Laat me je logisch vragen, is het logisch voor je dat je biologische blauwdruk een "stom", losgekoppeld systeem zou hebben gecreëerd? "Stom" omdat het contra-intuïtief is voor het hele "overlevings" -instinct van elk zoogdier op de planeet! Het antwoord is nee. Het is niet logisch en het helpt je ook helemaal niet om te overleven. In feite is het zo disfunctioneel dat ziekte zich aan je kan hechten en je zult het wekenlang pas merken als het echt op gang komt. Dan ga je naar de dokter en krijg je het nieuws.

Op dit moment moet dit aangeboren "slimmere lichaam" volledig en totaal afzonderlijk worden benaderd via processen die archaïsch zijn. Het kan je inderdaad signalen geven als je erom vraagt, maar het zal je niets vertellen wat er in realtime gebeurt, omdat er geen 'brug' van elegante verbinding met je geest is die dat mogelijk maakt. Die ontbrekende brug is wat evolutie zal beginnen te bouwen.

Aangeboren, het slimme lichaam binnen de multidimensionale mens, gaat evolueren en begint dat 24e paar chromosomen te gebruiken waarvan je denkt dat je ze niet hebt. We hebben u in het verleden de informatie gegeven dat u met uw moderne apparatuur slechts 23 chromosoomparen kunt zien . De 24e is er nog steeds, maar multidimensionaal. Het wordt nog niet begrepen, gezien of herkend. Er zijn echte hints die kunnen worden ontcijferd die een bioloog zouden vertellen dat "iets uit balans is en completer zou moeten zijn", maar het paar is in wezen onzichtbaar in 3D.

Dit multidimensionale, 24ste paar is degene die de Pleiadiërs manipuleerden toen ze jullie oude lineaire set chromosomen in jullie DNA verplaatsten naar een set van ogenschijnlijk 23. Dit is wat jullie het vermogen gaf om kennis te hebben van de schepper, God binnenin, de keuze van hoog en laag bewustzijn, en het vermogen om elegante muziek, kunst, poëzie en schilderkunst te creëren. Het is jouw Adam en Eva verhaal.

Dierbaren, wanneer het bewustzijn op deze planeet begint toe te nemen en jullie kwantumdingen gaan meten en gebruiken, zal nummer 24 zichzelf openbaren binnen de dubbele helix. Dan heb je een openbaring: "Er is meer dan we dachten!" Dat is het moment waarop kwantumpatronen zich beginnen te vertonen, en scheikunde en natuurkunde zullen worden samengevoegd en bestudeerd op de manier waarop ze altijd hadden moeten zijn.

“Kryon, wat zal het resultaat zijn van deze evolutie?” Het eerste dat je zult zien zijn mensen die geboren zijn met een speciaal bewustzijn waardoor ze dingen in hun eigen lichaam kunnen 'voelen' en daardoor hun eigen genezers worden. Ze zullen alles weten over hun bloedchemie zonder een test. Ze zullen weten wanneer een ziekte zich aan hen probeert te hechten, direct op het moment dat het gebeurt, in plaats van te wachten tot er iets in hen groeit en pijn veroorzaakt. Ze zullen hun eigen medische intuïtief zijn. Mensen zullen de eerste stadia hiervan zien en ze zullen zeggen: “Dit is ongelooflijk. Het is niet juist. Het is abnormaal. Deze mensen zijn vreemd en ongewoon.” Ze zullen worden geïsoleerd en getest, omdat ze geëvolueerd zijn. Welkom op aarde, waar geavanceerde mensen vaak worden verborgen en gevreesd.

Dat is wat je doet, nietwaar? Dat heb je gedaan met de autisten in jouw cultuur. Het is omdat je het niet ziet aankomen, nietwaar? Je ziet de savants niet in de toekomst, of wel? Je ziet alleen een ongewone groep kinderen die een vreemde communicatie hebben en die moeilijk zijn in een oude energie. Aangezien je deze evolutie niet echt verwacht, behandel je deze dingen als ondermaats of moeilijk. Deze nieuwe autisten schreeuwen gewoon: “Ik ben een niet-lineaire denker! Zoek een manier om met mij te communiceren die niet lineair is!” Toch ben je nog niet klaar om te bestuderen wat dat zou kunnen betekenen. Deze omstandigheden beginnen zich op zoveel manieren te manifesteren. Kijk naar wat deze speciale mensen kunnen doen dat jij niet kunt, en dat geeft je een hint van wie ze zijn. Deze evolutie komt eraan. Dat multidimensionale stukje van je DNA dat je nog niet eens kunt zien, gaat je bewustzijn in lijn brengen met je aangeboren.

Laat me hiermee eindigen: waar is je aangeboren gehechtheid aan dat ook een mysterie is waar je niet gemakkelijk toegang toe hebt? Ik spreek opnieuw over wat de Akashakroniek van de mens wordt genoemd. Dit is het verslag van alle energie, activiteit en geschiedenis van je ziel op aarde. Geliefde, evolutie binnen de nieuwe mens gaat je verbinden met je Akasha.

Wat weet jij over de Akasha in de oude energie? Het is iets waar je vaak last van hebt, omdat het alleen negatieve eigenschappen over je vorige levens onthoudt. Akasha-kwesties zijn de dingen waar je zelfs vandaag nog mee werkt om te proberen ze te onderdrukken. Ze zijn subtiel en maken geen deel uit van het onderbewustzijn. Ze worden vaak onthuld door lezers uit vorige levens of anderen die je Akasha kunnen "lezen" voor zover dat is toegestaan. Maar dit is allemaal aan het veranderen.

Er zal een versmelting zijn met het aangeborene en je Akasha die je volledige toegang geeft tot de wijsheid van het verleden en volledige toegang om alle negatieve dingen te verwerpen. Dit zal een van de belangrijkste evolutionaire stappen van de mensheid zijn, dit huwelijk van de Akasha, het aangeboren en hogere bewustzijn. Dat zal de multidimensionale Mens waarlijk onthullen. Wanneer het plaatsvindt, kijk je naar de feiten en de geschiedenis en realiseer je je dat je helemaal niet van hier bent, maar dat je DNA van de sterren komt. Je zult het allemaal beginnen te begrijpen omdat het allemaal deel uitmaakt van een scenario van verbinding, van een samenhang met je broeders en zusters verspreid over de hele lucht. Dat is de toekomst.

"Hoe snel, Kryon?" Niet snel genoeg, maar je komt er wel. Ieder mens zal, gebruikmakend van zijn vrije keuze, terugkomen en terugkomen en terugkomen. Elke keer zal er verbetering zijn voor een wereld die veel belooft. Dit is anders dan voorheen, dierbaren, waar jullie nooit je bewustzijn ontwikkelden en de disfunctie van oorlog en andere processen voortzetten die van eeuw tot eeuw nooit veranderden.

In de verre, verre toekomst zal er een tijd komen, dierbaren, dat het jullie taak is om een ​​andere beschaving te zaaien in een andere verre plaats. Dit zal aanleiding geven tot medelevende actie in andere delen van deze Melkweg. Op een dag zul je samenwerken om een ​​andere planeet te creëren die jouw stempel heeft, jouw DNA, en je zult ze kennis laten maken met de creatieve bron, precies zoals die aan jou is gegeven.

Krijg je dit? Begrijp je echt hoe belangrijk je bent op dit moment? Er zijn zoveel mysteries, zou je kunnen zeggen. Maar ze zullen uiteindelijk allemaal worden onthuld, en daarvoor ben je hier. Wees niet bang voor deze dingen, want ze komen met opzet van jou. Dat is de boodschap voor vandaag.

En zo is het.
KRYON