woensdag 30 november 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 29-11 & VOORUITZICHTEN & INZICHT HUIDIGE INNERLIJKE PROCES ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 29-11 & VOORUITZICHTEN & INZICHT HUIDIGE INNERLIJKE PROCES: Zeer hoge zonnewind, zonnestorm, elektronenstorm, groot gat corona aarde gericht.

ZEER HOGE ZONNEWIND SNELHEID
De zonnewind snelheid is nog steeds erg hoog en zal verhoogd blijven voor de komende 3 dagen. Vanaf de middag al tegen de 700 km/sec. aan en dat is pittig hoog.
De verstoring van de beschermde magnetosfeer van de aarde was de hele dag tegen zonnestorm aan (kp-4) en dat blijft een paar dagen zo met af en toe echt stormlevel. (Symptomen: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-6 heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt.

Stijfheid, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt,dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor lichaam en ook de psyche. Deze frequenties kunnen je optillen in bliss.)


ELEKTRONENSTORM
De elektronen waren vanaf 14:30 uur in elektronenstorm.
(Zie grafiek +1 uur voor NL tijd.) (symptomen pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

GATEN IN CORONA ZON
Er staan ook een paar gaten (waarvan een super grote) in de corona van de Zon op de aarde gericht. (Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd.)

SCHUMANNRESONANTIE MILD
Er was ook Schumannresonantie met korte full spectrum activiteit, maar met een verwaarloosbare intensiteit (16 amplitude).

HET INNERLIJKE PROCES
Artikel over huidige innerlijke processen: https://inzichten.com/magische-transformatie-jouw-tribe/

Even een bericht over het huidige innerlijke proces van nu. We zijn bezig om uit de Matrix van dualiteit te breken. Iedereen gaat daar op zijn of haar eigen manier of tijd doorheen. Het overlevingsmechanisme laat zich zien en de diepe heling en inzichten volgen elkaar in hoog tempo op. Ze geven inzicht, heling maar ook ruimte. Maar het tempo is moordend hoog. Pluto bij het overlevingsmechanisme dwingt om los te laten en als het ware door de dood heen te gaan. Dit loslaten tot het randje van de dood kan zelf voor sommige tot op het fysieke niveau ervaren worden. Het hart bonkt eruit. Wat Pluto vraagt is niks MOETEN, en ZIJN met wat er is.
Heel concreet zijn de afgelopen weken nog diepere lagen van de kern vrijgekomen, zo zacht, zo liefdevol en puur bewustzijn. Dit zachte liefdevolle bewustzijn is bezig om door alle lagen van ons bestaan heen te bewegen. Het diepste donker en het hoogste licht worden heel concreet één van binnen. Dit kan enorme onrust geven en zeer heftig zijn waar weerstand is, vooral in de nacht wanneer alles stil wordt. Ik wens jullie sterkte en veel liefde...

Heb het goed
©Manuela van inzichten.com