woensdag 30 november 2022

Leven in Hoge Trillingen ~ Kenneth Schmitt


Leven in Hoge Trillingen
door: Kenneth Schmitt


Wanneer we ons kunnen voorstellen dat alles op elk moment wonderbaarlijk in ons leven gebeurt, transformeren we naar een hoger vibrerende versievan onszelf. En alles begint te gebeuren op bevredigende manieren waar we van houden en waar we dankbaar voor zijn.
Dit is het begin van de beheersing van het menselijk leven. We transformeren van geloven in beperkingen voor onszelf naar Zelfrealisatie in oneindig bewustzijn. We zijn zoveel groter dan onze fysieke aanwezigheid, en om dit te weten, moeten we ons besef openen voor de energie van ons hart. Wanneer we ons bewust willen zijn van ons innerlijk weten, gebeurt dit voor ons in grote helderheid door onze emotionele aard.

We weten wanneer we vibreren op het niveau van liefde en vreugde, maar ook op het niveau van stress en twijfel. We kennen al deze gevoelens zo goed en op de meest subtiele manieren. Door ons bewust te zijn van hoe we ons op elk moment voelen, weten we wanneer we vibreren en gestimuleerd worden op positieve of negatieve manieren. Deze gevoelens zijn altijd onze keuze voor onze creatieve energie.
We kunnen het gevoel hebben dat we worden beïnvloed door onze percepties, maar in werkelijkheid creëren we de kwaliteit van onze percepties op elk moment. Dit is onze natuur. Wij zijn de modulatoren van energetische patronen, die zich manifesteren in onze ervaring, gebaseerd op wat we ons realiseren. Wanneer we leren dankbaarheid en vreugde op elk moment te realiseren, kunnen we beginnen te leven in een hogere energetische dimensie, onaangetast door negativiteit. Dit gebeurt allemaal als gevolg van keuzes die we maken over wie we zijn. Terwijl we onze beperkende overtuigingen over onszelf oplossen en overstijgen, bevrijden we onszelf van de beperkingen die we op ons bewuste bewustzijn hebben gelegd. Onze beperkingen lossen op in onze eeuwige aanwezigheid van bewustzijn.
Naarmate we leren dankbaar te zijn voor ons ware Zelf, groeit ons bewustzijn naar meer mededogen en wijsheid. Elke negatieve energie die in ons bewustzijn komt, vereist onze afstemming om voor ons te kunnen bestaan. Als we op een positieve manier hoger vibreren, kan negativiteit niet bestaan ​​in onze persoonlijke ervaring. Wanneer we ons dit realiseren, zijn we niet langer in de ban van de dualiteit en worden we vrij om de scheppers te zijn van een realiteit die het hele leven verbetert en stimuleert. Onze aanwezigheid in de fysieke wereld wordt gemakkelijk, omdat we weten dat we altijd vervuld worden op manieren waar we dankbaar voor zijn.
Zodra we de zelfopgelegde beperkingen van ons bewustzijn hebben opgelost, zijn we vrij om de verlangens van ons hart op grenzeloze manieren uit te drukken. We kunnen in alle opzichten expansief worden, met een oneindige stroom van krachtig stralende levenskracht, die onze etherische aanwezigheid uitbreidt. We kunnen dit gevoel van persoonlijke uitstraling voelen en we weten wanneer we deze trillingsniveaus ervaren. Wanneer we opzettelijk kunnen vibreren op het niveau van dankbaarheid en vreugde, komt ons leven in lijn met dit energetische spectrum.