vrijdag 11 november 2022

Blue Ray Ascension Symptomen: Eclipse Cycle New Awakenings ~ Zuivering, goddelijke krachtfrequentie en loslaten ~ Shekina Rose


Blue Ray Ascension Symptomen: Eclipse Cycle New Awakenings
Zuivering, goddelijke krachtfrequentie en loslaten

Mooie, geliefde Earth Keepers, Earth Sensitives, Blue Rays, Starseeds, Healersengelen, lichtdragers, planetaire rasterwerkers, ontwaakten,
We bevinden ons momenteel midden in een enorm revolutionaire eclipscyclus van toegenomen Licht. Ongeacht hoe lang je op het pad bent geweest of bent ontwaakt, voor velen van jullie is er nu een nieuw niveau van ontwaken aan de gang. Je doorloopt een cyclus van fasen. Sommige stadia, cycli en hemelse fasen kunnen het voor u moeilijk maken om te werken zoals u normaal doet. Op sommige dagen zal de energie je oproepen om te ontspannen, te resetten, te luisteren, te rusten, te spelen of gewoon van het leven te genieten, in de natuur te zijn, ook al heeft je ego of geest misschien veel voor je te doen.
Je zult misschien merken dat je de hogere roeping van je lichaamsgeest moet opgeven op deze dagen dat je je niet kunt concentreren, het werk of projecten kunt doen.
Veel factoren zijn aan het werk in deze ruimte van expansie, synchroniciteit en goddelijke belichaming. Let op wat je inspireert, wat je aandacht trekt en wat een nieuwe betekenis geeft aan je leven en je unieke intuïtieve vermogens.
Ascension Shift Symptomen Ontwaken: Het Hemelse Proces
Er wordt aangeraden om een ​​zorgverlener te raadplegen voor symptomen, aangezien niet elk symptoom van hemelvaart komt. En hoewel het een ascentiesymptoom kan zijn, heb je misschien nog steeds hulp nodig bij het proces.
Tijd van vermoeidheid en weinig energie. Voor velen die lange tijd op het pad zijn geweest van constant transformerende energie, vertelt je lichaam je dat er een andere manier is en om toe te staan ​​en gewoon te "zijn".
Interne lichaam schudden. Golven van je lichtlichaam trillen, waar je je lichaam voelt trillen. Je korte tijd licht in het hoofd of duizelig voelen en nieuwe sensaties van in het lichaam zijn waar je niet zeker bent van lopen en verbinding maken in het fysieke. Innerlijke rillingen soms. Vreemde gevoelens, maar niet om bang voor te zijn, ze zouden net zo snel voorbij moeten gaan als ze kwamen, op voorwaarde dat je iets loslaat in plaats van vast te houden aan iets dat niet langer het hoogste Zelf dient.
Het loslaten van diep verdriet, verdriet en verdriet. Hemelse energieën helpen bij het loslaten van deze diepe droefheid. Voor sommigen is een thema en een rode draad door vele tijdrealiteiten en levens gegaan die jullie nu kunnen herkennen. Er kunnen tranen van diepe bevrijding zijn waardoor je je lichter voelt, en met een besef van je Goddelijke Essentie. Deze echte ruimte is eindelijk beschikbaar.
Vreugde voelen; licht en verlaat het lichaam; déjà vu. Dagen van je zo licht voelen dat je je lichaam verlaat en ook niet in tijd-ruimte wilt zijn of in en uit ruimte-tijd wilt verschuiven. Voorzien.
Relaties herbedrading; wacht gewoon af en laat de alchemie toe. Relaties en situaties gaan de ene kant op dan de andere, waar je voelt dat ze eindigen en dan herzien worden of waar je ze samen ziet komen en ze plotseling eindigen.
Het eren en loslaten van een bepaalde levenslange genezingsdienst of doel. Je zou het stokje kunnen overdragen van levenslange genezingsdienst en planetair rasterwerk. Dit kan jou en de mensheid perfect hebben gediend, en nu roept er iets anders vanuit je ziel en uitbreiding van de schoonheid van wie je bent. Er kunnen ook upgrades, herzieningen en hogere aspecten zijn van hoe je je spirituele gaven deelt en naar anderen en de wereld brengt.
Dagen waarop het ongewoon aanvoelt. Uitvallen van ongegrondheid, je niet veilig voelen, het gevoel hebben dat er iets verandert en niet stabiel is, en waarbij het misschien gewoon vreemd aanvoelt.
Communicatie met de andere kant; Natuur en Lichtgeesten. De sluiers zijn nu dunner en velen zijn in staat om gemakkelijker met de hemel te communiceren, en in veel gevallen ook met de natuur te communiceren en te communiceren.
Dit is een mooie tijd om iets ongekends mee te maken; je Goddelijke heelheid leidt tot authenticiteit en helderheid van wie je bent. Eenheid met de Bron komt door het Licht van de Heilige Geest – Geheel/Geheel Zelf – en als waarnemer, getuige van wie en waar je bent – ​​ontstijg je de omstandigheden van emoties, pijn, ongewenste gedachten en trauma. In Dankbaarheid en Alle Liefde omarmen Wij dankbaar en volledig onze individuele en collectieve Ascentie.
Copyright © Language of Light vocale geluidstransmissies door Shekina Rose van www.shekinaspeaks.com