vrijdag 11 november 2022

Godin van de schepping: je kristallijne chakra en pijnappelklier activeren ~ Shelly Dressel


Godin van de schepping: je kristallijne chakra en pijnappelklier activeren

Aan het begin van deze meditatie spreekt de Godin uitgebreid over Ansaluia. Deze begroeting kan aan het begin of aan het einde van correspondentie worden gebruikt of in gesprekken. Ze helpt je verbinding te maken met jezelf en je spiritualiteit aan te boren.
Van daaruit stroomt de energie van liefde en licht naar een andere persoon, groep of situatie. We zijn ons er allemaal van bewust dat we de energie van mensen om ons heen voelen, vooral als het iets is dat niet in overeenstemming is met de onze.
Dit is een manier voor ons om ons bewust te worden van wat we uitzenden en wat we ontvangen.

We hebben allemaal energielichamen, chakra's genaamd, in ons fysieke lichaam. Deze verbinden ons met onze spiritualiteit. Ze zijn ook verbonden met de mentale, fysieke, emotionele en spirituele aspecten van onszelf. Ze kunnen verstopt raken of geblokkeerd raken door problemen die u in uw leven heeft. Ze kunnen overmatig worden uitgebreid, wat ook kan leiden tot onevenwichtigheden. We hadden daarom de gelegenheid om ze allemaal op te ruimen en ze vervolgens te bezielen met licht van het Al Dat Is. Eenmaal klaar, liet de Godin energie stromen van het hoofdcentrum naar beneden door de wortel, dan rond de buitenkant en terug naar het hoofd. Na een korte tijd keert ze de stroom om in de andere richting. Dit zuiverde en bracht alles in elke persoon in evenwicht.

Hoewel het balanceren van je chakra's erg belangrijk is om je te helpen in het leven, is het belangrijkste aspect van deze meditatie de activering van je kristallijne chakra, die je verbinding met het kristallijne lichtlichaam is. Daarnaast is het activeren van de pijnappelklier wat de deur opent naar intuïtie en al je uitgebreide vermogens. Gedurende deze tijd van ascentie hebben veel mensen deze delen al op een onbewuste manier geactiveerd. Wanneer je met volledig bewuste intentie verbinding maakt met de pijnappelklier en het kristallijne chakra, kan dit je vermogens nog meer bevorderen.

Ik hoop dat dit je helpt om op een evenwichtige, meer uitgebreide manier vooruit te komen in je leven.
Nama Sika, Venia Benya IK BEN de Ene, IK BEN het Geheel
Ik groet u, geliefde familie. Ik reik vanuit mijn hart naar het jouwe. Ik reik vanuit mijn derde oog naar het jouwe. Ik reik vanuit alle energielichamen in mij uit naar elk van de reagerende energielichamen in jou.
Als we deze gelegenheid aangrijpen terwijl we hier op Aarde aanwezig zijn, overweeg dan wat dat kan betekenen. Omdat je in contact staat met elk van je energielichamen binnenin je, en dan stuur je dat uit naar wie je ook bent waarmee je in gesprek bent, waar je misschien aan denkt; je stuurt die energie en dat licht van energielichamen naar energielichamen zodat alles op één lijn ligt en op zijn plaats is.
Terwijl je dit doet, moet je begrijpen dat je eerst en vooral in jezelf uitlijnt, zodat je die open stroom en balans kunt hebben. Je stuurt dat dan naar degene met wie je spreekt om een ​​relatie of een communicatiemoment te creëren dat verder gaat dan de woorden en begint met de energiestroom en beweging. Dit is in wezen, Ansaluia. U kunt dat aan het begin of aan het einde van de communicatie gebruiken.
Je bevestigt keer op keer in jezelf IK BEN in Balans, IK BEN open voor de stroom van liefde en licht, en ik stuur dat naar jou terwijl we dieper communiceren dan de woorden die kunnen worden gesproken.
Adem in en adem uit, denk daar maar even over na.
Creëer van binnenuit die bal van energie. Je kunt het doen met je verbeelding, je kunt het doen door de energieën door te trekken, maar creëer die bal van energie die begint in je hartcentrum. Dan stuur je een stroom van licht, het beweegt naar beneden door je energielichamen. Denk aan je zonnevlecht, je sacrale centrum, je wortelcentrum en dan helemaal naar beneden in de aarde.
Terwijl dit de aarde ingaat, verspreidt het zich in alle verschillende richtingen. Dit is jouw manier om met Gaia te communiceren. Dit is jouw manier om deze energieën te verankeren. Voel wat dat voor jou betekent. Neem even de tijd en open je Bewustzijn zodat je de hartslag van Gaia kunt voelen. Je bent gewoon rustig in deze aanwezigheid, laat die energie heen en weer bewegen, je zult weten dat je verbonden bent en dat je de pulsatie kunt voelen die Gaia is.
Sta toe dat dat weer naar boven komt in je, omhoog bewegend door je energielichamen en terwijl het door je hartcentrum wervelt. Die stuur je dan op. Het gaat door je keel, je derde oog en naar buiten via de bovenkant van je hoofd. Van daaruit gaat het helemaal omhoog naar je hogere zelf.
Als we in deze ruimte aankomen, kunnen sommigen van jullie druk op je derde oog voelen. Als je begint op te nemen wat er ook mag zijn voor je waarneming. Anderen van jullie kunnen beweging voelen rond je zonnevlecht of zelfs een van je energielichamen.
Wat komt er in je op als je naar je hogere zelf kijkt? Zijn er bepaalde activiteiten? Zijn er bepaalde dingen hier in je hogere zelf waar je je op zou willen concentreren, al was het maar voor het moment? Het beweegt dan. Zie je dingen die misschien een paar stappen verder zijn? Je kunt ze nu loslaten. Ruim ze op. Je hoeft ze niet meer om je heen te hebben.
Voor sommigen is het alsof je een last hebt opgeheven en je energie uitbreidt. Je gaat dan door met het sturen van die draad van energie die van je hogere zelf helemaal omhoog gaat naar de ruimte van je goddelijkheid.
Kijk om je heen wat dit is. Als je naar je ziel kijkt, kijk je naar je IK BEN aanwezigheid. Dit is jouw afstemming met God en met de bron. Dit ben jij die leeft in de veelheid van verschillende ervaringen. Dus overweeg alles wat hier is en wat dat voor u kan betekenen.
Ik, de Godin, loop in en onder ieder van jullie. Terwijl ik me op jullie afstem, voegen we onze energieën samen die op hun beurt alles in het Al Dat Is brengen. Kijk om je heen. Mogelijk ziet u enkele van de projecten die u heeft. Net zoals je ze in je hogere zelf opmerkt, kunnen sommigen van hen hier zijn, misschien is het iets waarmee je op een hoger niveau moest werken. Soms heb je afstemmingen met anderen waar je een karmische overeenkomst hebt om iets in dit leven te ervaren. Er zijn veel, veel verschillende redenen waarom mensen deze ruimte gebruiken.
Bedenk hoe we op één lijn kwamen met die primaire chakra's, terwijl je nog op aarde aanwezig was. Ik nodig je uit om het gevoel te krijgen dat je gewoon naar voren stapt. Wij zijn hier als jouw bewustzijn. We zijn echter nog steeds afgestemd op uw lichamelijkheid. Laat dat dus aanwezig zijn.
Wat ik daarmee bedoel, is dat ik wil dat je jezelf beschouwt alsof je fysiek hier bent, niet alleen je Bewustzijn, en voor sommigen voel ik dat het je naar beneden trekt. Dus verbreek de verbinding, zoals ik wil dat je hier op deze hogere frequentie blijft.
Zoals je weet, heb je duizenden energielichamen in je fysieke lichaam en rond je fysieke lichaam. Als mensen het hebben over de chakra's, bedoelen ze vaak alleen die zeven primaire chakra's. Er is echter nog een andere belangrijke buiten je lichaam tussen jou en Gaia die je volledig ondersteunt om aanwezig te blijven op de planeet. Er is nog een vrij belangrijke chakra boven je hoofd die werkt om de andere in evenwicht te brengen, maar deze is een filter voor alles wat uit je ziel komt.
Nu vaak in het achterhoofd beschouwd, is het kristallijne energielichaam. Het is alsof het in een vliegtuig zit dat om je heen beweegt. Het beweegt door de pijnappelklier en het beweegt onder verschillende hoeken. Maar de basis van leven is door de basis van je schedel in die medulla oblongata, zoals het wordt genoemd. Dit is waar de kristallijnen Energieën in je opgaan.
Je bent hier in het Al Dat Is. Neem even de tijd om na te denken over uw rootcentrum. Ik blijf gewoon bij die primaire, maar alles wat je doet met de root, verbindt ook die eronder. Alles wat je met je hoofdcentrum doet, verbindt ook het centrum erboven.
Dus als we beginnen met je wortelcentrum, neem dan even de tijd om ernaar te kijken. Heeft het duidelijkheid? lijkt het overdreven groot of heel klein? Is het niet eens rood maar misschien heel troebel van andere kleuren van andere vastzittende energie?
Ik ga niet in op wat elke chakra vertegenwoordigt, want dat zou uiteindelijk zo lang duren. Maar we gaan gewoon de chakra aanboren, het is alsof je een momentopname maakt. Dus als je ernaar kijkt, overweeg dan wat het ook is dat tot je waarneming komt. En dan kun je alles eruit halen wat vast zit. Stuur dan alleen een impulsief licht naar dat energielichaam dat van hier komt binnenin het Al Dat Is, je eigen bewustzijn verzamelt die energie en stuurt het naar je wortelcentrum. In jullie allemaal zie ik dingen opklaren, en de natuurlijke balans komt op zijn plaats
We stappen vervolgens naar je sacrale centrum. Vaak is deze weer oranje is hij te groot te klein een totaal andere kleur die nauwelijks beweegt. We gaan er naar binnen en als er ook maar iets vastzit, halen we het er gewoon weer uit. Oef~ Dan zendt je Bewustzijn er een beetje impulsief licht in en dan neem je even de tijd om het opnieuw in balans te brengen. Je kunt dit natuurlijke ritme zien van hoe deze twee op elkaar reageren als ze worden opgeruimd en in balans zijn.
Je sacrale centrum is geel die onderbuik reactie dat je misschien dat onderbuikgevoel hebt, dat deel van jou dat het gewoon weet en dat je jezelf soms probeert uit te praten. Ik weet dat ik er niet veel op in zou gaan, maar deze die ik nodig heb, is het troebel? Is het afgesloten? Is het te open? We gaan naar binnen en we gaan gewoon alles opruimen wat erin zit. Pff, leg dat eens uit.
Terwijl je dat opruimt, laat je al die oude spanning en stress los en laat je alles los wat het uit balans hield. En dan, poef, stuur je die verhelderende puls vanuit je eigen Bewustzijn. En het begint te bewegen met de schitterende helderheid. Nu, zoals je de drie ziet, bewegen ze allemaal synchroon met elkaar.
Je hartcentrum is wat je lagere energielichamen en je hogere samensmelt. Het is verbonden met eigenliefde, met je goddelijkheid en met die uitdrukking voor anderen. Is het nu troebel? Voor deze kan het er roze uitzien, het kan er groen uitzien en andere mensen noemen het een soort turquoise kleur. Maar als het troebel, niet bewegend of overdreven opgeblazen is, gaan we er gewoon mee in contact komen, ~whew~ ruim dat op. Om wat voor reden dan ook, ik voelde de opruiming die keer niet. Dus kom terug naar je hartcentrum en terwijl je naar deze essentie van jou kijkt, ga je gewoon alles aanboren wat je hartcentrum voor jou vertegenwoordigt. ~whew~ Daar gaan we, ruim het op.
Je stuurt die impuls van licht naar binnen zodat het weer in balans komt. Velen van u kunnen hartkloppingen voelen. U kunt een verandering in uw hartritme voelen. Wees je er tijdelijk van bewust dat deze herbalancering je zal versterken en in evenwicht zal brengen.
Je gaat naar je keel. Als je naar dat energielichaam kijkt dat je keel vertegenwoordigt, zou het blauw moeten zijn, een lichtblauw. Als het troebel is, als het te klein is, als het te groot is, willen we er gewoon op inspelen, het opruimen. Oh, ik kan zien dat deze een tweede keer moet worden gewist, ook als je in je keel tikt, die communicatie die communicatie naar binnen of naar buiten kan zijn. Dus je wilt dat energielichaam aanboren en als er iets is dat het ervan weerhoudt om op een evenwichtige manier te werken ~ tja ~ daar gaan we, veel beter. Jij stuurt die bal van licht
Laten we nu naar uw derde oog gaan; dat dieppaarse, indigo. Soms voelen mensen de druk op hun voorhoofd. Het is misschien te groot, te klein, troebel; maar we gaan daar gewoon op inspelen, en terwijl we dat doen, als er iets moet worden opgeruimd; ~whew~ ruim het op.
Voor sommigen, om de een of andere reden, voel ik deze golf van misselijkheid doorkomen. Dus dit is je intuïtie, dit is je instinct, dus er kan een verband zijn tussen degenen in jou. We gaan weer terug naar je derde oog om die energie aan te boren, en als we je zonnevlecht moeten zuiveren, zullen we ze ook allebei samen doen. Daar gaan we, poef, je stuurt die schar van licht, het witte licht.
Die Violette Vlam die binnenkomt die je ziel vertegenwoordigt, komt binnen via de bovenkant van je hoofd. Alles wat er in je hogere zelf gebeurt, wat door je eigen goddelijkheid komt, komt door vanuit de top van je hoofd. Je hoofd kan soms heet aanvoelen en dat is het stromen van die energie die er doorheen komt.
Dus als we je hoofdcentrum aanboren, nogmaals als het te groot, te klein is, als het geblokkeerd is, ~whew~ Dat werkte niet goed, dus we willen je het misschien zien als een halo zoals Yeshua had. Misschien zie je het verticaal, maar we gaan gewoon dat energielichaam aanboren, en als er iets is dat vastzit, trekken we het er gewoon uit. ~whew~ Daar gaan we.
We gaan nu naar de achterkant van je hoofd waar je dat kristallijnen energielichaam hebt. Sommigen van jullie werken hier al jaren mee, voor anderen is dit misschien de eerste keer dat je ermee in contact komt. Dit is wat in ieder mens wordt geactiveerd als de aarde naar het hogere niveau opstijgt. Dus als we in die achterkant van je hoofd tappen, is dit kristallijne energielichaam letterlijk dat.
Als je kijkt naar de kleuren van het zuiverste kristal, is er een helder, het is als een wit licht, het is als een eh misschien een vleugje goud, um sommigen zeggen magenta, er zijn veel verschillende kleuren die het kan overkomen op een persoon. Dus je mag en het kan een mix van hen zijn. We zijn aan het activeren, oké, laat me dat veranderen. Als er iemand is die zijn kristallijnen energielichaam nog niet heeft geactiveerd, dan gaan we er nu meteen op inspelen en we gaan weer ophelderen als er iets is dat het tegenhoudt om te werken.
Terwijl we dat doen, sturen we die kleine lichtpuls en dat energiecentrum begint vreemd te worden. Als je naar een individu kijkt en zijn kristallijnen lichaam is geactiveerd, dan zie je veel licht over hun schouders en hier in de buurt. Het is alsof het hun hele hoofd omhult, het verbindt het derde oog, het kristallijne en het hoofdcentrum, alsof het een driehoek is en in het midden daarvan is je pijnappelklier.
Laten we even de tijd nemen en een lichtimpuls sturen die bovenaan begint. Het gaat door het kristallijne, het hoofdcentrum, het derde oog, de keel, het hart, de zonnevlecht, het sacrale, de wortel en naar buiten door de bodem. Omdat je de essentie van wie je bent kunt voelen, stroomt de energie naar beneden. Het cirkelt rond de zijkanten en komt omhoog en weer naar beneden.
Dan neem je even de tijd om die energie om te keren, zodat het begint bij je wortelcentrum en omhoog komt en uitgaat met de bovenkant van je hoofd en ronddraait. Je kunt het verschil voelen en je kunt voelen hoe het de energieën voor jou verschuift. Ruim op als het te veel wordt, ruim je energielichamen op en breid ze uit als het te veel voor je voelt.
Als die energie er doorheen stroomt, nodig ik je uit om een ​​directe link te maken van je derde oog rechtstreeks naar je pijnappelklier. Terwijl je dat doet, sturen we dat kleine bolletje licht en het gaat in je pijnappelklier en het zal het gewoon openen. Velen van jullie zullen druk in je hoofd voelen en je moet je energieveld uitbreiden zodat je geen druk meer voelt.
Je neemt even de tijd en laat dat in je integreren. Met de expansie en het openen van je pijnappelklier, kun je ook voelen dat het kristallijnen energielichaam nu directer in je werkt.
Ik nodig je ook uit om die directe link te voelen alsof dat kristallijnen energielichaam rechtstreeks naar je hoofdcentrum, je derde oog, je keel, je hart, je zonnevlecht, je sacrale en je wortel gaat, zodat het kristallijnen energielichaam letterlijk het verbinden en balanceren van alles wat in jou is. Voel hoe uitgebreid je bent.
Terwijl je deze belangrijke energielichamen in je activeert en in evenwicht brengt, zal je fysieke lichaam het voelen en anders reageren. Het kan precies hetzelfde zijn als het altijd is geweest, maar het potentieel is er dat het kan veranderen. Misschien begin je druk op je voorhoofd te voelen, en als je dat doet, trek je gewoon de energie open.
Je merkt misschien de beweging rond je andere energielichamen. Je merkt misschien dat je inzichten en hits blijft krijgen; geloof het. Niet twijfelen, maar vertrouwen. Vragen stellen komt via je ego, en het zal je vaak uit je hoofd praten wat je instinct je zegt te doen of je intuïtie zegt dat je moet doen.

Dus geloof in jezelf, geloof in je directe link naar je ziel en de manieren waarop het door je hele lichaam wordt geactiveerd, zodat het je ondersteunt.
Adem diep in, en adem uit.
Je hebt een hologram van jou gecreëerd als je fysieke essentie en het hologram bevat deze energielichamen. Ik nodig je uit om gewoon dit hologram te nemen en, alsof je het omarmt, het naar beneden te laten stromen naar die afstemming die je hebt en het helemaal naar beneden in je fysieke essentie te laten stromen.

Je voelt het als het door je hoofd naar beneden komt. Het zal ook breder zijn dan je energievelden, dus het zal om je heen en in je komen. Voel hoe elke impuls door je heen gaat.

Laat je focus en je bewustzijn weer omhoog komen in het Al Dat Is. Neem even de tijd om je bewustzijn in deze ruimte te laten zijn. Dat hologram is er nog steeds voor je. Je kunt met je energielichamen werken, ofwel in je fysieke lichaam of hoger in deze ruimte, wat voor jou gemakkelijker is.

Ik voel dat velen van jullie nog steeds met jullie energielichamen werken. Je kunt ervoor kiezen om hier te zitten en een gesprek met jezelf te hebben. Je kunt ervoor kiezen om hier te zitten en te voelen hoe je intuïtie zich uitbreidt en opent. Je kunt ervoor kiezen om je te concentreren op meer energie die in je pijnappelklier gaat om deze uit te breiden. Maar voor wie er klaar voor is, kom als groep weer bij elkaar.

Kijk een ogenblik naar ieder van jullie. Jullie zijn allemaal verlicht met je energielichamen in balans en bewegen en de aura om je heen is enorm. Als het te groot wordt en je het gevoel hebt dat je gewoon overweldigd bent, adem dan gewoon in en breng je energie naar beneden in je en dat zal je aura terug in je brengen.

Je ziet binnen deze groep dat hologram van de aarde opkomen. Omdat het hier voor je ligt, stuur je je ervaring van de dag erin. Het neemt de activering van de kristallijne energielichamen, de activering van de pijnappelklier en het in evenwicht brengen van al je energielichamen op zich. Er is een aspect dat naar buiten gaat in het universum, en de rest gaat naar beneden en komt terug in de aarde.

Terwijl het door die magnetische energie beweegt, zal het door het collectieve bewustzijn gaan. Het verankert zich dan in het centrum van de aarde. Van daaruit breidt het zich naar buiten uit. Het komt door elk niveau omhoog. Je eigen door je link met Gaia, breng je deze avond in en veranker je op een andere manier je eigen ervaring.

Dit is beschikbaar voor elke persoon die op de planeet leeft. Velen zullen daar automatisch gebruik van maken, en anderen zullen er zijn voor wanneer ze er klaar voor zijn.
Laat de rest van je Bewustzijn terug naar beneden stromen in je. Neem even de tijd om opnieuw te voelen terwijl je die energie terug naar beneden brengt door je hoofdcentrum. Voel het terwijl het door elk energielichaam in je beweegt.

Balanceren, opruimen, activeren en dan gaat het horizontaal naar buiten, dus er is die stroom die op en neer gaat en die stroom die in en uit gaat. Het is bijna alsof ik kan voelen dat sommigen van jullie willen zweven met deze volledig uitgebalanceerde essentie!

Elke dag als je wakker wordt, heb je de kans om je intentie voor de dag te creëren. Je hebt de mogelijkheid om jezelf opnieuw in balans te brengen, of je het nu in het begin doet, tien keer per dag, of je vergeet het helemaal. Dit is een proces dat je zo kunt opzetten dat het constant je eigen energie vernieuwt, alles in je opnieuw in evenwicht brengt en dan je kristallijnen lichtlichaam uitbreidt.

Je bent aangekomen! Je bent hier in de geascendeerde ruimte. Sta dit toe om je te integreren en te ondersteunen bij alles wat je doet.

Geliefden, weet dat ik altijd bij je ben!
Ansaluia
Dit is Shelly Dressel die de Godin van de Schepping channelt;