dinsdag 8 november 2022

HET CHRISTUS LICHT ZIJN ~ Mieke Vulink


HET CHRISTUS LICHT ZIJN
Lieve mensen, op deze bijzondere dag en aankomende nacht ben ik, zoals velen, zeker verbonden met de krachtige eclips en alle energieën die ons enorm ondersteunen om ons nog bewuster te maken van het Christus Licht dat we ZIJN! Het prachtige project van Ton en Anne (SINAI 22) nodigt velen ook hiertoe uit. Ik heb overwogen om online ook wat aan te bieden, maar mijn eigen flow is nu juist heel erg naar binnen. Geen online maar inline dus.
Energetisch wordt er een nieuwe Lichtcirkel voorbereid die er rond eind November gaat komen. Het thema daarvan is steeds meer zichtbaar en voelbaar aan het worden: wij, als afgedaalde zielen in een menselijk lichaam, dragen in onze essentie het Christus Licht. En alles wat daar, van binnen of van buiten, nog iets van af wil doen, ons in het kleine, afhankelijke wil terugduwen, onze frequenties weer omlaag wil halen: dat alles komt nu met een flinke versnelling aan het Licht.
Het geeft een detox in alle lagen van 'het oude', en een instroom van steeds meer hogere waarheid over wie wij vanuit onze essentie ZIJN, en nog veel meer mogen worden!
In een vorige post deelde ik dat ik weer ben gaan piano spelen. Dat was heerlijk om te doen. Maar tegelijkertijd merkte ik dat ik er zelf weer een soort richting aan gaf, van 'dan kan ik het misschien t.z.t. als helende klanken inzetten'. Ik zag mezelf door de mand vallen met deze oude neiging om 'weer te moeten bijdragen'. En - geniaal hoor, hoe mijn hogere Zelf ingreep-: tijdens het bed opmaken bleef de vingertop van mijn rechter middelvinger klem zitten tussen de zware matras en de rand van het bed, waardoor hij omsloeg. Diezelfde avond zat ik in de poli van het ziekenhuis; de pees van mijn vingertop was gescheurd waardoor het topje naar beneden bleef hangen. Als een geknapt elastiekje dat 'iets' had opgegeven. En tegelijkertijd zag het er heel protesterend uit
Nou ... er is sinds die avond veel meer in mij geknapt! Zoals het te kleine veld waarin ik mijzelf altijd minder verklaarde en terugtrok. Zoals oude identificaties waarvan ik al lang weet dat ze mij niet meer dienen, maar die toch nog zo krachtig waren dat ze mij uit mijn Licht bleven halen. En zoals vele lijntjes naar buiten die ik binnen liet komen; van mensen die wat van mij verwachten, van mensen die eigenlijk niet willen dat ik mijn licht laat schijnen, van mensen die denken dat ik nog gevoelig ben voor vele likes op Facebook en daarom bepaalde dingen post ...
Maar ik leer ervan om die projecties buiten me te houden. Het gaat om onze eigen erkenning van ons innerlijke Licht! Wij, ALLEMAAL, zijn dat grote goddelijke Licht! En we worden allemaal opgeroepen om te stoppen met ontvankelijk te blijven voor wat de kracht van die waarheid probeert te ondermijnen.
Altijd zullen er van buitenaf impulsen naar ons toe komen die een lagere frequentie dragen als waar we zelf op dat moment zitten. Want we leven nu op een planeet die vele mogelijkheden biedt om te groeien! Als je die impulsen als een neutrale energie kunt zien, kun je herkennen hoe ze ons uitnodigen om nóg steviger in ons eigen Christus Licht leren te wortelen.
Wat de impulsen betreft: denk alleen al aan alles wat de sociale media dagelijks, maandelijks, al vele decennia lang, ons probeert op te dringen waar we aan zouden moeten voldoen! Aan wat ‘men vindt’ wat er goed of niet goed voor ons zou zijn. Aan wie we zouden moeten volgen om gelukkiger te worden. Of via welke weg we ons eigen hachje – eindelijk – veilig zouden kunnen stellen.
Iedereen die zich bewust is geworden van het Licht dat in haar of hem aanwezig is zal hetzelfde van steeds dichterbij gaan ervaren. Jouw Licht zal mensen aantrekken die wat van je gaan verwachten. Voldoe je echter niet aan hun verwachtingen, dan krijg je een zelfde soort fenomeen: onbewust word je in velden getrokken waar men nog groeit via het ervaren van afscheiding en projecties.
Hoe belangrijk en bevrijdend is het om te gaan doorzien hoe het werkt! ALLES kan je dienen om steviger in jouw eigen Christus Licht te gaan wortelen. Heb je moeite met het woord Christus? Vervang het dan door de volledig gerealiseerde mens, zoals hij of zij door de schepper bedoeld is.
Ik trek me weer terug in de stilte … Lieve mensen, ik wens jullie allen een bewustzijnsverruimende avond, nacht en week toe. Ton & Anne; pet af voor wat jullie georganiseerd hebben. Moge het best mogelijke voor iedere betrokkene gebeuren!
Volg jouw weg naar het Licht helemaal op jouw eigen manier, doe wat voor jou kloppend voelt, alleen of samen, en gun jezelf de voeding die je nodig hebt, via welke weg dan ook. Herinner je dat je hiervoor gekomen bent, en nu misschien ook letterlijk voor op reis gegaan bent: om in de kracht van jouw bewustzijn jouw Licht de volledige erkenning te geven. Daarmee geef je, met oneindig veel liefde en wijsheid, het hoogste aan de wereld!
Heel veel liefs,
Mieke