dinsdag 8 november 2022

Update Energie Portaal 5e Dimensie ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Update Energie Portaal 5e Dimensie

ONRUST OP DE ZON ZWAAR BELADEN GEVOEL-MOEHEID-EMOTIONELE DISBALANS-OVERBELAST EN OVERPRIKKELD ZENUWSTELSEL-HARTFLADDEREN***SR PIEKEN TOT 24 HZ TREKKEN ONS ONDERLICHAAM STEEDS DIEPER EN DIEPER DE AARDE IN EN HALEN OUDE ENERGIE ALS EEN MAGNEET OMHOOG TOT AAN CHAKRA 5 HIER VOEL JE DAN DE GEDACHTENVORM HEEL STERK OPGELADEN WORDEN DIE NU ALS EEN ZWARE BALLAST JE VOORUITGANG EN ASCENSIE BLOKKEERT ZODAT JE HET NU MAG GAAN LOSLATEN***

***Het kosmisch weerbericht***
*Een aanhoudende groei van een grote zonnevlek herbergt sterke explosies met mogelijk M klasse zonnevlammen vandaag!
*Zonnewinden zijn momenteel matig; 360-400 km/s
*Frequentiestijging van > 330 x met krachtige drukgolven en expansieve druk in borstkas met activering vd schouderbladen
*Onrustig aard magnetisch veld veroorzaakt disbalans in ons zenuwstelsel

Voor velen van ons dus weer sterk voelbaar! Met een zwaar beladen gevoel wakker worden en gelijk al uitgeteld moe zijn en nog eens moe zijn, druk op de schedel en hersenen, wervelkolom en skelet, activatie zenuwstelsel en draaiingen als een overvolle wasmachine in chakra 3, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, rillen, trillen, shaken en beven, hartritmestoornissen, benauwd, darmklachten, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, bekken, stuit, benen en voetklachten etc. Gevoel je draai niet kunnen vinden. Flink frustrerend als de omgeving gewoon door functioneert en er niets van merken.

De zeer sterke energie stijgingen zijn enorm voelbaar en legt ons overgave op om vervolgens op te stijgen naar de 5e Dimensie: de blauwe lucht vol sprankelende transparante energie die we via onze voetzolen omhoog trekken! Deze nieuwe frisse energie "botst" met nog oude stukken in onszelf waar we ons nog HARDNEKKIG aan willen blijven vastklampen= het oude vertrouwde patroon/pad dat je nu echter niet langer dient omdat het JOU naar een lagere trillingsfrequentie trekt en je negatieve emoties/zwaarte en vermoeidheid ervaart.

We willen LICHTER leven= VER-LICHTER en dat betekent dus de overbodig geworden ballast loslaten. Dat kan een heel VERDRIETIG en EENZAAM gevoel geven omdat je zoveel oude en vetrouwde-zelven cq oude levens loslaat die je nu weerspiegeld ziet in je omgeving.

Bovendien ervaren we een onrustige gevoel of we sneller moeten, nog sneller, we willen harder, vlugger,= 3D tijdspiraal. We hebben juist nu NOOD aan vertragen om weer dicht bij onze ware kern te komen in alle stilte een eenvoud.

We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie [2 energiestromen] en ruimen zo vele vele levens en oude zelven op uit ons systeem. Je herkent dit nu sterk in anderen=spiegeling en denkt; zo was ik zelf ook ooit! We zijn het oude leven van druk, druk, druk, haast en zijn vele prikkels ONTGROEID!

De Nervus Vagus [ etherisch zilveren levenskoord die lichaam en geest met elkaar verbindt] staat onder grote druk en ondergaat een diepe transformatie. Het is de tunnel naar het licht ahw. De belangrijkste zenuw in ons lichaam. De river of light!

NEEM EXTRA RUST zodat je fysiek lichaam de energie kan assimileren en de oude vrijgekomen energie kan verwerken! Goed blijven aarden en DRINK VEEL WATER!.

Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie! Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, bandenpijnen. Dat voelt alsof je veel te krappe kleding draagt en amper lucht krijgt tgv de lymfestroom [galactisch systeem]die als een beschermjas heeft gediend vol duistere onderdrukte energie.
Deze onderdrukte zware energie komt nu vrij en geeft de ascensie symptomen.

Des te hoger we opstijgen des te meer info er vrij komt uit onze celgeheugen aan vele levens en voorouderlijke tijdslijnen om voorgoed gezuiverd te worden uit ons systeem.

Doordat we gedwongen worden tot rust gaan de organen ont -stressen en gooien allerlei opgehoopte emoties en afval eruit, zo loopt chakra 3 snel vol en is overgave gevraagd. Het lichtlichaam ontwaakt en is bezig met het uitlijnen en licht geeft eerst fysiologische pijn.


Tekst : Marjolein Ingrid Soulpursang