dinsdag 29 augustus 2023

Zit in je stilte en voel hoe de energie om en door je heen stroomt ~ Martha Krul


Zit in je stilte en voel hoe de energie om en door je heen stroomt. Voel dat het heel licht trillende energie is. Verwar het trillen niet altijd met angstige gevoelen. Het trillen van de cellen heeft bijna alles met de transformatie te maken.

Die beweging van de cellen (die wij voelen als trillen en "denken" dat is angst), heeft alles te maken met een versnelde verandering in ons. Dus wanneer je denkt dat je heel angstig bent, zou het zo maar eens een versnelling van je transformatie kunnen zijn. Wanneer er ook nog veel hitte/ warmte bij komt kijken is het zeker een versnelling. Krijg je het intens koud dan ben je bezig om oude emoties uit je rugzak te schudden.

Je fysieke lichaam voelt niet voor niets regelmatig vermoeid aan. Het is tot in de kleinste details aan het veranderen. Hou van je lichaam. Eer je lichaam, heb je lichaam on-voorwaardelijk lief en prijs je lichaam voor alles dat het voor je doet.

Je lichaam is volcontinue aan het werk en dat mag je je lichaam wel eens vertellen, hoe dankbaar je daar voor bent. Wij zijn geneigd om te mopperen wanneer het niet doet wat wij "willen". Maar is het niet precies andersom. Het doet zo intens veel voor ons. Je kan bijna alles doordat je een fysiek lichaam hebt. Bekijk het maar eens van een andere kant en voel dat je wordt omringd door prachtige energie. Het is allemaal zo bijzonder.

Martha Krul 29/08/2023