dinsdag 29 augustus 2023

Uranus retrograde 29-8-2023 ~ Karin en Danique Vergeer


Uranus retrograde 29-8-2023
De planeet van vernieuwing en innovatie, Uranus, gaat op 29 augustus retrograde lopen tot eind januari volgend jaar in het aardse teken Stier. En dit kan zorgen voor veel innerlijke spanningen.
De uitwerking van Uranus kan nu zijn dat je je geremd voelt om vernieuwing door te voeren in je leven. Terwijl je precies nu ergens van los wilt breken en/of meer vrijheid zou willen in je leven. Misschien heb je net een relatie verbroken of wil je meer loskomen van je familie, vrienden of jouw werksituatie, maar zie jij zo snel de mogelijkheid niet. Vasthouden aan het oude en oude zekerheden lukt namelijk niet meer. Je wilt misschien nu een nieuwe veilige thuishaven voor jezelf creëren, maar zorgen jouw financiën en/of een beperkte huizenmarkt voor een remmende werking. Je kunt je hierdoor gespannen en onrustig voelen, want je voelt dat je een verandering wilt!
Deze retrograde periode zal jou dan ook stimuleren om meer weloverwogen beslissingen te maken en eens goed naar jouw intuïtie te luisteren. Hierbij kun je je bewust worden van dat oude overtuigingen en eventuele koppigheid jou in de weg staat voor het creëren van meer vrijheid in jouw leven.
Wanneer je dit meer gaat loslaten, kun je in deze periode plotseling tot geweldige ideeën en oplossingen komen, zodat jouw behoeftes en wensen vervuld kunnen worden in de toekomst.
Fijne dag,
Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis