maandag 28 augustus 2023

Update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


UPDATE
ATMOSFEER FLINK ONDER HOOGSPANNING! DE OUDE 3D TIJDPERK BROKKELT IN HOOG TEMPO AF o.i.v HOOGWAARDIG GODDELIJKE LICHTGOLVEN
ZEER STERKE ENERGIESLUIZEN OPENEN ZICH TUSSEN AARDE EN KOSMOS= INSTROOM GODDELIJKE ENERGIE VRAAGT OM EEN NIEUWE BALANS***GEEFT KRACHTIGE DRAAIDUIZELINGEN!! WERKT OP DE CELKERNENERGIE! GROTE CELLULAIRE DETOX!
INTENSE ENERGIE o.i.v PLANETAIRE RETROGRADES--EXTREME INSTROOM KRISTALLIJNEN LICHT-NADERENDE SUPER VOLLE MAAN 31/8- ZONNEWINDEN-HOGE X RAY -INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD

**** EEN NIEUWE GROTE TSUNAMI KRACHTGOLF VAN ENERGIE
misselijk, draaiduizelingen,wankel, emotioneel, loslaten oude jij
onrust, overbelast zenuw en orgaanstelsel, koude en hitte
opvliegers= signaal van diepe celtransformatie!

**** STERKE SCHUMANN FULL RAY PIEKEN = werken diep in op
de plexus solaris; druk op de maag, en hartgebied, beladen
gevoel gebied tussen hoofd en hart uitlijnen via de nekwervels
die innerveren het middenrif en de ademhaling.
Geeft druk op het skelet, borstbeen en maaggebied.. Alsof je
voortdurende van tv zender zapt en razendsnel allerlei tv
programma's en hun verhaallijnen voorbij ziet komen=
multidimensionale bewustzijns velden!

****Kp INDEX 0-1 geven beladenheid tgv zwakke zonnewind

De zon explodeert voortdurend met een extreem en krachtig aantal zonnevlammen in ons hele sterrenstelsel,, en deze energie wordt gevoeld door de aarde / Gaia.
Al die tijd dat deze kosmische gebeurtenissen plaatsvinden, zal de trillingsfrequentie en amplitude ("Kracht") van aarde/Gaia verschuiven naar hoogten en dieptepunten tot zeer hoge hoogten, aangezien LICHT- en GELUIDS transmissies voortdurend worden geactiveerd van de Grote Centrale Zon naar onze Zon en van de Fotonengordel.

Deze zeldzame gebeurtenis van zoveel fotonen, elektronen en verschillende gassen die door het hele sterrenstelsel stijgen, wordt door NASA als ongebruikelijk beschouwd.
De huidige zonne-escapade kan "Lichtactiveringssymptomen" produceren in alle belangrijke chakra's - één tot zeven! Ze geven versnelde celtransformaties!

ONVOORSTELBARE HOEVEELHEDEN KOSMISCHE ENERGIE DIE WIJ MOMENTEEL HEBBEN TE LEREN BEHEERSEN EN LICHAMELIJK HEBBEN TE VERWERKEN!
AARDEN-AURA SCHOONMAKEN- EN JE AFSTEMMEN OP DE KOSMISCHE BRONVERBINDING!

Door de intensieve instroom van fotonen energie daalt het bewustzijn middels het cranio-sacrale ritme die ons letterlijk in onze sacrum duwt om zo op te ruimen!
Zo dalen we trapsgewijs af in ons aardse lichaam= het heiligbeen= de heilige=helende ruimte.
Hier vindt nu de genezing plaats van alle pijn en af gescheidenheid van vele levens en generaties opgeslagen in ons DNA geheugen!
We maken de verbindingskoorden/lijnen los met de vele stemmen van anderen= frequentiebanden=Hz, die ons hebben beïnvloedt= deze archetypen= blauwdrukken kun je nu ervaren als stemmen in je hoofd.

Logisch dat we klachten ondervinden in ons onderlichaam.
Het rekt, trekt en duwt om ruimte te maken net als bij een zwangerschap incl. de misselijkheid, hormoonschommelingen, en spierpijnen en ligamenten oftewel bandenpijnen.
Daar vindt de grote sacrale zuivering nu grootschalig en collectief plaats.
Pieken in de Schumann resonantie beïnvloeden je hersenen, hart en zenuwstelsel= nerveus zijn=dit komt van het woord Nervus-vagus;= .onze grootste transformatiezenuw die zeer gevoelig is voor het hoogfrequente licht en nu onder zeer grote druk staat= geeft gevoel van paniek, onrust, alert zijn, waakzaam, enorme onrust, stress, grip willen houden, angst voor tekorten, faalangsten.
De vecht/vlucht respons dus.

Het licht wordt met de dag nu feller voor ons en ons hele lichaam wordt overspoeld en doordrenkt met dit zuiverende kristallijnen licht! Geeft ook dat je ogen steeds gevoeliger aan het worden zijn= bij doorstroming en zuivering ervaar je wazig zien=nieren!
De geladen neutrale energiedeeltjes en energiegolven=ionen die zich via je kruin verbinden met je hersenvloeistof= het vloeibare licht= je lichtwezen!

Het activeert onze blauwdruk en alles wat ons niet langer dient uit 3D wordt eruit gespoeld en eruit geperst dwars door de celwanden heen, deze oude 3D energie komt dan in ons weefselvocht terecht oftewel ons levenswater als een schaduwenergie in de vorm van een negatieve en duistere gedachtenvorm= dode energie waar geen stofwisseling meer plaats vindt en opgeruimd dient te worden via onze organen om ons lichaam te verlaten [toxinen, virussen, chemicaliën].
Het aanbod aan afvalstoffen is nu extreem groot .oi.v het binnenstromende licht, dit kan je ervaren als opeens super somber en negatief worden= puur detoxen dus!
Het hoort erbij!
Gedachtenvormen ontstaan vlak onder onze huid; kleine wolkjes die je op je huid en vooral op benen kunt zien.
Het is het capillair netwerk van onze ragfijne bloedcirculatie.

De aderen zitten vol met afvalstoffen in deze ascensie tijd, vrijgekomen uit de cellen om verwijdert en afgevoerd te worden, het geeft je tijdelijk duistere en negatieve gedachten cirkels, depressie en veel weerstand= perifere weerstand van je bloedvaten.

Dat zijn de signalen om RUST en DO-NO-THING te nemen!

VEEL VOORKOMENDE KLACHTEN DIE KUNNEN ONTSTAAN DOOR DE VERANDERENDE ENERGIEËN:
Hoofdpijn, nek-schouderpijnen immens moe, migraine, enorme draaiduizelingen oiv activatie nervus vagus, druk op kaken, kiezen, tanden, druk op het voorhoofd, van overactief naar totale uitputting, piepende en suizende oren, aanvallen van stress, lichaamspijn, spierpijnen, immense pijnen wervelkolom/bekken, branderige gevoelens, malaise, wazig zien, vergeetachtig, dizzy, piepende oren, druk op het voor- en achterhoofd, transpireren, lichtflitsen zien, niet te stoppen negatieve gedachten stromen [modderstromen]= oude jij] over jezelf, huidklachten, overbelaste zenuw-en orgaanstelsel, snel overprikkeld, uitvallen van haren, duizeligheid, benauwdheid, strakke bandgevoel, opgeblazenheid = maat XXXXL gevoel,, druk op het borstbeen [openen ductus thoraricus], uitslag, stramme en stijve spieren, pijn en stijfheid heupen, benen en voeten, drukpijnlijke heiligbeen openingen, pijnlijke gezwollen borsten, pijnlijke schedelranden, slijm, jeuk en een dunner wordende en dus gevoeliger huid=transparantie en opname fotonenergie, depressies, boosheid en immens verdriet rillen en trillen = tgv de vibratiesnelheid vd cellen,] angst, huilbuien, hooikoorts en griep.
Het lichaam moet jaren van ‘giftig’ afval loslaten, of dat nu fysiek, emotioneel of mentaal is. De grootste cellulaire transmissie ''EVER"
'
NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN , SCHOONMAKEN AURA EN OVERGAVE!!
TIP www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige en met licht gecodeerde energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering! De Feetcare helpt onmiddellijk voor een goede aarding dmv een fantastische doorbloeding van de voeten en de magnesium oilspray werkt fantastisch als 1e hulp bij stress, angst en paniek klachten, het kalmeert onmiddellijk de verkrampte nervus vagus. De Bodybutter beschermt de aura op fantastische wijze waardoor je gelijk weer dicht bij jezelf komt.
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

Een stampotje uit de losse pols
Ik merk dat ik alleen maar in de stilte en eenvoud wil zijn en niets aan mijn hoofd kan hebben, echt de ommekeer van hoofd naar voelen. Van diep in mijn aardse lichaam zakken en gronden en mijn hoofd met rust laten en niet volgooien. Dan komen ook deze teksten als vanzelf eruit stromen. Veel bandenpijnen, druk op kaken en hoofd, veel behoefte aan nixen en drijven op de flow
Marjolein Ingrid Soulpursang