maandag 28 augustus 2023

De Gabriël berichten – “Wees je bewust van de simpele waarheid dat God onder alle omstandigheden bestaat”. ~ 28 augustus 2023 ~ Shanta Gabriel


 

De Gabriël berichten

Kanaal: Shanta Gabriel – 27 Augustus 2023

“Wees je bewust van de simpele waarheid dat God onder alle omstandigheden bestaat”.

Dierbare,

Het licht van God schijnt altijd en dit goddelijke licht bestaat in alle mensen, alle dingen en alle omstandigheden. Bewustwording van dit Licht zal het in jouw bewustzijn brengen, waardoor je vanuit een verlicht perspectief kunt kijken.

De Goddelijke Aanwezigheid is de energie waarin je leeft, beweegt en je wezen hebt. Deze energie is oneindig en allesomvattend en bestaat in alle situaties. Deze waarheid kan soms moeilijk te onthouden zijn. In feite kan het lijken alsof er alleen maar duisternis is. Het herinneren van deze goddelijke kracht die beschikbaar is, zal echter licht brengen in elke duistere omstandigheid.

Energie volgt het denken. Als je in welke situatie dan ook aan God denkt, brengt de gedachte alleen al verlichting voort, alsof er een kaars in een donkere kamer wordt aangestoken. Wanneer je om Goddelijke Orde vraagt, stuurt dat gebed deze hoogfrequente energie zo dat je omringd wordt met hemels licht en dat spirituele oplossingen door je hele wezen zullen stromen.

Bewustzijn van Goddelijk Licht verlicht elke situatie. Elke keer dat jij je tot de Bron van het ware licht wendt, wordt je gezegend. Als zelfs maar één persoon zich tot het licht van God wendt, wordt de aarde gezegend. Deze zegening brengt verandering teweeg. Soms kan deze verandering onmiddellijk zijn, soms kan genezing op een minder voor de hand liggende manier plaatsvinden. Heb vertrouwen en weet dat genezing plaatsvindt in overeenstemming met de goddelijke timing. Bevestig altijd de grotere waarheid in elke situatie om je bewustzijn terug te brengen naar de Goddelijke Aanwezigheid.

Wanneer je je beschermengel aanroept, concentreer je je op Goddelijk Licht te midden van je duisternis. Je beschermengel en alle engelachtige boodschappers van God zijn hier om je te helpen meer licht en liefde in je leven te brengen. Hoe het er ook uitziet, hoe nijpend de omstandigheden ook mogen lijken, je krijgt onmiddellijk hulp als je de Engelen om hulp vraagt. Vraag naar wat je werkelijk wilt in je leven. Doe je best om je niet te concentreren op hoe slecht de dingen lijken te zijn, maar richt je aandacht op het licht, en je zult de situatie inderdaad verlicht vinden.

Door je bewust te zijn van de simpele waarheid dat God in alle situaties bestaat, kun je licht in je leven brengen. Door je aandacht op het Goddelijke te richten door het gebruik van je ademhaling, kan de energiefrequentie in jouw wereld veranderen. Vergeet niet om een cocon van beschermend, voedend licht om je heen te creëren door jezelf de tijd te geven om evenwichtig adem te halen en te bidden voor de kwaliteiten die je in je leven tot uiting wilt zien komen. Deze kun je met opzettelijk respect in je beschermende energieveld plaatsen.

Waar jouw focus naar toe gaat, stroomt energie. De vraag is: wil je in het donker of in het licht verblijven? Het is jouw keuze. Keer door je adem terug naar een goddelijke Cocon van Gouden Licht. Je komt op de plek waar je te allen tijde veilig, omringd en gevuld bent met Gods liefde. Jullie wereld zal beginnen te veranderen wanneer jullie je aandacht richten op deze liefdevolle Aanwezigheid van Goddelijk Eeuwig Licht.

Dit lijkt misschien allemaal te gemakkelijk. We zullen je echter vragen om te onthouden dat jouw boodschap van de Engelen vandaag is:

“Wees je bewust van de eenvoudige waarheid dat
God onder alle omstandigheden bestaat”.

Shanta Gabriël
voor Aartsengel Gabriël

Vertaling: wakkeremensen.org