donderdag 31 augustus 2023

Dr.Schavi M. Ali Menselijke emoties zijn om vele redenen over de hele wereld zeer geëscaleerd ~ Dr.Schavi M. Ali


- Dr.Schavi M. Ali -
Menselijke emoties zijn om vele redenen over de hele wereld zeer geëscaleerd.
Een van mijn studenten heeft me gebeld vanuit haar werk, en de situaties daar zijn al geruime tijd chaotisch, maar vandaag bereikten ze een crescendo en ze omschreef zichzelf als een orkaan. Andere studenten en cliënten voelen zich ook emotioneel verhoogd, maar gebruiken de spirituele hulpmiddelen die zij hebben geleerd om de ‘troebele wateren’ van hun omgeving en van het reguliere nieuws te kalmeren.
Bovendien is onze zon klaar om sterke “M-Klasse” zonnevlammen vrij te geven, en is onze planetaire magnetosfeer aan alle kanten omgeven door dicht deeltjesplasma. Veel wetenschappers – zowel van de reguliere als van meer spiritueel georiënteerde principes – hebben aangegeven dat de kosmische energie het afgelopen jaar hoger is geworden en sterker lijkt te worden.
Dit komt omdat de planetaire reiniging krachtiger is geworden, zodat de binnenkomende biofotonen (LIFE LIGHT) zich in intensiteit kunnen vermenigvuldigen.
Daarom kan aan een groter percentage van de mensheid de uitnodiging worden aangeboden om zich in bewustzijn te verheffen.
Denk aan iemand die een sociaal evenement houdt in een relatief kleine kamer. Slechts een bepaald aantal mensen kan comfortabel in die kamer verblijven.
Als er echter gebruik wordt gemaakt van een grotere zaal, kunnen er meer mensen naar het evenement komen. Het geïntensiveerde LICHT is als de grotere kamer.
Het snellere en sterkere LICHT brengt echter activeringen met zich mee die een uitdaging vormen voor het fysieke voertuig, de emoties en de geest.
De “Super Volle Maan” kan ze nog duidelijker maken.
Waarom moet het LICHT zo ongemakkelijk zijn als het van de BRON komt? Laten we een eerdere lering nog eens bekijken, aangezien Mercurius Retrograde ons in staat stelt concepten te herzien.
LICHT beweegt zich door cellulaire gegevens die gevuld zijn met zowel voorouderlijk als huidig ​​trauma terwijl het deze opruimt, zuivert wat er nog over moet zijn van harmonieuze ervaringen, en een meerstrengig DNA creëert in elke cel.
Het LICHT dringt door zwaar puin, stoffige deeltjes en in het algemeen – “smurrie”. In veel gevallen moet deze “smurrie” worden verwijderd als een harde schrobbeurt, en de zenuwuiteinden voelen dit als pijn in spieren en gewrichten.
Hormonen worden ook rondgegooid alsof je in een wasmachine zit, en daardoor is het moeilijk om overdag energie te krijgen, net als een zalige slaap 's nachts.
Warmte (soms met wat zweten) wordt gevoeld door de beweging van de planeet door de “Photonengordel” en andere kosmische portalen.
Het zenuwstelsel heeft angst.
Depressie sijpelt binnen omdat alles zo dramatisch verandert en de oude manieren van denken en zijn simpelweg niet meer werken.
De geest is gevuld met beelden uit het verleden en gebeurtenissen gedurende de dag.
De droomtoestand (wanneer de slaap wordt bereikt) is een wirwar van vreemde scenario's terwijl de tijdlijnen worden gewist.
Ogen zijn wazig terwijl ze proberen zich op het materiële rijk te blijven concentreren. Oren rinkelen met dimensionale geluiden. Harten kloppen snel terwijl de trillingsfrequentie en amplitude van de aarde worden vergroot en versneld.
De activeringen van verandering, van transformatie, van wedergeboorte zijn als harde ‘arbeid’ in de derde fase. Zoals Dorothy tegen haar hond Toto zei in de “Wizard of Oz”: “We zijn niet meer in Kansas!”
Gebruik de hulpmiddelen die in veel andere leringen worden voorgesteld, evenals die welke in het artikel van vanmorgen zijn genoemd, om wat troost en ontspanning te krijgen terwijl de “Verschuiving der Eeuwen” voortduurt en terwijl deze specifieke “Super Volle Maan” aan de “cellen” “trekt”. ' en het 'DNA' van onze planeet als 'Zij' brengt ook een verandering aan.