donderdag 31 augustus 2023

De Galactisch Blauwdruk: Bevat de Essentie van Galactische Lessen ~ 31 augustus 2023 ~ Aurora Ray


De Galactisch Blauwdruk: Bevat de Essentie van Galactische Lessen

Door: Aurora Ray, 26 augustus 2023

Stel je voor dat je deel uitmaakt van een intelligente groep die bekend staat als de Familie van Licht. Dit zou anders kunnen zijn dan hoe je er nu naar kijkt. Sluit je ogen en laat je gedachten een nieuw beeld van jezelf creëren. Stel je voor dat je niet gewoon jij bent maar een deel van iets kosmisch en groots.

Beeld je nu in dat je in een klaslokaal bent. Die ziet eruit als een plaats waar je onderwijs volgt en er staat een wijze leraar tegen jullie te praten. Hij deelt heel belangrijke informatie over een grote taak: teruggaan naar de Aarde en deel uitmaken van een systeem dat positieve verandering brengt.

In deze ingebeelde situatie ben je niet als ieder ander; je bent in feite de beste in wat je doet. Je ziet jezelf als iemand die echt goed is in het uit elkaar trekken en verbeteren van allerlei systemen. Iedereen kan voelen hoe zeker je bent van je kwaliteiten. Het is alsof het hele lokaal is gevuld met jouw zelfvertrouwen, en er hangt een vrolijke sfeer.

Dan zegt de leraar iets verrassends: “Raad eens wat? Als je op weg bent terug naar de Aarde, zal je je niets meer van dit alles hier herinneren.” Dit doet iedereen in lachen uitbarsten. Jij en de andere experts die geweldig zijn in het begrijpen van systemen beseffen dat zodra jullie weer een mens worden, alle herinneringen uit dit klaslokaal zullen verdwijnen.

De leraren gebruiken tekeningen om jullie te laten zien wat ze bedoelen. Ze creëren beelden van jou en je vrienden die naar de Aarde komen in een uniek soort vervoermiddel. Deze beelden maken dat je er net zo uitziet als ieder ander mens, bijna alsof je een knappe vermomming draagt. Het lijkt alsof jullie je je ware, belangrijke missie niet kunnen herinneren. Maar dit is de reden ervoor: het maakt allemaal deel uit van een heel groot plan dat jullie al kennen.

Volg je het verhaal nog? Heb je een goed idee van wat er tot nog toe gebeurt?

Tijdens die sessie in het klaslokaal heb je een speciale code gekregen. Deze code stelt je in staat om te reageren op de Galactische Federatie en andere kosmische entiteiten.

Als je je verruimde identiteit omarmt, wees dan bereid om je buiten je comfortzone te wagen. Dit is precies van zij verlangen: je groei. De Galactische Federatie is van plan om nieuwe beelden in je mind te planten die je vooruit stuwen. De methode die ze gebruiken is niet het belangrijkste en of die is gebaseerd op werkelijkheid is niet de grootste zorg. De sleutel is dat ze nieuwe, ongekende inzichten voor je creëren.

Op een bepaald punt zal je je persoonlijke pad ontdekken, je unieke ritme. Op die tweesprong zal je de al lang bestaande werkzaamheden van de Galactische Federatie begrijpen. Je beseft dat ze vanaf het begin af verhalen weefden alleen om iets in je te doen ontbranden. Deze ontbranding geeft voeding aan je persoonlijke groei. Hun onderwijsstrategieën zijn complex en verstandig.

In dat kosmische klaslokaal werd je geleerd je te verbinden met verschillende kosmische wezens, inclusief de Galactische Federatie. Zij gedragen zich als je mentoren, je hemelse begeleiders. Terwijl je vooruitkomt in het leven, denk er aan dat je een deel bent van iets veel groters.

Deze kosmische mentoren hebben je ontwikkeling voor ogen. Ze kunnen je situaties voorleggen die je huidige begrip uitdagen, maar deze uitdagingen zijn bedoeld om je horizon te verruimen.

Je band met de Galactische Federatie gaat diep. Ze functioneren als kosmische mentoren en leiden je over je aardse pad. Soms kunnen ze je zachtjes porren met ideeën die onconventioneel lijken. Maar naarmate je je ontwikkelt, zal je de wijsheid achter hun acties doorgronden. Hun invloed zou uit onverwachte richtingen kunnen komen, toch is het allemaal gericht op het bevorderen van je ontwikkeling.

Houd terwijl je je leven leidt op Aarde in je innerlijk het gevoel vast van dat klaslokaal. De herinnering aan dat kosmische klaslokaal is als een verborgen kompas dat je leidt. Ook als je hersenen zich niet ieder detail kunnen herinneren, je hart draagt de essentie en dat is wat er echt toe doet. Het is als een geheime kaart die je leidt naar een dieper begrip van je doel.

Zie de leringen van de Galactische Federatie als je kosmische handleiding die je helpt uitdagingen te overwinnen en je horizon te verleggen. Net als in verhalen over dappere onderzoekers en mysterieuze zoektochten, zit je reis vol verrassingen en ontdekkingen die je groei vorm geven. Je leeft niet alleen; je legt ook de lagen van je bestaan bloot, geleid door de wijsheid van de sterren.

Dus, terwijl je dit Aardse pad bewandelt, denk er dan aan dat je deel uitmaakt van iets groots en prachtigs. Zelfs als je niet alles kunt zien, vertrouw erop dat een plan zich aan het ontvouwen is. De leringen van de kosmische mentoren zijn als een vriendelijke hand op je schouder die je zachtjes vooruit duwt. Omarm het onbekende met enthousiasme, net als de held in een verhaal.

Je reis is als een heldendicht en jij bent de held. Blijf onderzoeken, blijf groeien en blijf je licht laten schijnen in dit fantastische avontuur dat wij het leven noemen.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht,
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor: wakkeremensen.org