woensdag 30 augustus 2023

Van Vissen naar Waterman ~ 30 augustus 2023 ~ Teri Wade

Van Vissen naar Waterman

Door: Teri Wade – 28 Augustus 2023

Bedenk dat de hele schepping cyclisch is en altijd een begin en een einde heeft, maar het einde is altijd slechts een transformatie van een nieuw begin. Wij bevinden ons momenteel in deze tijd. Dit betekent dat de cyclus van ervaringen waar we al duizenden jaren in zitten (Vissen) ten einde loopt en dat we nu overgaan naar een nieuwe ervaringscyclus. (Waterman)

Onze planeet draait elke 365 dagen rond onze zon en onze zon maakt elke 25.630 jaar een revolutie rond Alcyone, Alcyone maakt elke 225 miljoen jaar een revolutie rond het centrum van de Melkweg. Alcyone, ook bekend als de “Centrale Zon” van de Pleiaden.

Op 21 december 2012 passeerden we de precessie van de Equinox, wat het begin was van een geheel nieuwe cyclus, het begin van een compleet andere realiteit. Het einde van een revolutie van onze zon rond Alcyone en het einde van een revolutie van Alcyone rond het centrum van de Melkweg. Een nieuw tijdperk in Waterman…

Vergeet niet dat elk sterrenbeeld een bepaalde frequentie afgeeft, een andere realiteit, dus het zou logisch zijn dat we, als we naar Waterman zouden overgaan, een geheel nieuwe realiteit zouden ontvangen.

Wat de precessie van de Equinox betekent, is de 25.630 jaar durende voltooiing van een cyclus rond alle 12 sterrenbeelden door de aarde. We brengen 2000 jaar door, of een paar jaar in elk tijdperk, in elk sterrenbeeld.

Vissen ging over controle en onderdrukking, een bestaan met een lage vibratie, Waterman gaat over vrede en bevrijding, een bestaan met een hogere vibratie. Is het een wonder wat de reden is voor de chaotische turbulentie op Aarde op dit moment? Wanneer er op zo’n grote schaal een nieuwe frequentieverandering plaatsvindt, zal er weerstand zijn tegen die transformatie. Verandering is voor velen moeilijk en dat is wat we nu op het wereldtoneel zien gebeuren.
Maak je klaar voor de GROTE veranderingen die eraan komen.

Teri Wade

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org