maandag 28 augustus 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 28-8 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 28-8: Schumann activiteit en andere magnetisch verbinding met de Zon. Verder geen verstoringen, de Zon is rustig, maar grote kans op een aarde gerichte grote zonnevlam.

GEMIDDELDE SCHUMANN ACTIVITEIT
Er was gemiddelde Schumann activiteit tussen 7 uur met een intensiteit van 32 amplitude.
(Symptomen GEMIDDELD: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn, maar die zijn er niet echt. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

De situatie rond de volle SuperMaan is best pittig, ook zonder extreme verstoringen. Er spelen oude patronen op en grote transformaties. Meer in het artikel van de volle SUPERMAAN: Die komt maandagavond op de website.

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING(HCC)
De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) is plotseling 25-8 begonnen met de andere magnetische verbinding met de Zon (HCC). Dit is een cyclisch gebeuren, maar nu opnieuw al sneller dan normaal. Dus nu is de magnetische verbinding tussen aarde en Zon weer anders. De verstoring gaat een week duren voordat het weer terug gaat naar normaal. Dit is niet normaal en een signaal dat er iets verstoord is in het elektromagnetische op de Zon. (De milde symptomen zijn: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Weer in evenwicht komen en dicht bij jezelf tijdens het volle SUPERMAAN meditatie webinar van donderdag 31 augustus: https://inzichten.com/.../actuele-online-activatie.../

KANS OP GROTE ZONNEVLAMMEN
Er is weinig activiteit op de Zon en dat is vreemd, omdat de Zon al een tijd lang richting zonnemaximum beweegt. Maar er is 20% kans op M-klasse zonnevlammen door een geladen complexe zonnevlek die op de aarde gericht staat. Ik denk dat de kans op een grote zonnevlam aarde gericht groter is, bijna zeker.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

GEEN GATEN CORONA AARDE GERICHT
Er zijn gaten in de corona van de Zon maar NIET op de aarde gericht. (Symptomen NEE: hoge fluittonen en ruis in her hoofd en oren.)

Kijk voor de actuele processen naar het bericht hier op de sociale media van gisteren (wo 16-8). Je kan meer lezen op de website bij dit mineraal: https://inzichten.com/.../speciaal-geopende-cobalto-calciet/

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com