dinsdag 29 augustus 2023

De engelen: langzamer is sneller ~ 29 augustus 2023 ~ Ann Albers

 

De engelen: langzamer is sneller

Gechanneld door: Ann Albers – 26 Augustus 2023

Mijn dierbare vrienden, wij houden heel veel van jullie,

In deze tijd op jullie Aarde waarin het lijkt alsof er zoveel is. Als je snel beweegt, bedenk dan dat langzamer misschien in veel gevallen sneller is.

Als je ademhaalt en je gedachten vertraagt, kun je helderder denken.

Wanneer je vertraagt en doelbewust beweegt, voorkom je letsel en handel je met precisie.

Wanneer je jouw taken langzaam en weloverwogen uitvoert, ben je volledig genoeg aanwezig om ze de eerste keer correct uit te voeren.

Als je langzamer eet en je voedsel kauwt, geef je je lichaam de tijd die het nodig heeft om goed te verteren en verteld je wanneer het genoeg is.

Als je langzamer praat, ben je aanwezig bij jouw eigen woorden en communiceert je effectiever.

Natuurlijk zijn er vele momenten waarop je snel moet bewegen op jullie Aarde, en daar is zeker niets mis mee, maar het punt van vertragen is om jezelf te helpen trainen om vollediger aanwezig te zijn in het moment. De kans is groter dat je in een langzamer tempo in het hier en nu bent, dan dat je je naar de finish haast.

In het hier en nu heb je toegang tot je begeleiding, jouw innerlijke weten, de signalen van je lichaam en je eigen intuïtieve zintuigen die daarbij horen. Op jouw huidige moment zul je de envelop opmerken die je moet opsturen voordat je het huis verlaat. Je zult de bezorgdheid in iemands ogen zien die je misschien gemist zou hebben als je door de interactie heen gehaast was geweest. In jullie huidige moment, dierbaren, staan jullie open voor de signalen die worden verzonden, zowel van binnenuit als van buitenaf. Op je huidige moment verkeer je in een staat van sierlijke flow.

Je kunt in het heden zijn en snel stromen. Voor de meesten van jullie is jezelf vertragen echter de beste manier om Aanwezigheid te oefenen. In Aanwezigheid bereik je automatisch alles wat je nodig hebt, sneller, efficiënter en, het beste van alles, met meer plezier!

In het heden kun je de aanwezigheid van liefde voelen.

In het heden kun je je eigen hart voelen en waar het van houdt.

In het heden zul je de talloze kleine genoegens opmerken die hier en nu beschikbaar zijn.

In het heden zul je ons voelen en duidelijker waarnemen.

Dierbare mensen, als je snel kunt handelen en je focus op het huidige moment kunt behouden in plaats van je te haasten om iets gedaan te krijgen, is dat fantastisch! Je bevindt je in een prachtige staat van stroom. Als je echter merkt dat jouw geest tolt en zich concentreert op het einde van jouw taak (of verder) in plaats van op wat je hier en nu doet, haal dan adem. Vertraag. Kijk om je heen. Wees hier en nu. Wat doe je nu? Terug naar het moment.

Jezelf vertragen totdat je echt bij je eigen hart, je eigen geest, je eigen woorden en je eigen daden op dit moment kunt blijven, is inderdaad de snelste manier om alles te bereiken wat je kunt doen en de snelste manier om het universum je daarin te laten leiden. wat jij ook wilt.

Langzamer is vaak sneller.

God Zegene jullie! Wij houden heel veel van jullie.

– De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org