zaterdag 30 juli 2022

ZELFHELING VIA LICHAAM EN ZIEL ~ Chantal Glarijs-Geuze


ZELFHELING VIA LICHAAM EN ZIEL
De laatste sessie voor het starten van mijn vakantie was een prachtig voorbeeld van het krachtige zelfhelend vermogen dat ieder van ons heeft. Met toestemming mag ik jullie erover vertellen.

Al snel na het afstemmen op haar lichaam, komen de beelden via haar ziel. Samen reizen we naar een spannende, donkere plek. ‘Kijk eens om je heen, wat zie je? ’Een lichte deur’ zegt ze en deze blijkt open te kunnen. Samen stappen we een grote lichte zaal binnen.

Steeds als haar hoofd ‘ertussen’ komt vraag ik haar terug de verbinding op te zoeken met haar hart en buik. De aardepoort helpt om haar veiligheid te ervaren. Dit proces is een cirkel die de hele sessie belangrijk is. Haar lichaam is de plek van transformeren, daar waar de blokkades en ballast liggen opgeslagen, haar ziel reikt de beelden aan.

In de grote zaal ontvouwt zich een stevig proces; ze ontvangt van haar jongere zelf een gouden energie bal. ‘Waar staat deze voor?’ vraag ik. ‘Liefde.’ We ontdekken dat het haar zielskwaliteit blijkt te zijn. Met het ontvangen van deze energie komt ze in diverse overtuigingen, maskers, oude pijnen en ongeziene delen terecht. Één voor één komen schaduwstukken naar boven terwijl we in de zaal zijn. Samen met haar zielsenergie, de lichttaal klanken en zang waarin ik haar mag bedden en de aarde energie kan ze alle delen rustig maken en haar lichaam het transformerende en ontladende werk laten doen.

Al een tijdje nemen we een plek waar in de ruimte waar ze plaats mag nemen. Het is daar waar ze de liefde die ze komt brengen wordt. ‘Mag je er gaan zitten?’ vraag ik. ‘Eh… ja’ zegt ze. ‘Doe maar dan.’
Dan gebeurt wat ze goed kent; ze neemt afstand, vind zichzelf niet waard. Een diepe basis angst komt boven. Er zijn inmiddels vele lichte energie wezens in de ruimte onder haar die haar uitnodigen te dalen mét haar zetel.

Ook dit proces belichaamt ze en dan komt de volle integratie op gang. Ze is liefde. Zonder verhaal, zonder gedoe. Ze is.

Ik nodig haar uit deze energie, dit zijn, rustig mee te nemen de ruimte in. Ze spreekt het uit, voelt het. Later met haar ogen open. Want deze energie mag de wereld in. Deze energie heeft de wereld nodig. Van haar. Om wie ze is.

Liefs, Chantal