zaterdag 30 juli 2022

Gepensioneerde Amerikaanse generaals waarschuwen voor nieuwe pandemische verklaring van WHO over apenpokken: ‘het is tijd om NEE te zeggen!

Twee gepensioneerde Amerikaanse generaals, MG Paul Vallely, van de US Army, en Thomas McInerney, van de USAF, uitten hun bezorgdheid over de recente verklaring van de Wereldgezondheidsorganisatie van apenpokken als een wereldwijde noodsituatie op het gebied van de gezondheid, met mogelijke bijbedoelingen.

“Ieder van ons zou niet gealarmeerd moeten zijn door deze waarschuwing, aangezien de geloofwaardigheid van de WHO in het geding is op basis van hun acties en mededelingen over COVID-19”, vertelde Vallely aan The Epoch Times.

“We zullen ons niet conformeren aan hun richtlijnen, we moeten ons verzetten tegen lockdowns. Het is nu de tijd voor Amerika en de wereld en wij de mensen om nee te zeggen!”

“De zeldzame aanduiding betekent dat de WHO de uitbraak nu beschouwt als een voldoende grote bedreiging voor de wereldwijde gezondheid dat een gecoördineerde internationale reactie nodig is om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt en mogelijk escaleert tot een pandemie “, zei Vallely.

“Pas op voor deze politiek gedreven wereldwijde organisatie die wordt gefinancierd door de wereldwijde elite.”

Apenpokken

Apenpokken is een ziekte die voornamelijk wordt overgedragen via seksuele activiteit van homoseksuele en biseksuele mannen .

“Ik heb besloten dat de wereldwijde uitbraak van apenpokken een noodsituatie voor de volksgezondheid van internationaal belang is”, zei WHO-directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus in een  verklaring van 23 juli .

Tedros Adhanom WHO Xi Jingping China
Tedros Adhanom (L), directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, schudt de hand van de Chinese leider Xi Jinping voor een bijeenkomst in de Grote Hal van het Volk in Peking, China, op 28 januari 2020. (Naohiko Hatta/Pool/Getty Afbeeldingen)

Ghebreyesus zei dat zijn beslissing het gevolg was van een toename van het aantal gevallen van apenpokken in de wereld, nu gemeld in meer dan 75 landen en gebieden, met meer dan 16.000 infecties en vijf doden.

In een op 23 juli gepubliceerd rapport wordt uiteengezet waarom de commissieleden voor en tegen het uitroepen van apenpokken tot een wereldwijde noodsituatie hadden.

“Hoewel de verklaring geen eisen oplegt aan nationale overheden, dient ze als een dringende oproep tot actie. De WHO kan alleen richtlijnen en aanbevelingen geven aan haar lidstaten, geen mandaten. Lidstaten zijn verplicht om gebeurtenissen te melden die een bedreiging vormen voor de wereldwijde gezondheid”, aldus Vallely.

“WHO-directeur Tedros is geen arts, hij is een marxist uit Ethiopië, volledig gesteund door de Chinese Communistische Partij. Hij loog vanaf het begin over C-19 om China te dekken”

voegde Vallely eraan toe.

Epoch Times Foto
Paul E Vallely MG US Army (Ret) (met dank aan Paul E Vallely)

McInerney zegt dat ze voorspelden dat de aankondiging van een nieuwe pandemie rond deze tijd van het jaar zou plaatsvinden.

“Ze liggen precies op ons voorspelde schema”, zei McInerney.

“We zullen ons niet conformeren aan hun richtlijnen, we moeten ons verzetten tegen lockdowns,” verklaarde hij verder, “het is nu de tijd voor Amerika en de wereld en wij de mensen om nee te zeggen!”

“Laat me een keer voor de gek houden, schaam me een keer, schaam me twee keer!” riep de generaal uit.

Dit artikel verscheen op 28 juli in The Epoch Times.