zondag 31 juli 2022

Adama van Telos: Violette Vlam ~ Kanaal: Asara Adams


Adama van Telos: Violette Vlam


Gegroet, geliefden.
We zijn zeer verheugd om hier vandaag met je in contact te komen, en we sturen je onze uiterste liefde vanuit het hartvan Telos.

Terwijl je deze woorden leest, heb je misschien een subtiele herinnering aan je verbinding met LemuriΓ« en Telos...

Het is geen toeval dat u zich op dit moment aangetrokken voelde tot onze boodschap.
Het massaal ontwaken van de mensheid komt in een stroomversnelling en velen beginnen zich hun verbinding met de hogere dimensionale rijken en beschavingen van Licht te herinneren.

Het is je goddelijke herinnering die meer en meer wordt geactiveerd en je zou kunnen beginnen op te merken dat elke interactie en ervaring met een lagere vibratie je steeds minder aanspreekt.

Er vindt een scheiding plaats tussen degenen die gewoon niet resoneren met de lagere driedimensionale realiteit van beperking, en degenen die nog steeds vasthouden aan de oude paradigma's.

Er is hier geen goed of fout pad.

Elk individu moet deze reis op zijn eigen tempo doorlopen.
Dus, wanneer je voelt om op elk moment van je dag de hogere dimensionale realiteiten en wereld te kiezen, willen we je meegeven om degenen die er langer over doen om wakker te worden in de hoger vibrerende wereld niet te veroordelen, te veroordelen of te bekritiseren.
Omdat, als je anderen beoordeelt, veroordeelt of bekritiseert, je aan hen en de lager vibrerende ervaring gebonden bent.
Roep in plaats daarvan eerst je IK BEN-aanwezigheid op en dan de Wet van Vergeving van Opgestegen Meesters en de Violette Vlam om in de ervaring te blazen.

Je kunt het visualiseren als een Violette Vlam die wervelt en zich uitbreidt in de ervaring en wanneer het compleet is, zal het verdwijnen.
Dit is erg belangrijk, zodat je de band met de lagere driedimensionale, beperkende wereld kunt verbreken en naar de hogere dimensionale werkelijkheid kunt gaan op je pad van Ascentie.

Wij verdedigen jouw overwinning in het Licht!
Welkom thuis!
We sturen jullie allemaal zoveel liefde...
Je wordt gedragen op de vleugels van engelen om de nieuwe aarde voort te brengen.

Weet in je hart dat je altijd omringd bent door je Engelen, Opgestegen Meesters, Gidsen, Galactische Families van Licht en ja, ook door je familie en vrienden in Telos - en dat zal altijd zo zijn.

Dierbaren, we wandelen met jullie mee op deze reis en er wordt onmetelijk veel van jullie gehouden - altijd.

Ik ben je broer Adama van Telos.