zaterdag 30 juli 2022

Wijsheid van de Raad: Neem het hiernamaals waar ~ Sara Landon


Wijsheid van de Raad: neem het hiernamaals waar

Elk deel van je leven gaat naar een ander niveau, alles, omdat je het binnen hebt gebracht door je vermogen om verder te zien en je vibratie en je bewustzijn te verhogen.

Alles gaat naar een ander niveau. En in alles zal er nog meer oneindige liefde, oneindige intelligentie, oneindige overvloed, oneindig welzijn en kennis van je oneindige waardigheid zijn.

Sta deze upgrades toe die in je lichaam plaatsvinden. Sta de upgrades toe die plaatsvinden in uw relaties. Sta de upgrades toe die plaatsvinden in uw werk, in uw dienst, in uw bedrijf. Sta de upgrades toe die in uw omgeving plaatsvinden. Sta de upgrades toe die in elk deel van je leven plaatsvinden, omdat ze je naar nieuwe niveaus van plezier, spel en creatie brengen.

Terwijl je alles opwaardeert, wordt de oude energie die je niet langer dient, teruggebracht naar het licht om opnieuw te worden gecreëerd in de pure liefde die de waarheid van jou is. Je gaat grote verschuivingen zien. Onthoud dat je door de creatie navigeert terwijl alles aan het upgraden is. Hoe meer je kunt vertragen en ademen, afstemmen op pure liefde, het licht in je voelen en het toelaten zonder weerstand, zonder reactie, zonder oordeel, deze echt grote upgrade die plaatsvindt, zal nog harmonischer en vreugdevoller en moeiteloos zijn dan al het andere. andere upgrades die je hebt ondergaan, omdat je er veel hebt meegemaakt.

Het is een upgrade. Alles is aan het upgraden. Alles gaat naar een nieuw niveau in je leven. Je hebt enkele bijlagen. Je hebt bepaalde verwachtingen. Je hebt wat verwikkelingen. Veroordeel ze niet. Duw niet tegen hen. Ga niet in het verzet. Neem jezelf waar in het nieuwe, neem jezelf waar in oneindige liefde, neem jezelf waar in oneindige overvloed, zie jezelf in oneindig welzijn. Want zoals je waarneemt zoals de schepper waarneemt, zul je scheppen als de krachtige schepper die je bent.

Als je enige weerstand voelt over deze upgrades, is dat alleen omdat je een geloof in afscheiding opdringt of je vibratie door je verstrikking vertraagt. Er is natuurlijk nooit een oordeel van onze kant. Maar adem jezelf terug in het moment, terug in je hart, terug in je kracht. Probeer er niet achter te komen. Probeer het niet te doen. Probeer het niet te duwen en te forceren. Alles wat u wilt maken, bestaat al. Het gaat erom jezelf waar te nemen in de realiteit ervan en die realiteit vervolgens door je heen te laten gaan.

Vele jaren hebben velen van jullie gezegd: ik wil dit of dat of iets beters, dit of dat, of iets beters, iets beters creëren. Maar dat kon je niet beter waarnemen. En nu ga je dat iets nog beters waarnemen, omdat je verder bent uitgebreid.

Je gaat waarnemen in overeenstemming met de hoogste liefde. Je gaat waarnemen in overeenstemming met het hoogste welzijn. Je gaat waarnemen in overeenstemming met de hoogste intelligentie. Je gaat waarnemen in overeenstemming met de hoogste vrijheid. Je gaat waarnemen in overeenstemming met de hoogste overvloed. Je gaat dingen in je werkelijkheid waarnemen die altijd voor je beschikbaar waren, maar die je jezelf nooit eerder hebt laten zien en jezelf nooit eerder hebt toegestaan ​​te ervaren. Je gaat ze niet alleen zien, je gaat er ook van genieten. Je gaat ze niet alleen waarnemen, je gaat ermee spelen en creëren.

Er is niets meer te doen. Speel, creëer en heb plezier. Sta deze upgrade toe. Sta jezelf toe in de waardigheid van alles in je leven dat naar nog een ander niveau gaat voor jou, en voor jou om te spelen, en voor jou om nog meer te creëren. Want wat je hier creëert, draagt ​​bij aan de expansie en het potentieel van het hele universum en daarbuiten, zelfs als je dat nog niet kunt waarnemen. Er is een bron. Jij bent de bron van die bron. Er is een licht en jij bent de bron van dat licht, terwijl je ook het licht bent.

Sta dus de upgrades toe die voor u plaatsvinden op elk gebied van uw leven. Laat u inzien wat het werkelijk betekent om een ​​buitengewoon leven te leiden, een magisch leven, een werkelijk wonderbaarlijk bestaan, want, beste meester, u zou het allemaal niet meer waard kunnen zijn.

Begin jezelf waar te nemen en te observeren als het bewustzijn van de Schepper.
Je vermogen om verder waar te nemen is wat datgene wat verder is, in je realiteit beweegt. En er is echt zoveel, zoveel, zoveel meer, en zoveel, zoveel, zoveel meer plezier en mogelijkheden om te spelen en te creëren met de hele schepping.