vrijdag 29 juli 2022

Update Energie Portaal 5e Dimensie ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie

ENORME KRACHTIGE TSUNAMIGOLVEN *** NIEUWE KRACHTIGE ZONNEVLAM BRANDT ALS EEN UV LASER COLLECTIEF DOOR DE PIJN HEEN OP DE HUIDPUNTEN[TRIGGERPOINTS} EN OPENT DE PORIEN MET UITSTROOM DUISTERE ENERGIE EN ENTITEITEN IN JE AURAVELD ALS EEN ZWARE DONKERE WOLKENDEK=UITSTROOM SCHADUWENERGIE 3D EGO BREIN *** ONRUSTIGE ATMOSFEER***INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD GEEFT WANKEL ZIJN, DRUK OP DE MAAG, TRAGE SPIJSVERTERING MISSELIJK***ZONNEWINDEN RAZEN ZIGZAGGEND MET >400km/sec DOOR ONS ZENUWSTELSEL EN VEROORZAKEN 'ZENUWSTORMEN MET DRUK OP DE NERVUS VAGUS DIE IN DE KRAMP SCHIET GEEFT OPGEJAAGD EN OPGEBLZAEN GEVOEL MET TRAGE SPIJSVERTERING"***HARTKLOPPINGEN-OVERPRIKKELD-STRESS-ONRUST-SPIERKRAMPEN-DRUKPIJNEN-BENAUWDHEID-DRUK SCHOUDERS/NEK/HOOFD/VOORHOOFD***ZWETEN*** HUIDIRRITATIE***EMOTIES***EENZAAM VERLATEN EN LEEG GEVOEL***

SR pieken openen je lichtlichaam direct verbonden met je hart en trillen het vastgeplakte oude zeer los in de vorm van vervuilde slijmerige oude lymfe dat zich vervolgens rondom je keelchakra zich ophoopt en de lage trillingen en gedachtenvormen aantrekken als een magneet totdat ze doorstromen kunnen via je hoger hartchakra= thymus activatie= plek vlak onder je linker sleutelbeen.

Het is een enorme heftige en diep transformerende energie die nog retrograde gaat en veel opschoont.

De keelchakra [schildklier= celmetabolisme] is verbonden met de 5e dimensie poort en kan bij opening en zuivering stress, onrust, opgejaagdheid geven, snel getriggerd worden, spierzwakte, benauwdheid met name boven in de borst, gevoel onder stroom te staan, heftige emotionele blokkades komen los diep uit de diepe bindweefsels met name verdrongen verdriet, familie karma wordt pijnlijk en duidelijk zichtbaar, kou en extreme hitte, gezwollen pijnlijke lymfeklieren, \slijm en snotterigheid, oorsuizen en pieptonen horen, depressieve aanvallen die nu heel snel komen en gaan. last van schouders, nek, keel, kaken, schedel, voorhoofd en wervelkolom. Letterlijk alles wat jou onder druk heeft gezet en je niet onbelemmerd en vrijuit kon leven.

Chakra 5 is verbonden met chakra 1 [overleven van ons pure ziel vs ego= het kleine bange kindje in ons,] via de wervelkolom! Het uitlijnen en rechtzetten van de wervels, dit maakt vele spanningen los in ons systeem o.i.v pijnlijke ervaringen/kwetsuren waarbij we onze adem gingen inhouden en zo de pijn verdrongen naar ons onderbewustzijn.

Dit trok onze wervelkolom en de perfecte uitlijning van de zenuwen krom, scheef ,verzakte hier en daar de boel en kwamen zenuwen knel te zitten. Vandaar dat we nu het gevoel hebben dat er veel druk op deze gebieden staan o.i.v de krachtige kosmische instroom!

Bovendien druk op de blaas en nier meridiaan met het gevoel dat alles vlak onder de huid zich nu ophoopt en afspeelt. Het geeft het gevoel dat je alleen maar huilen wil en het ook allemaal niet meer weet= letterlijk loslaten en zuiveren van oud zeer. Vasthouden en je flink houden verhoogt de bloeddruk=perifere weerstand.

De binnenstromende energie zuivert chakra 3 en 4 waarbij oude energie uit de cellen wordt geperst en de nieuwe fotonen energie naar binnen stroomt in cellen [fotosynthese]. Kan een wasmachine gevoel geven in je buik.

Het nieuwe erin, het oude eruit.

Door de enorme snelheden waarmee deze stofwisseling nu gepaard gaat vraagt het van ons om ons aan te passen, vertraag je niet dan verergeren je klachten.

Onze interne huishouding = metabolisme maakt overuren en onze gevoelsnaren trillen, shaken, vibreren en beven= trillende benen ,trillende handen, onrust, stress, wankelig, gevoel alles onder controle te moeten houden, perfectionisme komt omhoog en gevoel van de grip nu te verliezen=ego angst,hoogspanning gevoelens, opvliegers, zwaarmoedig, emotionele rollercoasters, opgeblazen, misselijk, razernij, onmacht, hartritmestoornissen, hyper zijn en daarna volledig uitgeteld zijn.

De schildklier [chakra 5] speelt hierbij een hele grote rol en is verantwoordelijk voor de basis stofwisselingsprocessen in onze cellen.

Chakra 1 en chakra 6 werken [conceptievat] nauw samen en zijn volop aan het reinigen van vele levens en generaties waarin emoties onderdrukt werden. Dit is collectief gaande. Zodat de yin en yang energie weer in een gezonde evenwichtige balans mogen komen=schildklier=tao.

TIP www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige en met licht gecodeerde energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering! De Feetcare helpt onmiddellijk voor een goede aarding dmv een fantastische doorbloeding van de voeten en de magnesium oilspray werkt fantastisch als 1e hulp bij stress, angst en paniek klachten, het kalmeert onmiddellijk de verkrampte nervus vagus. De Bodybutter beschermt de aura op fantastische wijze waardoor je gelijk weer dicht bij jezelf komt.

*** Een stampotje uit de losse pols, Ik zit lekker in de flow en laat me meedrijven op mijn hart

Marjolein Ingrid Soulpursang