zondag 31 juli 2022

TERUG NAAR JOUW GODDELIJKE ESSENTIE ~ Mieke & Vincent


TERUG NAAR JOUW GODDELIJKE ESSENTIE
Ontwaken en groeien in bewustzijn is eigenlijk heel natuurlijk. Het is iets dat in ons DNA geschreven staat, als intentie voor elk aards leven. Niet iedereen is echter op die intentie gericht. De wil om te ontwaken hoeft zeker niet voor iedereen die nu op Aarde is voelbaar te zijn. Sommige mensen incarneren om in een veilige setting bij te komen van een heftig vorig leven waarin hen veel is aangedaan, of waarin ze anderen veel hebben aangedaan (het slachtoffer- en daderpatroon). Anderen incarneren met een dienstbare rol om met hun energie aanwezig te zijn in een bepaalde familie- of andere hechte setting.

Maar de meeste Lichtdragers zijn nu bewust op Aarde komen om zich vrij te maken van de derde dimensie, met al zijn beperkingen, vervormingen en voorwaardelijkheden. De dualiteit die we in de derde dimensie tijdens vele levens op Aarde ervaren hebben wil van nature en in alle opzichten weer teruggebracht worden naar Eenheid.

DE WEG VOLGEN NAAR EENHEID
Eenheid is een woord dat de hele schepping omvat. Maar het zal weinig blijvende veranderingen brengen om ons te gaan bezighouden met wereldse, of universele eenheid, indien we daarbij nog onbewust geleid worden door een tweedeling in onszelf. Vanuit tweedeling wordt er opnieuw afscheiding en verscheurdheid gecreëerd, verwarring, leegte en hebzucht die voortkomt uit allerlei persoonlijke verlangens die zich op aardse vervulling richten.

De meeste verscheuringen en dwalingen die wij zelf ervaren hebben zijn ontstaan nadat we ons van de goddelijke Bron van Creatie hebben afgescheiden. Maar met toenemende krachten en versnellingen in de tijd zijn velen van ons zich weer op het hervinden van de verbinding met onze eigen goddelijke essentie gaan richten! Dit geeft dagelijks explosies van ontwakend bewustzijn en veroorzaakt gigantische verschuivingen!
Daar zitten we nu middenin. We worden opnieuw afgestemd, ge-her-ijkt en gekalibreerd, Dat heeft tijd nodig, de geest daalt in de stof wanneer het lichaam in ruste is en dat is wat we onbewust voelen; er is innerlijk heel veel gaande. We laten ons letterlijk verheffen door alle Licht’injecties’ die ons vanuit de Goddelijke Bron gegeven worden.

BESTAAT ER NOG EEN GODDELIJKE BRON?
Ogenschijnlijk – als je de media volgt – lijkt het alleen maar ‘slechter’ te gaan. Alleen al het woord injecties zorgt voor ophef. Steeds meer mensen lijken het besef dat er überhaupt een goddelijke Bron is kwijt te zijn. Wat er getoond wordt door de machten die de media in handen hebben berust op tweedeling. Ze spelen bewust in op de gewonde mens die zich door pijn, angst, leegte en emoties als slaaf laat leiden. Ze houden een wereldwijde illusie in stand dat ‘als wij (=zij die zichzelf op een goddelijke wanen) niet ingrijpen het weer helemaal mis zal gaan’.

Daarmee raken ze heel bewust en opzettelijk oude herinneringen aan die ons moedeloos maken. Herinneringen van de vele oorlogen en ondergangen die we als mens meegemaakt hebben, niet alleen op Aarde maar overal in het universum waar dualiteit aanwezig is.
De problematiek die ons dagelijks wordt voorgehouden herinnert ons aan de drie ondergangen die we tijdens de Atlantisperiode hebben meegemaakt. Bijna alles wat er nu mogelijk fout zou kunnen gaan trilt die diepe angstlagen aan, waardoor velen opnieuw geneigd zijn om maar te luisteren naar de machten buiten zichzelf die ‘redding’ bieden. En inderdaad: ‘Oh jee; herhaalt de geschiedenis zich opnieuw, maar dan in een ander jasje?’

LICHTKRACHTEN MAKEN ALLES ZICHTBAAR
Het hogere perspectief vertelt ons echter dat het tegendeel waar is! In de derde dimensie herhaalt zich wel van alles, maar het staat in de sterren geschreven dat velen er klaar voor zijn om naar hogere dimensies geleid te worden, in plaats van naar een volgende ondergang! De grote goddelijke Lichtkrachten werken als gigantische magneten en trekken steeds meer zielen aan die zich óók beginnen te herinneren dat zij dragers van het Christus Bewustzijn zijn. En dat zij zichzelf voor dit leven hebben voorgenomen om de innerlijke weg te vinden die hen zo rechtstreeks mogelijk naar hun eigen goddelijke kern zal leiden. Het is díe goddelijke essentie die de coderingen van Eenheid draagt. Zo gauw we onze intentie daarop richten zullen we vanzelf naar Eenheid geleid worden.

Alle tweedelingen in onszelf zullen aan het Licht komen. En dat is het verwarrende; we zien hoe constant alle tweedelingen via de media in het licht gezet worden. Ze worden vele malen uitvergroot, vaak met allerlei manipulatieve boodschappen achter de beelden en de woorden. Als we ons dáármee blijven verbinden zullen we ook in de velden van tweedeling en afscheiding blijven hangen. Onze frequenties worden daar echter door opgeslokt, want het donker uit die velden voedt zich met licht. Gevolg: we lopen leeg, we voelen onszelf leeg, de mensen om ons heen lijken leeg, en uiteindelijk voelt het hele leven leeg, zinloos en liefdeloos. Lichtdragers herkennen dit patroon steeds sneller en weten zich daar ook steeds beter tegen te beschermen.

MYSTIEKE INWIJDINGEN IN HET DAGELIJKSE LEVEN
De enige weg naar Eenheid met de goddelijke Bron kan niet buitenom, maar alleen binnendoor ontdekt worden. Het is de innerlijke weg zoals die eeuwenlang door Mysteriescholen bewaard gebleven en uitgedragen is. Een enkele stap op die weg zal vele goddelijke Lichtvlammen weer doen ontvlammen! Het is ook díe weg die door Yeshua en Maria Magdalena doorgegeven werd, aan een ieder die er maar voor open stond.

Ook in de religies is tweedeling vaak in de vormenwereld zichtbaar geworden. In het esoterische Christendom stond de Eenheid van de mens met de goddelijke Bron centraal. De wereldlijke aanpak was dat er kerken gesticht werden die een uiterlijke, dogmatische en masculiene vorm van geloofsbeleving uitdroegen, waarbij wetten en regels gevolgd dienden te worden. Maar de andere tak was gericht op de oeroude, innerlijke Inwijdingsweg vanuit het Hart, die zowel door Yeshua als door Maria Magdalena verder uitgedragen werd.

Natuurlijk was die Inwijdingsweg een bedreiging voor de heersende kerkelijke machten.
De geschreven documenten die de ware woorden van Yeshua en Maria Magdalena over
die innerlijke weg bevatten zijn heel bewust vernietigd, in kluizen onder kerken en kloosters weggestopt of herschreven. Maar er zijn altijd volgelingen van de ware weg geweest die toch de geheime leer wisten te behouden en door te geven, in welke vorm dan ook.

VERHEFFINGEN IN AANLOOP NAAR DE LEEUWENPOORT
In de komende Lichtcirkel ‘Liefdevol en vastberaden in je Lichtkracht komen’ (4-8 Augustus) zullen we ook ingaan op de geheime leer van Yeshua en Maria Magdalena over de Inwijdingsweg die hen in staat gesteld heeft om hun Goddelijke essentie uiteindelijk in het fysieke op Aarde te kunnen dragen. Vergis je niet: dit is grootser dan groots geweest!! Iedereen die ooit hun veld gevoeld heeft is tot in het diepste van de ziel door een goddelijke Lichtkracht aangeraakt. Dit is een herinnering die zich door niets laat verdrijven, want het is de herinnering aan de allergrootste Liefdeskracht van het goddelijke huis dat jij ooit zelf verlaten hebt. Het is aanraking van het verloren Paradijs en een instant thuiskomen, na zó veel levens vol pijn en angst.

Ieder mens die zich vanuit het Hart verheft en verbinding met de eigen goddelijke essentie zoekt draagt al een routekaart van een Inwijdingsweg in zich. Deze routekaart wordt op dit moment, in de aanloop naar 08-08, dagelijks geactiveerd en geeft een enorm jojo-effect tussen tweedeling en Eenheid. Alle mogelijke voetstappen terug naar Eenheid zitten in jouw DNA, en zullen zich vanzelf in jouw dagelijkse leven als mogelijkheid aandienen. Als je daarbij bedenkt dat je eerst de tweedeling zult ontmoeten, met het besef dat je niet de tweedeling bent, zul je er ook doorheen willen reizen om daarachter de Eenheid met jouw Goddelijkheid terug te vinden.

KRACHT OPDOEN IN HET VELD VAN DE LICHTCIRKEL
De online Lichtcirkel begint op de avond van 4 Augustus. Als je dan niet kunt; geen probleem. In hogere dimensies bestaat er geen tijd, en de Lichtkrachten zijn altijd beschikbaar als jij je intentie daarop richt. Op welk moment je je ook inschrijft voor de Lichtcirkel (in de periode van 4-8 Augustus); je zult alle boodschappen en links naar meditaties en healings ontvangen en kunt ze op het voor jou meest geschikte moment lezen, doen en beleven.

Meer praktische info over hoe onze online Lichtcirkels werken ontvang je na inschrijving, of vind je op mijn website.
We wensen het beste voor iedereen, met liefs,
Image: Grev Kafi: The Dream – seven rainbows