zaterdag 30 juli 2022

De Arcturianen – Het Loslaten Van Mentale Banden ~ 30 juli 2022 ~ Natalie Glasson

De Arcturianen – Het Loslaten Van Mentale Banden 

Gechanneld door: Natalie Glasson – 29 Juli 2022 – voor Originele Bron: Sacred School of OmNa

Gegroet, geliefde wezens van licht, wij zijn de Arcturiërs. Wij komen naar voren in zachte golven van licht, om jullie overgangen in de wereld te ondersteunen. Wij willen jullie ondersteunen in het verplaatsen van jullie geest, jullie mentale toestand, jullie perspectieven naar nieuwe dimensies van licht. Zodat jullie je op een dieper niveau en met meer begrip kunnen verbinden met jullie gidsen en wezens in het Universum van de Schepper die jullie willen ondersteunen in jullie ascensie.

Om je geest, je mentale toestand te verschuiven naar nieuwe dimensies van licht, en daardoor toegang te krijgen tot wijsheid en verlichting, is het nodig om mentale banden los te laten. Door dit te doen, zul je alles loslaten wat je verankert in je huidige dimensie en realiteit en de manier waarop je je realiteit in het nu waarneemt. Als je de banden in je mentale lichaam en je geest loslaat, zul je in staat zijn om met grotere helderheid en gevoeligheid te begrijpen, te zien, te voelen en te erkennen. Je opent je energie voor nieuwe verbindingen, communicatie en inzichten die je nu dienen op je ascensiepad. 

We willen het hebben over het loslaten van mentale banden, we nodigen jullie uit je voor te stellen dat een herinnering of een gedachte is als een cirkel of een luchtbel en dat je gehechtheid aan deze herinneringen of gedachten is als een koord of een snaar. Wanneer je gehecht bent aan bepaalde herinneringen of gedachten, beïnvloeden ze je begrip van de wereld in en om je heen, inclusief je ascensiereis. Wanneer je gehechtheden, koorden of touwtjes aan gedachten of herinneringen die je tegenhouden loslaat, dan is dat een bevrijdende ervaring die je de ruimte en het vermogen geeft om helderheid te krijgen en andere dimensies van licht te zien.

Als we het hebben over gehechtheid, dan hebben we het over een gedachte of een herinnering waar je aan vasthoudt en die je energie geeft en uitnodigt om je te helpen bij het creëren van je werkelijkheid. Er kan bijvoorbeeld een herinnering uit je kindertijd zijn die je zelfs nu nog pijn, verlegenheid of angst bezorgt. Dit is een herinnering en ervaring waar je aan vasthoudt, er zit een koord aan vast, je geeft het energie en het ondersteunt je bij het creëren van je werkelijkheid. Wanneer je je een omstandigheid of ervaring herinnert, ondersteunt de angst, pijn of welke emotie dan ook die je ervaart, je bij het creëren van je werkelijkheid. Je kunt het gevoel hebben dat je deze herinnering niet vasthoudt. Het kan zelfs te pijnlijk voelen om je het te herinneren, maar de energie moet worden opgelost. Als het eenmaal is opgelost, is de emotie opgelost en verdwijnt de gehechtheid. De herinnering wordt gewoon een herinnering, ze wordt opgeslagen in de bibliotheek van ervaringen en wanneer je eraan denkt, is er geen reactie in je, het is gewoon een herinnering.

Sommige herinneringen kunnen vrede, vreugde en liefde activeren, deze zijn gepast. Dit zijn de energieën waarmee je je werkelijkheid wenst te creëren, je wenst naar je werkelijkheid te kijken door een bril van vreugde, geluk, liefde en vrede in plaats van angst, woede of pijn.

We beginnen in te zien dat wanneer er een gehechtheid is, een koord, we vasthouden aan die ervaring, er energie aan geven, en het gebruiken om onze werkelijkheid te creëren. Daarom moet het worden opgelost, kunnen we ervan leren, en het dan opbergen als een herinnering die wijsheid brengt in plaats van een herinnering die een activering in je wezen teweegbrengt.

We gaan nu over naar de volgende fase van hoe we deze koorden en banden kunnen loslaten die je in bepaalde dimensies en perspectieven verankeren.

Eerst is het nodig de ervaring te erkennen, te aanvaarden dat ze onopgelost is, te aanvaarden dat er een band is met deze ervaring en dat ze als een anker is dat je in een bepaald perspectief vasthoudt.

Dit alles zal een loslaten ondersteunen, en je kunt de ervaring of de herinnering vragen wat de boodschap is die je moet begrijpen, die je van nu af aan met je mee moet dragen als een geschenk, een schat? Wat werd er geleerd van de ervaring? Wat kun je in plaats daarvan belichamen als resultaat van de ervaring? En welke positieve bekrachtigende belichaming kan worden opgedaan?

Misschien moet je zelfs vragen: is er nog iets anders dat erkend moet worden om deze band te kunnen verbreken?

Als je voelt dat je er klaar voor bent, als je voelt dat je alles hebt bereikt wat je nodig hebt, dan kun je ons, de Arcturiërs, of je gidsen oproepen om de banden door te snijden, te verbreken en op te lossen, wat je maar gepast lijkt, misschien is het om de banden te smelten en de herinnering op te bergen in je bibliotheek van herinneringen.

Als je merkt dat je niet in staat bent die band op te lossen, moet je misschien in de energie van de ervaring gaan zitten en die aanvaarden. Door je erop te concentreren tot het oplost, het zal wegsmelten.

Soms hebben energieën en ervaringen gewoon je aandacht nodig, bijna alsof ze bekeken of geobserveerd moeten worden terwijl ze loslaten en zich verspreiden. Hoe meer je mentale banden kunt loslaten, zelfs banden met geloofssystemen die je verankeren in een bepaald perspectief. Je zult merken dat je geestesgesteldheid ontwaakt en zich uitbreidt en dat je in staat bent je te verbinden met nieuwe dimensies, met heel weinig inspanning. Je zult ook merken dat je meer in staat bent om in het heden te zijn en te genieten van het huidige moment.

Weet dat wij, de Arcturiërs, aanwezig zijn om jullie te steunen.

Wij danken jullie en houden van jullie,

Wij zijn de Arcturianen

Vertaling: wakkeremensen.org